Hur man laddar ner, installerar och uppdaterar Java till den senaste versionen pÄ Windows 10 (exempel)

0 Shares

VÀlkommen! Om du har nÄgon version av Windows 10 och du har Java installerat, sÄ har du sÀkert mÀrkt att du nÄgon gÄng kommer att fÄ ett uppdateringsmeddelande för det programmet. I den meningen kommer vi att visa dig en kort guide senare sÄ att du kan lÀra dig ladda ner, installera och uppdatera java till den senaste versionen pÄ Windows 10.

Vad Àr Java?

Om du inte vet Java Àr ett programmeringssprÄk Det utvecklades av Oracle med syftet att ha ett litet antal möjliga beroenden sÄ att alla skulle kunna anvÀnda olika applikationer pÄ datorn och inte behöva installera andra resurser.

Precis som Flash var Java pÄ den tiden en av de mest anvÀnda resurserna för lÀgga till multimediainnehÄll till webbportalermen det hÀr var sÄklart lÀnge sedan dÄ Java var som bÀst. Den hÀr applikationen anses dock inte vara en enkel NPAPI-plugin eftersom mÄnga andra applikationer krÀver att den körs korrekt.

Behöver jag installera Java pÄ min dator?

Ärligt talat Ă€r svaret nej, eftersom den hĂ€r appen inte har anvĂ€nts pĂ„ webben för tillfĂ€llet pĂ„ flera Ă„r. Faktiskt, Java som Ă€r NPAPI-plugin De flesta webblĂ€sare idag, som Google Chrome och Firefox, Ă€r inaktiverade. Av denna anledning, Ă€ven om du har det installerat pĂ„ din dator, fungerar det inte i din webblĂ€sare.

Kort sagt, denna applikation Àr inte nödvÀndig eftersom pÄverkar inte datorns prestanda eller nÄgot liknande. Dessutom, om du inte har det installerat, kommer du att spara det faktum att du uppdaterar det dÄ och dÄ. Men om du har det installerat har du ett ansvar att uppdatera det, som vi kommer att visa dig senare.

Men som ytterligare information bör du bara veta detta java De mÄste ladda ner och installera SDK för att kunna göra sitt jobb ordentligt eftersom det Àr om de anvÀnder program som Àr beroende av att denna applikation körs.

Steg för att ladda ner och installera den senaste versionen av Java pÄ Windows 10

Sedan, i det hÀr nya avsnittet, visar vi dig alla steg du behöver följa ladda ner och installera den senaste versionen av Java pÄ Windows 10 pÄ din dator snabbt och enkelt. Du behöver bara följa instruktionerna sÄ att du inte har nÄgra besvÀr.

  • För att komma igĂ„ng mĂ„ste du öppna din valda webblĂ€sare och gĂ„ in Oracles officiella webbplats dĂ€r du kan ladda ner den senaste versionen av Java.
  • NĂ€r nedladdningen Ă€r klar kör du bara filen sĂ„ installeras den automatiskt. Faktum Ă€r att Java har en installationsguide som guidar dig genom hela processen, vilket gör ditt arbete mycket enklare.
  • Var dock försiktig under installationsprocessen och lĂ„t dig inte ryckas med av guiden eftersom Java-teamet kommer att göra vad de kan för att installera ytterligare programvara som inte har nĂ„got med Java att göra.
  • Vi syftar specifikt pĂ„ Yahoo! men oroa dig inte eftersom du kan vĂ€lja alternativet förhindra att den installeras som din standardwebblĂ€sare.
  • SĂ„, för att undvika att installera Yahoo! du mĂ„ste avmarkera rutan som sĂ€ger “Installera Yahoo som hemsida och sökmotor”. FrĂ„n och med nu kommer du att kunna fortsĂ€tta med installationen av den senaste Java-versionen utan problem.

Vid installation java för pc Uppdateringsprogrammet kommer att installeras automatiskt, vilket varnar dig varje gÄng det finns en ny uppdatering för den hÀr applikationen pÄ Windows 10-skrivbordets aktivitetsfÀlt.

PÄ sÄ sÀtt kommer du inte att missa nÄgon uppdatering, eftersom ett meddelande dyker upp frÄn aktivitetsfÀltet pÄ skrivbordet i Windows 10. Dessutom kommer det att göra det lÀttare för oss att uppdatera Java utan att behöva installera om programmet frÄn början som om det vore det första tid.

Vi Àr klara nu! Om du tyckte att denna information var anvÀndbar, se till att dela den med alla dina kontakter som har Java och behöver uppdatera den snabbt och enkelt. Vi ses i nÀsta inlÀgg!

0 Shares