Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man laddar ner och öppnar zip-filer på iPhone

Den här guiden visar hur du öppnar zip-filer på iPhone, så att du kan ladda ner komprimerade filer från en webbplats till din iPhone och packa upp den så att du kan använda filen inuti.

Som standard har iPhone problem med att öppna zip-filer, särskilt om filen innehåller något mer än bara en PDF. Du kan öppna en zip-fil på din iPhone och använda filerna med en gratis app.

Du kan ladda ner och öppna zip-filer på iPhone så att du kan få jobb utan att ta tag i din dator. Det finns fortfarande några begränsningar, så det här är inte ett botemedel för alla problem du kan stöta på när du öppnar zip-filer på iPhone eller iPad, men vi kan hjälpa dig att öppna de flesta zip-filer på några sekunder.

Användare behöver en internetanslutning för att ladda ner zip-filen till iPhone och sedan en gratis eller betald app för att öppna zip-filen och se filerna som är lagrade i den. Det finns en mängd olika appar som kan öppna zip-filer på iPhone, men Zip Viewer är en av de enklaste att använda – och det är gratis.

Du kan också använda Dropbox för att ladda ner en zip-fil till, Zip Viewer visar fler filtyper inuti zip-filen. Med den här appen kan du också dela zip-filen eller en fil inuti efter att du har packat upp den. Detta fungerar med filer du laddar ner från internet eller filer som du får via e-post som du inte kan öppna i din Mail-app.

Följ stegen nedan för att visa zippade filer på iPhone med iOS 8 eller iOS 9.

Hur man laddar ner zip-filer

Det första du behöver göra är att ladda ner Zip Viewer för iPhone. Detta är en gratis app, men den innehåller annonser. Om du inte vill se annonser finns det andra betalda alternativ tillgängliga i App Store.

Öppna Safari eller din e-post på din iPhone eller iPad för att hitta zip-filen du vill öppna. Tänk på att beroende på vad som finns i filen kan du behöva en annan app för att öppna den.

Klicka på Zip-filen för att ladda ner den. När du blir ombedd tryck på Öppna i, i skärmens övre vänstra hörn.

Hur man öppnar zip-filer på iPhone eller iPad.

Hur man öppnar zip-filer på iPhone eller iPad.

Bläddra över och välj Öppna i Zip Viewer. Detta öppnar appen och visar zip-filen som du laddade ner. Det är ännu inte uppackat.

Tryck nu på zip-filen i Zip Viewer för att packa upp den och se filerna i appen. Härifrån kan du trycka på filerna för att se dem om de är vanliga. Du kan också dela dem eller använda dem i en annan app för att redigera eller ladda upp.

Packa upp filer på iPhone.

Packa upp filer på iPhone.

Det är det enklaste sättet att öppna zip-filer på iPhone med en standardapp som inte kräver ett konto. Du kan använda alternativet Öppna i för att öppna zip-filer från Dropbox eller från din e-post med Zip Viewer. Många filer som skickas via e-post har ett zippat format som hjälper till att skära ned bilagans storlek.

Bästa iPhone 6s fodral, skal & skal

Speck CandyShell Clear iPhone 6s skal

Speck CandyShell Clear iPhone 6s skal

Speck CandyShell Clear är det första klara iPhone 6s-fodralet från Speck och det första klara fallet från företaget totalt sett. Detta formanpassade, minimalistiska iPhone 6s-skal ger ett anständigt skydd med ett militärt falltest 810G-betyg.

Speck försäkrar oss om att det klara fallet inte gulnar vid användning som många billiga klara fallalternativ. Den klara finishen är perfekt för att visa upp ditt iPhone 6s färgval samtidigt som du skyddar det.

Knappar rör sig perfekt och är lätta att hitta genom beröring och det finns en upphöjd frontram för att hålla iPhone 6s skärm från hårda ytor.

34,95 dollar på Speck