Hur man laddar ner och installerar applikationer pĂ„ min Huawei mobiltelefon utan Google Play Store Är det möjligt?

0 Shares

MÄnga mÀnniskor undrar hur de nu laddas ner eftersom Huawei inte lÀngre har Google-relaterade applikationer i sina tjÀnster. applikationer för Huawei-telefoner Kan jag göra detta utan att göra det frÄn Google Play Butik?

Ända sedan USA inledde en handelskonflikt med Folkrepubliken Kina i olika politiska frĂ„gor som ledde till ett kommersiellt veto mot ett gigantiskt asiatiskt land, har kinesiska varumĂ€rken för mobila enheter som Huawei de bröt sin relation med Google.

Deras enheter saknar tjÀnster frÄn ett nordamerikanskt företag. Dock, Huawei har inte minskat produktionen av nÄgon av dessa anledningar och letade efter andra alternativ sÄ att deras mobiltelefoner och andra elektroniska enheter skulle ha appbutiker av samma eller högre kvalitet Àn Google Play Store.

Ladda ner appen pÄ min Huawei-telefon

Detta företag, vars huvudsakliga verksamhet Àr i Kina, har satt sig för att arbeta mot det tidigare nÀmnda kommersiella vetot för att kunna attrahera mÀnniskor som fullt ut litar pÄ dess varumÀrke, de bÀsta villkoren och tjÀnsterna inom butiks- och applikationsomrÄdet.

Av denna anledning, AppGallery virtuell butiksom fanns före konflikten; började Àndra och förbÀttra sin plattform tills den blev den officiella butiken för alla Huawei-enheter, och den fungerade pÄ ett mycket liknande sÀtt som du arbetar i Play Store.

I denna virtuella butik du kan fÄ allt du behöverfrÄn appar som Uber, Tinder, Rappi till onlinespelappar som Free Fire, Clash Royale eller Call of Duty, sÄ att du enkelt kan ladda ner och sedan installera alla appar du gillar pÄ din telefon.

Nu, om du vill ladda ner appar och andra Google-tjÀnster som Gmail, Classroom och andra appar, kan du hjÀlpa till med appar som gör den hÀr uppgiften enklare för Huawei-anvÀndare, den tidigare nÀmnda applikationen heter AppSeekeer.

Tredjepartsapplikationer som underlÀttar nedladdning av applikationer frÄn Google

AppSeekeer du bör söka efter det i AppGallery och ladda ner den till din mobila enhet, efter att ha fÄtt den hÀr applikationen mÄste du ge tillstÄnd till din telefon sÄ att applikationerna kan installeras frÄn denna andra applikation.

För att ladda ner nödvÀndiga applikationer, öppna bara AppSeekeer och skriv i sökmotorn vad du vill ladda ner; NÀr appens logotyp visas, tryck pÄ nedladdningsknappen och den omdirigerar dig omedelbart till en webbplats som kommer att ladda ner den nödvÀndiga APK-filen. Sedan Àr det bara att installera det.

Andra av dessa hjÀlpmedel Àr finns i applikationsgallerietÀr en Petal Search-applikation vars funktion Àr att djupsöka pÄ webben efter alla APK-applikationer du försöker ladda ner och erbjuder att ladda ner dessa applikationer frÄn Windows, Android och andra operativsystem.

För att göra detta, efter Petal Search har installeratsöppna den och leta i sökmotorn efter applikationen du behöver ladda ner, dÀrifrÄn tar den dig till applikationssidan, och nÀr du gÄr in i kommer du att se en knapp som informerar dig om att appen som Àr tillgÀnglig vid den tidpunkten har har laddats ner.

Andra alternativ att installera

I vissa fall kan den nedladdade APK-filen visa ett program som inte Àr installerat, vilket i allmÀnhet betyder att versionen du ska installera inte Àr kompatibel med mobiltelefonen du anvÀnder, dÀrför mÄste du ladda ner en annan version av programmet.

Å andra sidan ett annat alternativ till nedladdningen Ă€r Quick AppsDe Ă€r inte nödvĂ€ndiga att installera, sök bara efter appen du vill ha, acceptera villkoren som faststĂ€lls av snabbappar och du kommer att introduceras till snabbappen för appen du letar efter.

PÄ samma sÀtt, om du inte hittar appen du letade efter i AppGallery, Àven om det finns vÀldigt fÄ sÄdana fall, erbjuder samma virtuella butik andra alternativ att ladda ner och anvÀnda pÄ liknande sÀtt.

Slutligen ja, du kan ladda ner och installera vilken mobilapplikation som helst frÄn Huawei varumÀrke pÄ ett enkelt, enkelt och effektivt sÀttutan att behöva ladda ner Google Play Butik eller tjÀnster som erbjuds av det företaget.

0 Shares