Hur man laddar ner, installerar och testar Vivaldi 4 med alla dess nyheter

0 Shares

Detta är något som utvecklaren av projektet, Vivaldi Technologies, har offentliggjort för bara några timmar sedan, vi hänvisar till Vivaldi 4. Här pratar vi om en ny version av Vivaldis webbläsare som kommer med några intressanta nyheter som kommer att glädja din användare. Bland dessa kan vi lyfta fram redan från början Vivaldi Översätt , en översättningsfunktion som bevarar vår integritet, eller en stabil version av den efterlängtade Vivaldi Mail, Calendar och Feed Reader-klienten.

Ladda ner, installera och testa Vivaldi 4 med alla dess nyheter

Innan vi går in i allt detta kommer vi att berätta att den nya versionen redan är tillgänglig och vi kan hämta den från den här länken . I sin tur kommer de flesta enheter att uppdateras automatiskt till den nya versionen under de närmaste timmarna. Detta görs från menyn Hjälp/Sök efter uppdateringar. Efter att ha installerat den hittar vi en ny välkomstskärm som visar oss tre användningsscenarier som är indelade i olika nivåer av åtkomst till funktionerna.

Alla är alltid tillgängliga, så vi kan välja mellan den väsentliga, klassiska eller fulla starten, som avgör den initiala laddningen av webbläsaren.

Inicio vivaldi

En språköversättare och en e-postklient anländer till Vivaldi 4

Vi har redan nämnt ankomsten av Vivaldi Translate, en viktig ankomst till webbläsaren som är en mycket bekväm att använda integrerad översättningsfunktion. Den använder Lingvanex-teknik och det är en lösning som inte involverar tredje part, som det skulle vara om du använde Google översätt eller liknande. Säg att funktionen är tillgänglig på alla stationära och mobila versioner av programmet. Således visas en översättningsikon i gränssnittet och genom att klicka på den öppnas översättningsmeddelandet. Inkluderar alternativ till översätt sidan till ett annat språk, med systemspråket som standard.

Vi kan också ändra språket till något annat som är kompatibelt och konfigurera vissa regler. Dessa hänvisar till automatisk översättning av vissa språk, eller för att blockera översättningar på den aktiva sidan. Även om det är sant att de språk som stöds inte är lika många som de i Google Translate eller Microsoft Translate , den täcker de vanligaste som engelska, franska, tyska, kinesiska, japanska, spanska eller portugisiska.

Å andra sidan finner vi ankomsten av Vivaldi Mail , något som släpps i sin stabila version för första gången i Vivaldi 4, en e-postklient som har pratat i flera år. Faktum är att den här utgåvan gör Vivaldi till en av få webbläsare som kommer med inbyggd e-postfunktionalitet.

Interfaz vivaldi 4

Vid det här laget är det viktigt att säga att det är kompatibelt med IMAP och POP3 och att vi kan lägga till flera e-postkonton. Den presenterar också ett intuitivt gränssnitt och en mängd inställningar för att anpassa upplevelsen.

Andra nyheter som vi hittar i webbläsaren

Det är också intressant att veta att nyhetsläsaren är tillgänglig i själva e-postklienten. Vi kommer att se dess motsvarande kategori i klientens sidofält och listar därmed alla nyhetstjänster som vi prenumererar på. Dessutom visar Vivaldi 4 nu en dedikerad ikon i adressfält att lägga till innehåll till vårt övervakningsbibliotek, något som även fungerar för YouTube-kanaler.

Kalender vivaldi 4

Vi kommer också att prata om Vivaldi kalender , kalenderfunktionen som även når webbläsaren. Med detta kan vi lägga till händelser i onlinekalendrarna eller till Vivaldis egna. Den här funktionen stöder tre olika layouter beroende på mängden data som vi vill ha i sikte.

0 Shares