Hur man laddar ner och installerar anpassat innehÄll eller mods för The Sims 4

0 Shares

Sedan det första Sims-spelet slÀpptes pÄ den officiella hemsidan har det fÄtt mÄnga innehÄlls- och expansionsuppdateringar som öppnat upp för mÄnga nya alternativ. De slÀppte till och med en mobilversion som den finns tillgÀnglig för Android och iOS.

Trots detta verkar inte spelarna nöjda och dĂ€rmed gemenskapen “StĂ€mningar” Spel satte sig sjĂ€lva som uppgift att skapa en katalog med mods som kan installeras pĂ„ PC-versionen av spelet, vilket gör att vi kan göra full anpassning som att köpa hus och skapa dem utan att behöva bygga dem och ladda ner funktioner som inte Ă€r tillgĂ€ngliga.

Ändringar kommer att göra spelet mer intressant, och det bĂ€sta Ă€r mods Ă€r gratis, lĂ€tt att installera och ditt originalspel kommer inte att Ă€ventyras. LĂ„t oss prata lite mer om vad dessa moddar Ă€r.

Vad Àr mods?

Ändringar Ă€r programtillĂ€gg som Ă€ndrar innehĂ„llet i ett videospelutökar denna tillĂ€ggsprogram upplevelsen bortom den ursprungliga skaparens vision, lĂ€gger till innehĂ„ll, Ă€ndrar dess utseende, Ă€ndrar den spelbara basen och till och med förvandlar skapandet till en helt annan.

NÀr det gÀller simmar Àr de vanligaste modifieringarna till frisyrer, ögontyper, fler lÀppar, hudtoner att vÀlja mellan, och till och med möjligheten att vÀlja nya personlighetsdrag hos vÄr sim som inte Àr tillgÀngliga i originalversionen. . Det finns andra typer av moddar som tillÄter nya spelfunktioner, till exempel raser och interaktioner.

Ett av de vÀlkÀnda spelen Àr Minecraft, och om du gillar att spela det rekommenderar vi att du kollar in de bÀsta mods som jag kan ladda ner och installera för Minecraft.

Hur installerar man mods?

Det första du ska göra Àr att installera mods pÄ din dator. Modtillverkarna Àr ganska kreativa och har skapat mÄnga mods som finns tillgÀngliga pÄ mÄnga sajter pÄ internet sÄ att du enkelt kan hitta dem var som helst gratis.

De finns vanligtvis i filer i ZIP eller RAR SÄ du behöver ha ett kompatibelt program installerat för att kunna packa upp det och ladda ner det till din dator och dÀrmed kunna flytta det och lÀgga det i rÀtt mapp, dÀrför mÄste du lÀra dig hur man komprimerar och dekomprimerar en RAR fil i Windows.

NÀr du har laddat ner modsna, leta reda pÄ dem pÄ egen hand dator och packa upp filerna. Följ dessa steg:

  • GĂ„ till mappen / Electronic Arts / The Sims 4 / Mody.
  • Skapa mappar för att skilja mellan mods och lĂ€gg till lĂ€mpliga filer i den hĂ€r mappen.
  • Öppna The Sims 4 pĂ„ PC.
  • GĂ„ till huvudmenyn i spelet.
  • Klicka pĂ„ “Spelalternativ” och vĂ€lj “Annan” i kategorier till vĂ€nster i menyn.
  • Aktivera sedan alternativet “Aktivera anpassat innehĂ„ll och mods” och alternativet “TillĂ„tna skriptĂ€ndringar”.
  • Klicka hĂ€r “BekrĂ€fta Ă€ndringar” och starta om spelet för att Ă€ndringarna ska trĂ€da i kraft.

Efter att ha slutfört alla ovan nÀmnda steg kommer mods att finnas tillgÀngliga i spelet. Om du vill ta bort dem eller lÀgga till nya följer du bara de steg som du gjort tidigare.

Du kan lÀgga till alla de du vill eller ta bort de du inte vill anvÀnda lÀngre eller som du inte gillar. Under speluppdateringen du mÄste installera om dem.

Var kan jag ladda ner mods för Sims 4?

I början nÀmnde vi att det finns tusentals sajter dÀr du kan ladda ner Sims 4 mods gratis, men vi lÀmnar nÄgra de bÀsta sidorna dÀr du kan ladda ner dem gratis.

Designa en simulering

HÀr hittar du alla möjliga gratis moddar för att inreda ditt hem, vare sig det Àr möbler, fönster, gardiner etc. Det finns Àven moddar för ladda ner kompletta hem och samhÀllsomrÄden som parker, samt för att anpassa ditt SIM-kort.

Sims-resursen

Den hÀr sidan Àr en av de mest kompletta, med mÄnga typer av mods frÄn olika kategorier. Du kan ladda ner hela mod-set, och det Àr enklare eftersom du inte behöver ladda ner en i taget. Det finns mode för klÀder, hem, salonger, smink, bilder, karaktÀrer, bland annat.

Ändringar Ă€r helt lagligtsĂ„ inget hĂ€nder om du installerar dem. Vi uppmuntrar dig att ladda ner mods och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer du att göra det roligare att spela The Sims 4.

Men vi lÀmnar dig ocksÄ den hÀr listan med de bÀsta gratisspelen för Android-telefoner utan internet.

0 Shares