Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man laddar ner och installerar HitFilm Express Free för Windows eller Mac – Fullständig handledning

Genom att ladda ner och installera HitFilm Express gratis kan du se att den har de bästa videoredigeringslägena. Varelse ett bra verktyg för nybörjareDet är lätt att förstå och dess verktyg är ganska kompletta.

I samma applikation kan du hitta gratis handledning för användningså att användaren är helt förberedd. Tillgång till nedladdningen är helt gratis, men du kan bidra till utveckling och underhåll av den.

Det är helt valfritt, men om du gör det kan du göra det redigera plugin-paket. Om du vill veta mer kan du fortsätta läsa den här artikeln som är avsedd för dig.

Steg för att ladda ner och installera HitFilm Express gratis

Steg 1

Du går in sida för nedladdning av applikationer, vilket kan variera beroende på vilken plattform du föredrar. Där kan du välja om du vill ladda ner gratis eller genom bidrag.

Om du vill ladda ner gratis filer Windows eller Mac, skjuts väljaren hela vägen åt vänster. När du är klar trycker du på “Ladda ner“(vid gratis nedladdning) eller”köp nu“(Om det beslutas att betala).

Steg 2

På popup-sidan fylls formulärdata med obligatoriskt innehåll för ladda ner och installera HitFilm Express gratis. E-postadress och lösenord krävs för att komma in och skapa ett konto i FXHome.

Du måste ha lösenordsskydd i detta skede av nedladdningen eftersom det inte finns någon bekräftelseruta. Om det inte har gjorts, kontrollera att beloppet i formuläret är noll och tryck sedan på “Visa mig Expressnedladdning“.

Om indata tillhandahålls, lämplig betalningsform (kredit-/betalkort eller Paypal-betalning är tillgängliga).

Steg 3

När du har slutfört stegen ovan kommer nedladdningsadressen för applikationsinstallatören att skickas till den angivna e-postadressen. För ladda ner och installera HitFilm Express gratiskommer nedladdningsadressen att tryckas på, vilket öppnar sidan i din webbläsare.

Vi går vidare till valet av operativsystem (Windows eller Mac), och klicka sedan på lämplig länk. När du laddar ner, var uppmärksam på aktiveringsserienumret som finns på webbplatsen.

Steg 4

När nedladdningen är klar öppnas mappen där filen placerades och startar den för installation. Om du vill göra det i ett annat lag utan dladda ner och installera HitFilm Express gratis i detta kan du göra det.

Denna fil bör kopieras först efter körning, och det är möjligt används samtidigt inga problem.

Programaktiveringsprocess

När HitFilm Express fungerars för första gången visar programmet aktiveringspanelen. Där hittar du alternativet “Aktivera och lås upp”Som klickas.

När du gör detta öppnas en annan panel där du måste ange e-postadressen och lösenordet som används i det ifyllda formuläret. Efter att ha valt “Logga in” och på begäran, ange aktiveringsserienumret som tidigare kopierades.

Process för ladda ner och installera HitFilm Express gratis kommer att nå en kulmen. På så sätt kommer programmet att köras helt och filmer kan skapas utan vattenstämplar.

Anmärkning om kontoåterställning

Efter att ha fyllt i formuläret a användarens konto med sparad data. Adressen där lösenordet installerades och tilldelades kommer att registreras permanent på ditt konto.

För att hämta denna information, besök helt enkelt webbplatsen FXHomepå så sätt erhåller alla tillhandahållna uppgifter. Det rekommenderas att anteckna när fyll i hela formuläret.

Därför kommer det i framtida möjligheter inte att finnas några åtkomstproblem när det väl är gjort använder plattformen för dina program.