Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man laddar ner musik för offlinelyssning på YouTube Music

YouTube anses vara en av de mest åtkomliga plattformarna på senare tid och har blivit älsklingen bland användare som är anslutna till internet. Sökandet efter musikvideor och andra typer av underhållning har blivit ett ständigt behov för Internetanvändare, och av denna anledning slutade Google med att lansera Youtube musik.

Om du gillar att lyssna på musik, särskilt i offlineläge, kommer du att njuta av den här tjänsten. Det finns dock fortfarande frågor om hur man aktiverar möjligheten att lyssna på innehåll offline i streaming, utan att behöva vara ansluten till internet.

Vill du veta mer om ämnet? Så kolla in vårt inlägg till slutet och se steg-för-steg-instruktionerna för att ladda ner och lyssna på musik offline på YouTube Music.

När allt kommer omkring, vad är YouTube Music?

Sammanfattningsvis är YouTube Music inget annat än en musikströmningsplattform som erbjuds av Google. Det slutade med att den här tjänsten anlände till det nationella territoriet den 25 september 2018, och sedan dess har den fått ett stort antal användare.

Som vi väl vet är teknik alltmer närvarande i våra dagliga liv, och med tanke på detta nya konsumtionssätt, slutade Google med att lansera denna tjänst för att göra upplevelsen för sina registrerade användare ännu mer effektiv, eftersom YouTube är en av de mest åtkomliga plattformarna nyligen.

Frågan handlar alltså inte helt om möjligheten att lyssna på musik offline, utan också om att titta på innehåll utan att behöva avbrytas av annonser och annonser som bara tenderar att ta internetanvändarens uppmärksamhet. Med andra ord, YouTube Music kom för att revolutionera människors upplevelse på plattformen och erbjuda utmärkta fördelar i sin premiumversion.

Hur laddar jag ner och lyssnar på YouTube Music-låtar offline?

Nu när du känner till konceptet och fördelarna och fördelarna med YouTube Music för dem som älskar underhållning, kolla in steg-för-steg-instruktionerna för att ladda ner och lyssna på YouTube-musik offline:

  1. Öppna YouTube Music-appen från din surfplatta eller mobiltelefon;
  2. Om du redan har musiken du vill lyssna på offline på ditt premiumkonto klickar du helt enkelt på “Bibliotek”, som finns i bottenmenyn och sedan väljer du “Sånger”. Å andra sidan, om du fortfarande inte har någon musik att ladda ner och lyssna på offline, klicka på förstoringsglaset för att söka efter den. Gör sedan om denna process;
  3. Leta efter ellipsikonen bredvid namnet på låten du gillar och klicka på den;
  4. Klicka på alternativet “nedladdning”. Strax efter kommer du att märka en pilikon ovanför albumets omslagsfoto. Detta indikerar att din musik laddas ned framgångsrikt;
  5. När nedladdningen är klar kommer en ikon med tre punkter att visas bredvid det bandnamn du väljer;
  6. Och redo! Nu kommer du att kunna lyssna på din musik på YouTube Music helt offline, det vill säga utan att förlita dig på internet för att komma åt dem var du än är. Kom dock ihåg att du måste ansluta till internet minst var 30:e dag. Denna process är viktig för att behålla nedladdningar på din enhet.

Så, gillade du den här artikeln? Nu när du vet hur du laddar ner din musik från YouTube Music och lyssnar på dem offline, vad sägs om att utöka din kunskap om ämnet? Gå in på vår blogg just nu och kolla in andra exklusiva underhållningstips.