Hur man laddar ner och installerar den kostnadsfria appen FIFA Mobile 20 och 21 för Android eller PC

0 Shares

Idag finns det mÄnga olika enheter som kan anvÀndas för att njuta av den senaste generationens videospel; detta Àr fallet med smartphones med tillÀgget Android-teknik eller för Àlskare av datorspel. Det Àr dÀrför företag som EA Sports utvecklar spel som FIFA, som har en mÀngd olika versioner.

Vi kommer att prata i det hÀr inlÀgget hur man laddar ner och installerar den kostnadsfria appen FIFA Mobile 20 och 21 för Android eller PC. FortsÀtt lÀsa och ta reda pÄ allt om detta utmÀrkta videospel.

Vad Àr FIFA Mobile?

Den fantastiska EA Sports-serien hade en bra idé för dem som gillar mobilspel; Det Àr hÀr FIFA Mobile a version av det klassiska videospelet för konsoler runt sÀsongen 2020 och 2021.

Detta ger dig en fantastisk ny avancerad mobilspelupplevelse. Å andra sidan erbjuder denna version en förlĂ€ngning nytt spelsystem och en stor mĂ€ngd innehĂ„ll som gör att du kan njuta av timmar av fotbollstĂ€vling om mĂ€sterskapets dyrbara krona.

Du kommer ocksÄ att ha möjlighet att utveckla detta onlinespel om du vill spela offline pÄ Android, du mÄste anvÀnda andra spel som detta; som Dream League Soccer.

Steg att följa för att installera FIFA Mobile 20 & 21 Apk för Android eller PC

Det finns nÄgra steg du mÄste följa för att fÄ och installera FIFA 20 och 21-appen pÄ din enhet; Dock detta det beror pÄ vilken typ av utrustning du har.

För om du har en Android-smarttelefon behöver du bara ladda ner appen och installera den direkt. Men om du har en dator nÀr du fÄr apk kommer du inte att kunna köra den direkt pÄ den eftersom det inte Àr ett datorkompatibelt format:

För Android

Du mÄste ha en avancerad Android-smartphone, med en lÀgsta version av Android 6.0 eller senare. Annars kommer det inte att fungera.

  1. Du mÄste gÄ till Google Play Butik dÀr du kommer att leta efter FIFA MOBILE.
  2. NÀr du har hittat spelet, tryck pÄ installationsalternativet och det börjar automatiskt ladda ner ytterligare data frÄn det.
  3. I hÀndelse av att erhÄlla Apk-fil annars mÄste du aktivera alternativet för okÀnda kÀllor pÄ din enhet. För att installera den.
  4. Efter installationen av APK-filen Àr klar frÄn ett annat medium; den kommer att börja ladda ner ytterligare data automatiskt under körningen via Wi-Fi-anslutning.

PĂ„ PC

Du behöver en minsta mellanklassdatorför att köra en Android-emulator som Àr kompatibel med din dator:

  1. Ange önskad sökmotor och sök bluestacks app. NÀr sökningen Àr klar gÄr du in i det första webblÀsaralternativet och laddar ner nÀmnda applikation pÄ din version av Windows, 32 eller 64 bitar.
  2. Efter nedladdning, fortsÀtt med installationen av denna applikation, genom att köra det som administratör.
  3. Kör bluestacks och fortsÀtt ladda apk-filen i nÀmnda applikation dÀr du bara behöver installera och njuta av detta utmÀrkta spel

Å andra sidan kommer du att se att FIFA MOBILE Ă€r ett av de bĂ€sta sportspelen för Android; som du kan fĂ„ pĂ„ Google Play eller via ditt föredragna medium. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du njuta i sĂ€llskap med dina onlinevĂ€nner att fĂ„ det största priset, som kan vara en ligacup, mĂ€sterskap, EM eller vĂ€rldsmĂ€sterskap.

Slutligen, om du vill ha spelinformation och Fifa Mobile nedladdningslÀnk, du kan besöka dess officiella webbplats frÄn vilken du kan ladda ner apk, sÄvÀl som PC-versionen.

0 Shares