Hur man laddar ner och installerar Bully Anniversary Edition på Android Apk

0 Shares

En av nycklarna till driften av mobila enheter med Android-operativsystemet är direkt relaterad till det faktum att vi kan installera spel inte bara från Google Play Storemen också via körbara filer tillgängliga på webben.

För en tid sedan i december förra året Bully Anniversary Edition APK-data har släppts för Androidofficiellt för hela vår community är vi glada att kunna meddela att Bully Anniversary Edition officiellt har lanserats på Android och är ett företag som gör fantastiska titlar som GTA-sagan.

Den mest populära spelserien sedan nästan omöjlig att komma ihåg, så här presenterar vi det för dig och förklarar snabbt hur man installerar det, så var försiktig

Ladda ner Bully Anniversary Edition gratis på Android

I det här specifika fallet vill vi visa dig hur du installerar Bully Anniversary Edition version 1.0.0.19 på mobila Android-enheter. Vilket betyder om du har funderat på att äga det här spelet länge. Du kan ha det nu utan att vara en stor kännare inte alls om det.

Om du vill installera Bully Anniversary Edition APK på Android. För att vara mer specifik måste du veta exakt vad PS2-versionen motsvarar. Du måste veta att det handlar om spelet kontrollera den stygga pojken från skolan som orsakar alla möjliga problem. Bully Anniversary Edition är ett av de bästa spelen av den här typen. Därför rekommenderar vi dig starkt att prova när det kommer till att ha kul på din telefon.

För att börja njuta av Bully Anniversary Edition är det första du behöver göra att installera Bully Anniversary Edition APK-körbara filen. Nästa sak blir att ladda ner OBB Bully-data för Android som såklart också motsvarar Bully Anniversary Edition. Dessa filer kan laddas ner med hjälp av en dator och sedan överföras till telefoneneller ladda ner dem till en mobiltelefon via vår webbläsare, oavsett om det är Chrome eller något annat.

Bully Anniversary Edition APK-installationsprocess gratis på Android

Efter att ha laddat ner dem måste du packa upp dina filer och aktivera okända källor direkt från Inställningar, Säkerhet, och om du inte har en filutforskare eller administratör måste du veta att det finns några perfekt fungerande. APK eller körbar fil hittades, nästa steg är tillämpligt flytta mappen som heter rockstargames.bully till / sdcard / Android / OBB.

Bully Anniversary Edition låter dig utmana dina vänner var som helst i multiplayer. Baserat på turbaserade utmaningar och att lära sig kontrollera är extremt enkelt.

Om vi kan njuta av en enorm mängd smarta pekknapparoch även kontextuella knappar. Dessutom är Bully Anniversary Edition bra för att köra spel på en enhet och fortsätta på en annan så länge vi kan spara dem genom Rockstar Games Social Club.

En alternativ metod för att spela Bully på Android

för alla människor det här spelet är för intressant och betydelsefullt sedan det kom ut för några år sedanvi förklarar gärna hur man gör denna procedur.

För närvarande kan vi emulera nästan alla Android-spel på XBOX 360 eller PlayStation 3, inklusive PC, folk vill ha något nytt, fräscht, så det som ger oss detta oförglömliga spel, vi kommer att ha denna fantastiska möjlighet med fler och mer moderna och optimerade emulatorer.

Höjdpunkter i Bully Anniversary Edition APK

  • Innehåller hela historien om översittaren vi lekte med. Ytterligare uppgifter och karaktärer från klassen, minispel, och massor av föremål du kommer att låsa upp, inklusive prestationer.
  • Spektakulär grafik, fantastiska texturer i hög upplösningljus, skuggor och partikeleffekter kommer säkert att drabbas av vår GPU.
  • Utmana alla dina vänner med flerspelarläge baserat på.
  • kontroller pekkontroller som förväntat och smarta knappar som bara visas när du behöver trycka på dem.
  • Spela närvarande i molnet så dina framsteg, som alla andra Android-spel, sparas säkert.
  • Stöd för flera joysticks.
  • Bland annat är skärmdumparna ganska intressanta.
0 Shares