Hur man laddar ner iOS 15 – ny iPhone -programvara finns nu

Hur man laddar ner iOS 15 – ny iPhone -programvara finns nu

Apple har lanserat iOS 15 och iPadOS 15 för iPhone- och iPad -användare och låser upp årets nya operativsystemuppdateringar för användare av alla kompatibla enheter.

Den nya programvaran för iPhone -användare ger ett nytt meddelandegränssnitt, en stor uppdatering av Notes -appen och nya funktioner för iMessage -användare. Det finns också några betydande förbättringar för FaceTime -samtal, inklusive rumsliga ljudröster och porträttläge. Apple introducerar också nya Focus -verktyg.

SharePlay-klockfesterliknande funktion, som gör det möjligt för användare att njuta av media från appar som Disney+, ESPN+, HBO Max och andra tillsammans kommer i en framtida uppdatering.

IPad -uppdateringen är lite mer betydelsefull och integrerar funktioner som App Library och möjligheten att placera live -widgets på startskärmen. Det finns också nya multitasking -verktyg, QuickNotes och de flesta funktioner i iOS 15.

iPadOS 15

Hur man laddar ner iOS 15 och iPadOS 15

Apple släppte iOS 15 vid 18 -tiden i brittisk tid måndagen den 20 september, vilket innebär att den nu är tillgänglig för alla användare att ladda ner. Att göra det är ganska enkelt:

  • Markerade den grå inställningskuggan
  • Rulla ner till Allmänt
  • Välj Software Update, där du ska se iOS 15
  • Tryck på Ladda ner och installera
  • När du har laddat ner uppmanas du att installera nu, vilket startar om telefonen och startar installationsprocessen.

Om du har aktiverat automatiska uppdateringar i Inställningar> Allmänt> Programuppdatering kan du bara välja det sista steget när programvaran har installerats.

Du måste vara ansluten till Wi-Fi och ha minst 50% batteritid för att ladda ner uppdateringen. Vi rekommenderar också att du gör en säkerhetskopia (antingen via iCloud eller till din dator) innan du laddar ner iOS 15.

Finns det några iOS 15 -problem?

Just nu har det inte rapporterats om iOS 15/iPad OS 15 som gör smartphones oanvändbara, dödar batteritiden eller andra stora problem. Vi kommer naturligtvis att meddela dig om detta ändras. Om du märker några problem med de nya operativsystemen, rapportera dem @trustedreviews på Twitter.

Relaterade Artiklar

Back to top button