Hur man laddar ner MP3-musik från SoundCloud från Android, iPhone eller dator utan program

Även om det finns debatter för att avgöra vilket som är bättre mellan Amazon Music Unlimited och Spotify, finns det andra alternativ som iTunes eller SoundCloud. Därför kommer vi att lära dig idag hur man laddar ner mp3-musik från SoundCloud från Android, iPhone eller dator utan program. Något mycket användbart för alla älskare av musik och denna fantastiska plattform.

Vad är SoundCloud?

SoundCloud är en webbplats designad för att dela musik, faktiskt, många föredrar att kalla den som en fil ljuddistributionsplattform. SoundCloud gör det möjligt för skapare av musikprojekt att distribuera sin musik utan alltför mycket besvär.

Det är utan tvekan ett starkt rekommenderat verktyg för alla musiker som vill dela sin konst med världen. Dess huvudsakliga användning är faktiskt att nya musiker enkelt kan dela med sig av sitt musikmaterial. Samtidigt är det ett utrymme för användare som letar efter fräscht och annorlunda musikinnehåll.

Plattformen är väldigt liberal, så du kan lyssna på praktiskt taget alla låtar som är lagrade på dess servrar. Du kan faktiskt lyssna på musiken från alla artister som använder den Soundcloud. Hur som helst möter många människor besvär när de laddar ner låtar, vi kommer att diskutera det nedan.

Hur som helst, efter att ha lämnat backen du kanske upptäcker att de inte är i det format du vill hamen det är alltid möjligt att konvertera video- och ljudfiler till andra format med VLC, men du kommer att se det efter att ha läst vår guide för att ladda ner låtar från SoundCloud.

Ladda ner mp3-musik från SoundCloud från Android, iPhone eller dator utan några program

Om du redan har gått igenom processen att skapa ett gratis Spotify-konto och vill ha ett annat utrymme för att lyssna på annan musik, har SoundCloud fördelen av du kommer att hitta många utvecklande artister eller lite känd. Det är därför det är ett bra utrymme för människor som letar efter fräscht och annorlunda innehåll.

Hur som helst kan det vara problematiskt att ladda ner låtar eftersom det visserligen finns en officiell metod, men den är inte perfekt. I alla fall kommer vi att visa dig nedan officiellt sätt att ladda ner musik från SoundCloud och ett alternativ till denna metod.

Ladda ner musik via SoundCloud

Många människor är inte medvetna om detta, men det finns en officiell metod för att ladda ner låtar direkt via SoundCloud. Processen är väldigt enkel, faktiskt kan du ladda ner låtar med ett klick.

Allt du behöver göra är att titta under spåret som spelas och hitta alternativet “Ladda ner”. Om det här alternativet visas klickar du bara på det och en dialogruta visas på skärmen för att spara det på din dator.

I alla fall, som du kanske har märkt, har inte alla vägar det här alternativet. Av denna anledning, för många låtar på SoundCloud det kommer att bli nödvändigt att använda andra metoder. Läs vidare för andra sätt att ladda ner låtar från den här musikplattformen.

Klickaud

Denna plattform låter dig ladda ner dessa låtar utan upphovsrätt för några av dina favoritartister dela via SoundCloud. För för upphovsrättsskyddat innehåll rekommenderar vi att du besöker artistprofilen eftersom den ofta har länkar för att få dessa låtar från deras officiella webbplatser eller plattformar som iTunes, Spotify etc. Läs vidare för att lära dig mer om Klikud.

Som vi nämnde tidigare är processen väldigt enkel, gå bara till den officiella Clickud-webbplatsen. Där ser du texten “Ange URL för Soundcloud Audio”Här måste du klistra in adressen till låten du vill ladda ner. För att göra detta, gå bara till länken till låten, kopiera adressen och klicka sedan på “Konvertera”.

Efter att ha slutfört denna process kommer låten att visas på skärmen med alternativ för att ladda ner den till din dator. Högerklicka på alternativet “Spara länk som” och sedan “Spara länk som”. Nedladdningsfönstret visas på skärmen, där du ska namnge den nedladdade sökvägen och välja en mapp.

Äntligen, Om allt ovanstående inte fungerar finns det ett annat alternativ med vilken du kan spela in ljud från internet med Audacity, en lösning som ofta hjälper till med den här guiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button