Hur man laddar ner och installerar den kostnadsfria WhatsApp-applikationen för BlackBerry 9320, 9720, 9810 – gammal version

0 Shares

En av apparna du alltid mÄste ha idag för att vara uppkopplad hela tiden Àr utan tvekan WhatsApp, appen som stod för elimineringen av SMS och traditionella samtal och som redan Àr förinstallerad pÄ mÄnga mobiltelefoner. Om du vill veta hur ladda ner WhatsApp för Blackberry 9320i den hÀr artikeln kommer jag att berÀtta lite om det, vi ska se om det gÄr att ladda ner, och i sÄ fall var kan det göras.

BlackBerry 9320 var en av de första pekskÀrmsmobilerna som gjorde det lite lÀttare att dela videor, foton och filer. Den hÀr enheten har en 3 megapixelkamera och en skÀrm med en upplösning pÄ 320 gÄnger 240. Liksom andra telefoner av mÀrket har den snabbtangenter. Den Àr dock lite gammal, men hÀr ska vi berÀtta hur ladda ner WhatsApp för Blackberry 9320.

Även om appmarknaden har genomgĂ„tt mĂ„nga förĂ€ndringar Ă€r det fortfarande möjligt att installera appar som Twitter, Facebook och WhatsApp via BlackBerry World. En viktig funktion i metoden vi kommer att presentera för dig Ă€r att efter att du laddat ner appen kan du enkelt dela den med alla dina BlackBerry-kontakter att de kan ladda ner det.

Hur installerar jag WhatsApp pÄ min BlackBerry 9320?

Jag minns att jag hade den hÀr telefonen en gÄng och jag kan sÀga att för mig var det den bÀsta jag har haft hittills. Denna enhet var av oklanderlig kvalitet, ganska liten, men inte ett krÄngel, med QWERTY tangentbord vilket kort sagt var ett nöje att anvÀnda sÄ att man kunde prata i timmar. Det Àr dÀrför jag gillar den hÀr klassen av enheter sÄ mycket.

I fall att BlackBerry 9320 Med WhatsApp blir det lite komplicerat eftersom det meddelades för en tid sedan att appen kommer att sluta fungera pÄ andra enheter, inklusive BlackBerry, som hade företagets operativsystem, sÄ att anvÀnda WhatsApp Àr lite komplicerat. Du kan ocksÄ försöka ladda ner appen frÄn denna lÀnk.

Hur kan jag ladda ner WhatsApp pÄ min BlackBerry?

Om du inte kan ladda ner den hĂ€r appen Ă€r tyvĂ€rr det enda du kan göra att anvĂ€nda en annan alternativ app för att hĂ„lla kontakten med dina nĂ€ra och kĂ€ra eftersom WhatsApp som sagt inte lĂ€ngre stöder företagets operativsystem eller uppdateringar eller liknande den dĂ€r. Även om du gĂ„r in i AppWorld det kommer att upptĂ€ckas att nĂ€mnda applikation inte Ă€r tillgĂ€nglig och dĂ€rför inte kan laddas ner.

Till installera WhatsApp En stabil anslutning Àr nödvÀndig, förutom att ha minsta möjliga diskutrymme för att kunna ladda ner det sÄ mÄste du Àven ta hÀnsyn till att om detta inte Àr möjligt kan du anvÀnda, Àven om det Àr Messenger för kunna kommunicera med vÀnner.

Ladda ner WhatsApp för Blackberry 9320

WhatsApp Àr en applikation som har blivit mycket populÀr bland ungdomar, vuxna och proffs och lÄter anvÀndare chatta i realtid via meddelanden. För att ladda ner WhatsApp för Blackberry 9320 kommer vi att presentera dig för tre olika metoder, en av dem kommer att vara via webblÀsaren.

Första metoden: Ladda ner WhatsApp via webblÀsaren

För att ladda ner programmet frÄn webblÀsaren mÄste du gÄ till den officiella webbplatsen. Klicka sedan pÄ Ladda ner. NÀr nedladdningen Àr klar mÄste du stÀnga webblÀsaren och gÄ till menyn. PÄ sidan kommer du att se detaljerad information om vad du behöver göra för att korrekt installera WhatsApp.

Andra metoden: ladda ner WhatsApp via QR-kod

QR-koden Àr ett sÀkert sÀtt att ladda ner appen. Du mÄste öppna QR-kodlÀsaren och se till att kameran pekar mot koden vi presenterar för dig. nÀr ska du göra det du mÄste öppna BlackBerry Worldklicka pÄ nedladdningsfilen och följ instruktionerna frÄn programmet.

Tredje metoden: ladda ner WhatsApp frÄn BlackBerry World

Om du vÀljer att ladda ner WhatsApp pÄ Blackberry 9320 frÄn BlackBerrys vÀrld, du mÄste vÀlja WhatsApp-ikonen frÄn den appbutiken. NÀr du har valt det klickar du pÄ Ladda ner och anger ditt BlackBerry ID. Sedan mÄste du följa stegen för att installera programmet korrekt

Efter att ha provat nÄgon av dessa tre metoder för att: ladda ner WhatsApp för Blackberry 9320, du behöver bara lÀnka ditt WhatsApp-konto med ditt BlackBerry ID, sedan skannas alla dina kontakter automatiskt och det kommer att visa dig vilka som anvÀnder appen. Om du har nÄgra problem, lÀmna gÀrna en kommentar sÄ hjÀlper vi dig.

Vilken BlackBerry Àr kompatibel med WhatsApp?

TyvÀrr, trots att de Àr högkvalitativa enheter nÀr det gÀller hÄrdvara, ligger de lÄngt efter vid det hÀr laget, och BlackBerry Àr lÄngt ifrÄn vad den var i andra tider. DÀrför, anvÀnd WhatsApp pÄ BlackBerry 2017 Det Àr omöjligt och det finns inget annat val Àn att helt enkelt uppgradera din Android-, iOS- eller Windows Phone-enhet.

Om vi ​​ska prata om de mest anvĂ€nda apparna runt om i vĂ€rlden Ă€r jag mer Ă€n sĂ€ker pĂ„ att WhatsApp Ă€r en av de första. För om vi kommer till saken anvĂ€nder vi alla WhatsApp för att hĂ„lla kontakten nu för tiden. Denna app var ansvarig för att glömma SMS och traditionella samtal helt och hĂ„llet och nu Ă€r en app som till och med kommer förinstallerad pĂ„ mobila enheter.

Vilja ladda ner WhatsApp för Blackberry 9810? I den hÀr artikeln kommer jag att berÀtta om ett problem som oroar flera Àgare av den nÀmnda telefonen, Àr det möjligt? Kan det inte göras? Vi fÄr se vad som hÀnder.

Ladda ner WhatsApp BlackBerry 9810

BlackBerry har lÀnge varit ett av de mest kÀnda varumÀrkena för mobila enheter, utan att gÄ lÀngre, att en gÄng Àga en telefon frÄn detta mÀrke var utan tvekan en enorm lyx som mÄnga unnade sig, sÀrskilt i affÀrsvÀrlden. Men alla ville ha BlackBerry, alla ville ha det detta företags enhet.

Nutiden förĂ€ndrade allt, Android vĂ€xte pĂ„ ett brutalt sĂ€tt och pĂ„tvingade sig sjĂ€lv som … Google brukar göra det och i huvudsak kvar pĂ„ nĂ€stan hela mobiltelefonmarknaden. För nĂ€rvarande Ă€r anvĂ€ndarskillnaden mellan de viktigaste operativsystemen som skulle vara Android, iOS och Windows Phone brutal eftersom det förstnĂ€mnda bara Ă€r i första hand med en övervĂ€ldigande skillnad.

Installera WhatsApp BlackBerry 9810

Men BlackBerry har slutat vara vad det var för lÀnge sedan, du kan prova ladda ner WhatsApp för Blackberry 9810 frÄn den hÀr lÀnken, men kanske inte tillÄter det.

Anledning? Saken Àr den WhatsApp-meddelande för ett tag sedan som skulle sluta stödja detta företags operativsystem. Bli inte förvirrad över att anvÀndare som har BlackBerry som kör Android fortfarande kan anvÀnda den hÀr appen utan problem eftersom de har Android-versioner som fortfarande stöds. Om du inte kan fÄ den hÀr appen finns det inget annat alternativ Àn att anvÀnda en alternativ snabbmeddelandeapp för att kunna kommunicera med dina vÀnner utan att spendera för mycket pengar.

om du vill anvÀnd WhatsAppdu bör seriöst fundera pÄ att köpa en mobil enhet, Àven om den Àr billig, med Android som lyckligtvis finns ett enormt utbud och framför allt mÄnga mÀrken som Xiaomi som har högkvalitativa produkter, med mycket bra specifikationer och framför allt saker till priser som de Àr mycket prisvÀrda

Det finns inget ovanligt i mÄnga tvivel om hur ladda ner WhatsApp för Blackberry 9720. Det finns mÄnga mÀnniskor som har för mÄnga tvivel om vissa applikationer och om det inte skadar deras mobila enhet att ladda ner dem. Men för att bli av med dessa tvivel, allt du behöver göra Àr att lÀsa lite för att veta att all information du behöver, det Àr alltid bra att vara informerad om funktionerna i telefonen och appen du vill ladda ner. Som i det hÀr fallet Àr WhatsApp den bÀsta mobilmeddelandeappen.

Först kommer vi att berÀtta lite om applikationen, WhatsApp anvÀnds av miljontals anvÀndare runt om i vÀrlden, Det Àr en av de mest kÀnda apparna i vÀrlden, men Àven om det finns fler kÀnda sÄ Àr det i första hand. DÀrför Àr det inte förvÄnande att nÄgra mÀnniskor undrar hur man laddar ner WhatsApp. En av de bÀsta sakerna som kan laddas ner till nÀstan vilken enhet som helst förutom mobiltelefoner som Àr vÀldigt gamla eftersom de inte har ett verifierbart operativsystem.

Och nu har du sÀkert fler frÄgor och vill veta om du kan ladda ner appen pÄ din BlackBerry, som tur Àr om du kan ladda ner den dÄ den har ett lÀtt, flytande och ganska snabbt operativsystem. Mjukvaran du har lÄter dig ladda ner mÄnga gratisappar genom App World dÀr du kan hitta den du Àlskar sÄ mycket som Àr WhatsApp. Sanningen Àr att nÀr du har laddat ner WhatsApp kommer appen att fungera smidigt och ganska snabbt för den hastighet som din BlackBerry erbjuder du vill inte ha nÄgon annan app.

0 Shares