Hur man laddar ner och anvÀnder Windows Defender offline pÄ Windows 10 (exempel)

0 Shares

Under 2020 har vi alla insett hur skadliga virus kan vara. Virus Àr mycket skadliga Àven för din dator. Dessa Àr datavirus. DÀrför kommer vi att lÀra dig ett antivirus som heter Windows Defender offline för Windows 10.

I det hÀr inlÀgget berÀttar vi var du kan ladda ner det och hur du anvÀnder det. SÄ lÄt inte andra saker avskrÀcka dig frÄn att lÀsa det hÀr inlÀgget, din dator kommer att tacka dig.

Windows Defender och Windows Defender offline

Även om Windows 10 innehĂ„ller ett eget antivirusprogram: “Windows Defender” för att skydda oss frĂ„n skadlig programvara; nĂ„gon skadlig kod skapad för kontrollera och orsaka irreparabel skada pĂ„ din dator.

Detta Àr inte antivirusprogrammets fel, ibland bryter vi oavsiktligt mot sÀkerheten sjÀlva. Du kanske inte vet hur du förhindrar Windows Defender frÄn att ta bort internetnedladdningar. LÄt oss försöka att helt inaktivera Windows Defender i Windows 10 för att undvika detta. Men till slut blev vi smittade.

Vid andra tillfÀllen kan vi bli smittade, till exempel genom att skjuta upp systemuppdateringar under lÄng tid; detta Àr ett mycket vanligt tema. Men om du har ett hot som Àr svÄrt att eliminera kan du anvÀnda denna Defender offline.

För att försöka undvika sÄdana situationer Àr det bÀst att hÄlla den uppdaterad och schemalÀgga en genomsökning med Windows Defender antivirus; pÄ sÄ sÀtt kommer vÄrt team att skyddas. Och om vi inte har mycket RAM, kan vi begrÀnsa CPU-anvÀndningen till Windows Defender i Windows 10.

Även om vi inte undviker smitta ens med dessa Ă„tgĂ€rder. I det hĂ€r fallet Ă€r offlinealternativet skanningsverktyget mot skadlig programvara som kan hjĂ€lpa oss med detta upptĂ€cka och ta bort de flesta skadliga program. Till exempel: virus och rootkits nĂ€r Windows 10 inte körs.

Windows Defender Offline i Windows 10 döptes om i maj 2020-uppdateringen. Denna sĂ€kerhetstjĂ€nst Ă€r nu kĂ€nd som “Microsoft Defender Offline”.

Windows Defender Offline, hur man laddar ner det pÄ Windows 10

Finns det ett bÀttre stÀlle att ladda ner detta antivirus Àn dess officiella Microsoft-webbplats? Efter nedladdning installerar du den pÄ en USB-enhet, DVD, CD eller ISO-avbildning. Men en viktig sak Àr att det utförs pÄ en dator som inte Àr infekterad med skadlig programvara. De kan störa installationen och korrekt drift av programmet.

PĂ„ denna officiella sida under “HjĂ€lp” du kommer att se 2 alternativ för nedladdning Windows Defender offline. VĂ€lj den som passar din CPU:

 • Ladda ner 32-bitarsversionen
 • Ladda ner 64-bitarsversionen

Om du inte Àr sÀker pÄ vilken version du ska ladda ner, gör följande pÄ Windows 10. Du kommer att se information om antalet CPU-bitar dÀr.

 1. tryck pÄ knappen
 2. VĂ€lj sedan
 3. Klicka nu
 4. Efter v. Klicka sedan och nu

Hur man anvÀnder det för att ta bort svÄra virus

AnvĂ€nd detta antivirus för att upptĂ€cka och döda virus “Ingen förbindelse”, Du behöver bara följa dessa enkla steg i samma ordning som vi presenterar dem för dig:

 1. Klicka pÄ Efter att ha stÀngt alla fönster pÄ enheten.
 2. skriv och vÀlj:
 3. Klicka hÀr
 4. In att vÀlja
 5. Att vÀlja
 6. tryck pÄ knappen

Enheten startar om och Windows Defender Offline startar automatiskt processen för upptÀckt och borttagning av skadlig programvara, utan att du behöver ingripa i processen, vilket kan ta upp till 15 minuter.

Kontrollera resultaten

NÀr genomsökningen Àr klar kan du kontrollera hur mÄnga virus som har skadat din enhet. Följ stegen nedan:

 1. Att vĂ€lja “
 2. att skriva och nĂ€r “VĂ€lj det.”
 3. Klicka hÀr.
 4. Klicka nu
 5. Om sÀkerhetsverktyget inte kan upptÀcka nÄgon skadlig kod kommer ingen historikpost att visas.

Med information och en uppdatering av Windows Defender Offline minskar risken. Kontakta oss om du har nÄgra tvivel om detta Àmne.

0 Shares