Hur man laddar ner och installerar gratis Microsoft Office på spanska för Android

Möjlighet att utföra kontorsarbete i bekvämligheten av ditt eget hem. Detta beror på Microsoft, som har lanserats sedan 1990 Microsoft Office. Från den första versionen mottogs den mycket väl av konsumenterna, tack vare vilken alla Windows-användare hade tillgång till en svit av datorprogram.

Därifrån kunde vanligt folk utföra uppgifter som tidigare bara kunde utföras på kontoret. Det ger oss tillgång till ett antal applikationer som är specialiserade på kontorsautomationsuppgifter.

Denna första version för Windows ingår Microsoft Word, Microsoft PowerPoint och Microsoft Excel. Sedan dess har Microsoft Office-applikationer utvecklats avsevärt och förbättrat deras funktioner och funktioner.

Hur laddar jag ner och installerar Microsoft Office gratis på spanska för Android?

Microsoft Office är marknadsledande och förser oss ständigt med nya versioner. Den är för närvarande tillgänglig för Microsoft Windows, iOS, Mac OS och Android, även möjligheten att använda Microsoft Office online gratis.

Detta var en oöverträffad fördel för oss, eftersom vi inte bara kan installera Microsoft Office på våra datorer som det var tidigare, utan vi kunde också komma åt det var vi än var.

Tack vare Android-versionen, endast genom att ladda ner Microsoft Office-paketet på våra enheter, kan vi alltid ha det här biblioteket med oss.

Det är ett mycket användbart verktyg eftersom det ger oss en möjlighet skapa, redigera och förbättra vårt arbete. Därför kommer vi i den här artikeln att lära dig hur du laddar ner och installerar Microsoft Office Spanska för Android gratis.

Steg för att ladda ner och installera Microsoft Office från Play Store

Play Butik är officiella Android-butik i den kan vi komma åt och ladda ner applikationer från enheter med Android-operativsystemet. Därefter visar vi dig hur du laddar ner Microsoft Office från den här butiken.

Det första steget vi måste ta är att öppna appen Spela butikEfter inträde får vi ansökningar som kan vara av intresse för oss. Men vi går till toppen av skärmen där sökfältet finns.

I denna bar kommer vi att klicka och skriva Microsoft Officedå får vi en serie relaterade applikationer. Vi kommer att välja den första, efter att ha angett kommer vi att kunna se all information relaterad till denna applikation.

Som en serie bilder och videor som visar vad Microsoft Office är och även funktionerna i denna applikation. Nästa steg vi måste ta är att välja ett alternativ Ladda ner är känt som Microsoft Office.

Då visas ett fönster som informerar oss om att vi måste ge behörigheter för att applikationen ska fungera korrekt. Och vi kommer att klicka AccepteraNär du gör detta startar nedladdningen av Microsoft Office automatiskt.

Vi måste ha tålamod och vänta på den fullständiga nedladdningen, efter att denna process är klar kommer installationen att starta automatiskt. Anteckna det Microsoft Office är helt gratis.

Genom att följa stegen ovan enligt anvisningarna har vi laddat ner Microsoft Office från Play Butik. Vi skulle bara behöva ange applikationen och konfigurera den efter vår smak.

Steg för att ladda ner och installera Microsoft Office APK

Om vi ​​av någon anledning inte kunde ladda ner applikationen med den tidigare metoden, visar vi dig här hur du gör det med APK. För dem måste vi följa stegen nedan:

På vår Android-telefon vi kommer att öppna en webbläsare inställningar, när du väl är inne, gå till adressfältet högst upp på skärmen. I det här fältet kommer vi att klicka och skriva «Ladda ner Microsoft Office Mobile APK för Android».

Då ger vi Leta efter och omdirigera oss till den officiella Microsoft Office APK-nedladdningssidan. Då måste vi välja alternativet som säger Ladda ner apk-filenvi ger Okej och nedladdningen startar automatiskt.

Det är viktigt att ha alternativet att installera externa eller okända källprogram inaktiverat. Efter att ha laddat ner APK, gå till nedladdningsmappen på vår enhet, välj den nedladdade APK-filen och installera den.

Så här laddade vi ner och installerade Microsoft Office med två metoder, en via Play Store och den andra via APK-nedladdning, helt gratis och på spanska.

Relaterade Artiklar

Back to top button