Hur man laddar ner, installerar och uppdaterar Windows 10 till den senaste och senaste versionen gratis

0 Shares

Uppdateringar frÄn vÄrt datorsystem, i detta fall Windows, de Àr nödvÀndiga för att hÄlla utrustningen i gott skick; Det Àr dÀrför Microsoft introducerar nya versioner till den punkt dÀr det Àr lika viktigt att hÄlla Windows uppdaterat pÄ vÄr dator som att installera ett antivirusprogram, eftersom det undviker tekniska problem.

Dessutom Àr det viktigt att uppdatera till den senaste versionen av Windows, som Àr tillÀgget ny version 20H2laddas ner frÄn Microsofts officiella webbplats. Av denna anledning kommer vi i utvecklingen av den hÀr artikeln att förklara hur du kan ladda ner och installera den senaste versionen av Windows och andra intressanta systemdetaljer.

Windows 10Àr ett operativsystem utvecklat av Microsoft och slÀppt till allmÀnheten efter flera betafaser under 2015, och inkluderar tjÀnster som hjÀlper dig att fÄ uppdateringar. Det senaste tillgÀngliga alternativet som lanserades av Windows var i oktober 2020 och hade det kommersiella namnet för oktober 2020-uppdateringen.

Hur man enkelt laddar ner och installerar den senaste versionen av Windows 10?

Visst, uppdatering av det ursprungliga systemet bör inte orsaka nÄgra problem nÀr du laddar ner och installerar det pÄ din dator; snarare Àr det en helt snabb och enkel process. Samma Microsoft-support var ansvarig för att visa dig ett snabbt alternativ för att göra detta, men vi kommer ocksÄ att visa dig ett andra alternativ som Àr lika snabbt.

Första alternativet, Detta var vad Microsoft erbjöd nĂ€r det lanserade uppdateringen; GĂ„ bara till “Start” pĂ„ din Windows-dator och vĂ€lj “InstĂ€llningar” med mutterikonen. DĂ€r gĂ„r du till alternativet “Uppdatera och sĂ€kerhet”, dĂ€r tjĂ€nsten “Windows Update” finns, och sedan filen “Sök efter uppdateringar”.

NĂ€r du har valt det hĂ€r alternativet kommer din dator automatiskt att söka efter tillgĂ€ngliga versioner för Windows 10-uppgradering sĂ„ att du kan ladda ner den. Om du har problem med att ladda ner eller installera pĂ„ din dator Ă€r det bĂ€st att rĂ„dgöra med “Update Wizard” frĂ„n Microsoft.

Övrig det andra alternativet vi nĂ€mner För att ladda ner den senaste versionen, gĂ„ till sökmotorn och placera den officiella Microsoft-webbplatsen. Efter att ha tagit emot det Ă€r alternativet “Ladda ner programvara” tillgĂ€ngligt, dĂ€r du kan vĂ€lja en ny version av Windows 10, och för att köra den klickar du bara pĂ„ “Uppdatera nu”.

Efter att ha avslutat och tryckt pÄ uppdatera börjar den automatiskt ladda ner en fil som vÀger cirka 10 MB för lagring, du mÄste bara springa. Denna uppdatering och installationsförberedelseprocess Àr lite lÄngsam för sin vikt, kanske 1 GB, sÄ du mÄste ha tÄlamod och vÀnta.

I slutet av processen kommer samma program att informera dig om att datorn mÄste startas om; Men oroa dig inte, denna omstart kommer inte att radera nÄgra av dina filer. Nu Àr omstartsprocessen ocksÄ lite lÄngsam beroende pÄ din dators prestanda. detta kan ta 1 timme och 30 minuter eller lite mer.

NÀr du Àr klar kan du börja njuta av de nya funktionerna som den erbjuder ny version 20H2utan problem dÄ det Àr ett helt originalprogram, vare sig det Àr Home eller Pro. Det Àr en uppdatering för att förbÀttra programvaran och den kommer att visa full kvalitet, lÄt oss se vad dess funktioner Àr.

Funktioner i den nya versionen av Windows 10 20H2

Denna version skapades och slÀpptes för att förbÀttra stabiliteten och prestanda som den kan ge anvÀndarna, och dÀrmed fixa buggar och problem att de hela tiden kommer att presentera sig sjÀlva. Den första förbÀttringen du kommer att mÀrka nÀr du anvÀnder den Àr startmenyn, med en snygg, snygg och mycket modern presentation.

Denna start kommer att vara attraktiv eftersom den har en bakgrund med mer solida fĂ€rger med resten av alternativen pĂ„ skĂ€rmen som inte Ă€r sĂ€rskilt transparenta i fĂ€rg. Är ny fĂ€rg i början fĂ„r det foton att se större ut samtidigt som det fĂ„r dem att se renare ut.

Dessutom en webblÀsare som stödjer Windows 10, Microsoft Edge, i denna version har förbÀttrats med nyheten Edge Chromium, som har bÀttre prestanda och nÀtverkskompatibilitet. Dessutom har aviseringarna förbÀttrats, de Àr nu lÀttare att förstÄ eftersom namnet och ikonen för applikationen visas.

0 Shares