Hur man laddar ner MP3-musik frÄn SoundCloud frÄn Android, iPhone eller dator utan program

0 Shares

Även om det finns debatter för att avgöra vilket som Ă€r bĂ€ttre mellan Amazon Music Unlimited och Spotify, finns det andra alternativ som iTunes eller SoundCloud. DĂ€rför kommer vi att lĂ€ra dig idag hur man laddar ner mp3-musik frĂ„n SoundCloud frĂ„n Android, iPhone eller dator utan program. NĂ„got mycket anvĂ€ndbart för alla Ă€lskare av musik och denna fantastiska plattform.

Vad Àr SoundCloud?

SoundCloud Àr en webbplats designad för att dela musik, faktiskt, mÄnga föredrar att kalla den som en fil ljuddistributionsplattform. SoundCloud gör det möjligt för skapare av musikprojekt att distribuera sin musik utan alltför mycket besvÀr.

Det Àr utan tvekan ett starkt rekommenderat verktyg för alla musiker som vill dela sin konst med vÀrlden. Dess huvudsakliga anvÀndning Àr faktiskt att nya musiker enkelt kan dela med sig av sitt musikmaterial. Samtidigt Àr det ett utrymme för anvÀndare som letar efter frÀscht och annorlunda musikinnehÄll.

Plattformen Àr vÀldigt liberal, sÄ du kan lyssna pÄ praktiskt taget alla lÄtar som Àr lagrade pÄ dess servrar. Du kan faktiskt lyssna pÄ musiken frÄn alla artister som anvÀnder den Soundcloud. Hur som helst möter mÄnga mÀnniskor besvÀr nÀr de laddar ner lÄtar, vi kommer att diskutera det nedan.

Hur som helst, efter att ha lÀmnat backen du kanske upptÀcker att de inte Àr i det format du vill hamen det Àr alltid möjligt att konvertera video- och ljudfiler till andra format med VLC, men du kommer att se det efter att ha lÀst vÄr guide för att ladda ner lÄtar frÄn SoundCloud.

Ladda ner mp3-musik frÄn SoundCloud frÄn Android, iPhone eller dator utan nÄgra program

Om du redan har gÄtt igenom processen att skapa ett gratis Spotify-konto och vill ha ett annat utrymme för att lyssna pÄ annan musik, har SoundCloud fördelen av du kommer att hitta mÄnga utvecklande artister eller lite kÀnd. Det Àr dÀrför det Àr ett bra utrymme för mÀnniskor som letar efter frÀscht och annorlunda innehÄll.

Hur som helst kan det vara problematiskt att ladda ner lÄtar eftersom det visserligen finns en officiell metod, men den Àr inte perfekt. I alla fall kommer vi att visa dig nedan officiellt sÀtt att ladda ner musik frÄn SoundCloud och ett alternativ till denna metod.

Ladda ner musik via SoundCloud

MÄnga mÀnniskor Àr inte medvetna om detta, men det finns en officiell metod för att ladda ner lÄtar direkt via SoundCloud. Processen Àr vÀldigt enkel, faktiskt kan du ladda ner lÄtar med ett klick.

Allt du behöver göra Ă€r att titta under spĂ„ret som spelas och hitta alternativet “Ladda ner”. Om det hĂ€r alternativet visas klickar du bara pĂ„ det och en dialogruta visas pĂ„ skĂ€rmen för att spara det pĂ„ din dator.

I alla fall, som du kanske har mÀrkt, har inte alla vÀgar det hÀr alternativet. Av denna anledning, för mÄnga lÄtar pÄ SoundCloud det kommer att bli nödvÀndigt att anvÀnda andra metoder. LÀs vidare för andra sÀtt att ladda ner lÄtar frÄn den hÀr musikplattformen.

Klickaud

Denna plattform lÄter dig ladda ner dessa lÄtar utan upphovsrÀtt för nÄgra av dina favoritartister dela via SoundCloud. För för upphovsrÀttsskyddat innehÄll rekommenderar vi att du besöker artistprofilen eftersom den ofta har lÀnkar för att fÄ dessa lÄtar frÄn deras officiella webbplatser eller plattformar som iTunes, Spotify etc. LÀs vidare för att lÀra dig mer om Klikud.

Som vi nĂ€mnde tidigare Ă€r processen vĂ€ldigt enkel, gĂ„ bara till den officiella Clickud-webbplatsen. DĂ€r ser du texten “Ange URL för Soundcloud Audio”HĂ€r mĂ„ste du klistra in adressen till lĂ„ten du vill ladda ner. För att göra detta, gĂ„ bara till lĂ€nken till lĂ„ten, kopiera adressen och klicka sedan pĂ„ “Konvertera”.

Efter att ha slutfört denna process kommer lĂ„ten att visas pĂ„ skĂ€rmen med alternativ för att ladda ner den till din dator. Högerklicka pĂ„ alternativet “Spara lĂ€nk som” och sedan “Spara lĂ€nk som”. Nedladdningsfönstret visas pĂ„ skĂ€rmen, dĂ€r du ska namnge den nedladdade sökvĂ€gen och vĂ€lja en mapp.

Äntligen, Om allt ovanstĂ„ende inte fungerar finns det ett annat alternativ med vilken du kan spela in ljud frĂ„n internet med Audacity, en lösning som ofta hjĂ€lper till med den hĂ€r guiden.

0 Shares