Hur man laddar ner och installerar WhatsApp gratis pÄ en Android-surfplatta Mycket enkelt!

0 Shares

Bland de applikationer som anvÀnds oftast varje dag, Facebook och WhatsApp de Àr förmodligen totala kungar, jag spelar mer pÄ WhatsApp-sidan, utan tvekan pÄlitlig och sÀker kommunikation. Men de Àr till och med sÄ flitigt anvÀnda att bÄda apparna Àr installerade pÄ flera mobila enheter som standard, med tanke pÄ att de tillhör samma företag borde de utan tvekan ha tur dÀr.

Precis som det Ă€r viktigt att ha WhatsApp idag, kanske inte sĂ„ mycket med Facebook. PoĂ€ngen Ă€r att mĂ„nga mĂ€nniskor stĂ€ller sig en enkel frĂ„ga: Är det möjligt? ladda ner WhatsApp för Android-surfplatta? Svaret Ă€r ja, du kan helt anvĂ€nda WhatsApp pĂ„ Android-surfplatta, lĂ„t mig berĂ€tta hur specifikt nedan.

AnvÀnd WhatsApp pÄ din Android-surfplatta

För det första kommer vi inte att kunna ladda ner WhatsApp frĂ„n Play Store pĂ„ din surfplatta mĂ„ste du gĂ„ till www.whatsapp.com/android och ladda ner APK-filen, se till att aktivera “okĂ€nda kĂ€llor” i InstĂ€llningar> SĂ€kerhet.

Installera den nedladdade APK-filen och du Àr klar, du kommer att ha WhatsApp pÄ din surfplattaNu skulle det viktigaste, det Àr att aktivera den, saknas. Hur görs det? Och vad hÀnder om jag inte kan ladda ner eller installera WhatsApp pÄ min mobiltelefon.

Kom ihÄg att du behöver ett telefonnummer för detta, vi rekommenderar att du tar ett SIM-kort som du inte anvÀnder eller köper ett som Àr vÀldigt billigt. SÀtt den tillfÀlligt pÄ din mobiltelefon, avinstallera WhatsApp frÄn den och installera om den, nÀr du ska aktivera den pÄ din telefon, frÄga inte efter SMS, be om Ringa dig, skriv ner verifieringsnumret sÄ blir det det du lÀgger pÄ surfplattan.

SÀtt sedan bara in det gamla SIM-kortet du anvÀnder, Äteraktivera WhatsApp pÄ din mobiltelefon via textmeddelande och ÄterstÀll en kopia av dina chattar och voila som om du aldrig avinstallerat det.

Installera WhatsApp pÄ din surfplatta

Som du kommer att se att ladda ner och installera WhatsApp pÄ Android-surfplatta, det Àr samma Samsung-process, inte komplicerad alls, det kan ta dig lite lÀngre tid att hantera ditt SIM-kort för att kunna aktivera WhatsApp men det Àr en frÄga av Gör det en gÄng och det Àr det, du kan anvÀnda WhatsApp utan nÄgra begrÀnsningar, plus att du inte behöver Äteraktivera det, det enda sÀttet att Äteraktivera det och följa hela processen jag nÀmnde tidigare. Àr om du hÄrdÄterstÀller din surfplatta eller avinstallerar WhatsAppvilket jag antar att du inte gör sÄ ofta sÄ processen Àr ganska enkel och snabb.

Root för att installera WhatsApp pÄ surfplattan

Med utvecklingen av mobiltelefoner och deras tillverkare började surfplattor anvÀndas pÄ detta sÀtt, vilket gör det möjligt att spara kontaktlistor och installationer vissa applikationer som WhatsAppsom fungerar pÄ samma sÀtt som pÄ en mobiltelefon.

Även, inte alla surfplattor Ă€r kompatibla med dessa applikationeren av dem Ă€r WhatsApp. Denna applikation kan orsaka problem under installationen eller sĂ„ kan den bara inte installeras eftersom den inte Ă€r kompatibel med enheten.

I hÀndelse av inkompatibilitet finns det en annan möjlighet, och det Àr den gör det via root för surfplattanEtt av verktygen som lÄter dig göra detta Àr Kingo Root, för dem:

  • Ladda ner APK-filen pĂ„ din surfplattaefter att ha kontrollerat att den finns i listan.
  • Öppna applikationen och om den Ă€r kompatibel visas “root”-knappen, tryck pĂ„ den och vĂ€nta pĂ„ processen.
  • NĂ€r det Ă€r gjort kommer ett meddelande att visas pĂ„ skĂ€rmen och du kommer att ha det superanvĂ€ndarĂ„tkomst.

Tack vare denna applikation kommer du att ha tillgÄng till superanvÀndarnivÄn pÄ surfplattan pÄ mycket kort tid, nu ÄterstÄr det bara installera WhatsApp-applikationen via Google Play eller genom att ladda ner APK-filen frÄn den officiella webbplatsen.

Nu, om du vill överföra data som finns pÄ din telefon, gör en sÀkerhetskopia dÄ installera programmet pÄ surfplattan ha all originaldata som om det vore en mobiltelefon.

Tack vare den enkla och okomplicerade processen Àr det möjligt anvÀnd WhatsApp pÄ din surfplattapÄ samma sÀtt som den anvÀnds pÄ en mobiltelefon och utan att slösa tid pÄ nÀtet.

Du kanske har hört talas om WhatsApp Plus, vill veta vem som gjorde det, fortsÀtt lÀsa vÄra artiklar.

0 Shares