Hur man laddar ner och installerar Adobe Reader Free för Windows 7, 8 och 10 (exempel)

0 Shares

För att undvika en mÀngd olika textdokument har PDF etablerats som ett standardformat som krÀver att Adobe Reader laddas ner och installeras den mest populÀra PDF-lÀsaren. För Windows Àr bÄda aspekterna relaterade till versionsnumret som anvÀnds.

Den största fördelen med PDF Àr att den ansvarar för att standardisera alla typer av befintliga dokument och förhindra att de Àndras under lÀsning. PÄ samma sÀtt, oavsett vilken version av Adobe Reader som anvÀnds, texten kommer att behÄlla innehÄllets struktur.

Även om det ocksĂ„ Ă€r ett mobilvĂ€nligt program, ger anvĂ€ndaren som anvĂ€nder det mer visuell komfort genom att installera det pĂ„ en Windows-dator. DĂ€rför Ă€r det viktigt att köpa och uppdatera den till den senaste versionen för att njuta av alla dess funktioner.

Vad ska jag göra för att ladda ner och installera Adobe Reader pÄ Windows operativsystem?

Möjlighet ladda ner och installera den senaste versionen av detta fantastiska program, en gÄng konfigurerat för spanska. För att uppnÄ detta behöver du bara göra följande:

Först och frÀmst mÄste du komma Ät den officiella Adobe Reader-webbplatsen, som lÄter dig ladda ner den senaste versionen som överensstÀmmer med din dators specifikationer.

Vad du kan se pÄ nedladdningssidan och mjukvaruuppdateringar Àr en serie av tre tidigare val för att fortsÀtta installationen:

  • Börja med att vĂ€lja det operativsystem du anvĂ€nder, vilket i det hĂ€r fallet den version av Windows som din enhet körs pĂ„.
  • I det andra fĂ€ltet kan du vĂ€lja vilket sprĂ„k du vill att programmet ska köras pĂ„. Detta beror helt pĂ„ dina preferenser, men det rekommenderas i allmĂ€nhet att du gör det installation pĂ„ spanska.
  • Slutligen mĂ„ste du bestĂ€mma vilken version du vill ladda ner i den sista urvalsrutan.

Det Àr bÀst att vÀlja antalet program som visas högst upp i listan eftersom detta vanligtvis Àr den senaste av alla versioner.

Kom ihĂ„g att det Ă€r mycket viktigt att ange att du vill anvĂ€nda alla “Tillvalserbjudanden” som Adobe-plattformen vill erbjuda dig HĂ„ll dig uppdaterad med alla uppdateringar efter att du har laddat ner och installerat Adobe Reader.

NĂ€r detta Ă€r gjort kommer du att kunna komma Ă„t den gula knappen som indikerar frasen “Ladda ner nu” för att webblĂ€saren ska kunna dekomprimera filen.

NÀr installationsfilen Àr klar, öppna den helt enkelt genom att dubbelklicka pÄ den och följ standardproceduren för att slutföra förvÀrvet pÄ din dator.

Senaste uppdatering: uppdatera programvaran

Om du redan har programmet installerat pÄ din Windows-dator behöver du uppdatera den till den senaste versionen njuta av alla dess funktioner.

För att göra detta kan du göra det pÄ tre sÀtt: kurslitteratur, automatisk Y frÄn internet. Det senare rekommenderas mest dÄ du har fullstÀndig kontroll över innehÄllet som laddas ner till din dator. NÀr du har laddat ner och installerat Adobe Reader kan du dÀrför uppdatera innehÄllet genom att besöka programmets webbplats igen.

Denna process börjar med att stÀnga alla Adobe-program som Àr öppna pÄ din dator sÄ att webbplatsen kan analysera och upptÀcka om det finns nÄgra tillgÀngliga uppdateringar för installerade program.

HÀr kan du Àven vÀlja att installera de valfria sÀkerhetserbjudanden som finns tillgÀngliga under detta systems plattform, vilket vi inte rekommenderar.

Om webbplatsen upptĂ€cker en ny version tillgĂ€nglig för Adobe Reader, kommer en gul knapp att visas till höger pĂ„ skĂ€rmen. Du klickar pĂ„ knappen som sĂ€ger “Installera nu” och börjar ladda ner installationsprogrammet.

NÀr den Àr klar kan du leta efter den hÀr filen i mappen Nedladdningar för att öppna den och börja köra. Det hÀr Àr varför processen Àr automatiskvÀnta bara tills det Àr klart för att börja anvÀnda denna fantastiska PDF-dokumentlÀsare.

0 Shares