Hur man laddar ner och uppdaterar Garmin GPS Navigator och TomTom Easy Free?

0 Shares

Tidigare pratade vi om hur man uppdaterar en GPS frÄn TomTom, men i det hÀr fallet kommer vi att prata om det pÄ ett mycket allmÀnt sÀtt. Du kan inte heller ge den exakta formeln det gÀller för vilket mÀrke som helst, men vi gÄr igenom de grundlÀggande stegen.

Hur man uppdaterar GPS, steg för steg allmÀn förklaring

1) LÀs manualen! GPS instruktioner eller, om det misslyckas, leta efter denna information pÄ webbplatsen för företaget som producerar den.

2) Registrera din GPS pÄ den hÀr sidan.

3) AnvÀnd webbplatsens sökmotor för att söka efter en term uppdatera GPS. Om din sökning inte ger det resultat du vill ha kan du prova liknande termer.

4) LÀs frÄn frÄn början till slut instruktioner om hur du uppdaterar.

Är uppdateringarna gratis?

Det finns verkligen gratis uppdateringar tillgÀngliga för GPS-kartormen det finns ocksÄ alternativ som du mÄste betala för. Vi mÄste sÀga att mÄnga gÄnger Àr de betalda uppdateringarna mer detaljerade Àn de gratis, men detta varierar frÄn fall till fall.

Vikten av att uppdatera GPS

Meningen Àr att vÀgar alltid kan Àndras över tiden. I sÄ fall kanske kartan du körde förra Äret inte Àr helt korrekt lÀngre, och vi tror att ingen gillar tanken pÄ att gÄ vilse, och att uppdatera din GPS hjÀlper till att hÄlla den aktiv och till och med Àndra tiden.

FörestÀll dig att du kör genom ett lite osÀkert omrÄde och som du inte kÀnner till sÄ vÀl, och eftersom du inte har en vÀl uppdaterad GPS sÄ snurrar du i en cirkel. Följ dÀrför detta rÄd för att undvika bittra upplevelser: uppdatera GPS.

Var orienterad mot GPSMAP 64S

Global Positioning System (GPS) utvecklades av det amerikanska försvarsdepartementet pÄ 1970-talet. Idag har det uppnÄtt en sÄdan genomslagskraft och betydelse att vi hittar det i nÀstan alla tekniska enheter, klockor, telefoner, fordon, kameror, inkl. annan.

BestÄr av satellitnavigeringssystem, placerad i omloppsbana ovanför vÄr planet, med en höjd av cirka 20 000 km. Möjlighet att skicka information om vilken person eller föremÄl som helst nÀr som helst och oavsett vÀderförhÄllanden.

Förutom GPS finns det andra mindre kÀnda satellitnavigeringssystem, GLONASS, som Àgs av den ryska regeringen och kontrolleras av Europeiska unionen, Galileo.

En riktigt modern och innovativ enhet Àr Garmin Map 64s GPS Navigator eller GPSMAP 64S, för portabel anvÀndning och en 2,6 tums skÀrm som Àr perfekt synlig i solljus. Den har en mycket kÀnslig GPS- och GLONASS-mottagare.

Den bÀrbara enheten har en antenn med 4 blad för bÀttre mottagning, med en höjdmÀtare och en treaxlig kompass. Den Àr helt vattentÀt och kan kopplas trÄdlöst till en mobiltelefon. Den inkluderar ett system med dubbla batterier med ett paket för att ladda dem med enheten eller konventionella dubbla AA-batterier för en drifttid pÄ 16 timmar.

GPSMAP anpassar sig till alla typer av miljöer, tÀta skogar eller stÀder med stor bebyggelse garanterar alltid snabb och exakt positionering.

Lokalisera dig sjÀlv i vilken situation som helst, hitta vilken riktning som helst och hÄll alltid din orientering tack vare GPS-tekniken och gör det till en del av vardagen.

Ansökan:

Som redan nÀmnts Àr detta en grundlÀggande handledning som talar om det pÄ ett allmÀnt sÀtt. Det Àr omöjligt att i detalj beskriva nÄgot som anpassar sig till all GPS oavsett mÀrke eller modell.

Den hÀr artikeln Àr i första hand tÀnkt som en allmÀn guide för en nybörjare som aldrig har behövt uppdatera GPS tidigare; men vi kan försÀkra dig om att det Àr nÄgot sÄ enkelt och enkelt som de bevisar det beskrivning av varje steg.

Vi inbjuder dig att regelbundet söka information pÄ vÄra webbplatser, som alltid uppdateras till nytta för dig och andra besökare.

Ha en trevlig uppdatering; uppdatera GPS det Àr bara att veta hur man följer steg-för-steg-instruktionerna. Utan vidare, hoppas vi att du fÄr en trevlig dag, och tack för att du lÀser frÄn början till slut.

0 Shares