Hur man laddar ner och installerar Net Framework offline pÄ Windows utan internet (exempel)

0 Shares

NÀr du köper en av de senaste versionerna av Windows, medan ett program körs, kan systemet rapportera ett fel om att en specifik version av .NET Framework krÀvs för att slutföra en uppgift och köra ett visst program.

Även om Microsoft tog hand om att integrera det med dess komponenter, för nĂ€rvarande det finns fortfarande filer som krĂ€ver build 3.5 för att köras.

TyvÀrr, med Windows 8, Àr version nummer 4 den som följer med operativsystemet, vilket Àr anledningen till att felmeddelandet visas.

Observera att det hÀr problemet Àven kan uppstÄ i tidigare versioner som XP eller Windows 7 om tillÀgget inte Àr installerat men inte bör vara orsaken sak.

Om du vill ÄtgÀrda det hÀr problemet men inte vill anvÀnda din internetanslutning för att ladda ner det, hÀr kommer vi att förklara hur du fÄr det och installerar det utan att behöva det.

AllmÀnna .NET Framework-koncept

KĂ€nd som DONET och översatt till spanska som “Marco de Trabajo”, Ă€r det programvara som tillverkas av Microsoft. Detta komplement Ă€r det möjligheten att köra flera applikationer.

Dess komponenter Àr Common Language Runtime (CLR) och ett klassbibliotek frÄn vilket allt som exekveras pÄ skrivbordet eller i webblÀsaren tolkas.

Följaktligen integrerar versioner senare Àn Windows 8 detta tillÀgg som standard. Men nuförtiden det finns fortfarande program som krÀver samarbete med.NET Framework 3.5 att köra.

Pluggfunktioner

Först och frÀmst sÀkerstÀller det att operativsystemet Àr en uppstartsfri miljö. SÄ att datorn har optimal prestanda.

All programvara Ă€r programmerad i denna miljö fungerar sĂ€kert. Även om dess utveckling utfördes av tredje part eller okĂ€nda kĂ€llor.

Det bör noteras att det Àr ett tolkningskomplement till sprÄk. Den kan integreras med andra typer av kodför att göra alla kompatibla med Windows.

Hur installerar man .NET Framework 3.5 utan att anvÀnda Internetanslutning?

Även om det Ă€r ganska enkelt att hitta den hĂ€r versionen av tillĂ€gget online, kommer det att vara upp till din bekvĂ€mlighet och undvika eventuella lĂ€ckor att inte fĂ„ det pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet. invaderande agenter till datorn.

Sanningen Àr att versionen av .NET Framework du behöver Àr nÀra till hands Den finns pÄ installationsskivan för Windows. Allt du behöver göra Àr att extrahera filen och köra installationen frÄn din DVD-enhet.

Installera DONET frÄn disk

Oavsett om det Àr Windows 8, 8.1 eller 10, sÀtt in installationsskivan i din stationÀra eller bÀrbara dator sÄ att systemet kan upptÀcka den.

NĂ€r det visas i avsnittet “Dator” mĂ„ste du öppna “Kommandotolken” för att ange följande kommando: “

Det bör nĂ€mnas att nĂ€r kommandot “KĂ€lla: F.“F bör ersĂ€ttas med den som motsvarar adressen till installationsskivan. Tryck pĂ„ ‘Enter’ nĂ€r du Ă€r klar sĂ„ ser du hur installationen har slutförts.

Vad kan du göra om din dator inte har en hÄrddisk?

Eftersom det intressanta innehÄllet finns pÄ installationsskivan Àr den bÀsta rekommendationen ange den pÄ en dator som har en disklÀsare och extrahera filen. Till en annan enhet som kan anslutas via USB-portar.

NĂ€r du har infogat det, upprepa helt enkelt vart och ett av de föregĂ„ende stegen z “Systemsymbol”kom ihĂ„g att sĂ€tta brevet med rĂ€tt adress. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt behöver du inte anvĂ€nda en internetanslutning för att köpa det nödvĂ€ndiga OS-tillĂ€gget.

Slutligen kommer det inte lÀngre att vara ett problem att starta alla systemapplikationer. Eftersom lösningen Àr till hands genom att följa dessa enkla steg.

0 Shares