Hur man laddar ner, installerar och konfigurerar Hamachi Minecraft pÄ min dator (exempel)

0 Shares

Hamachi Àr en vÀlkÀnd applikation som har designats för att underlÀtta installationen av olika virtuella privata nÀtverk, alla med den nödvÀndiga förmÄgan för att utföra denna uppgift, och med hjÀlp av vilken du ocksÄ har möjlighet att upprÀtta flera anslutningar direkt mellan flera datorer.

NÄgot att tÀnka pÄ Àr att varje dator mÄste vara specifikt under en NAT-brandvÀgg. Denna applikation Àr tillgÀnglig för anvÀndning pÄ operativsystem som Linux, Microsoft Windows och Mac OS XlikasÄ detta app Det Àr vÀldigt populÀrt som VPN.

I det hÀr inlÀgget vill vi berÀtta lite om appen och de olika sÀtten du kan vÀlja för att fÄ Hamachi den senaste versionen för anvÀndning i olika situationer.

Laddar du ner Hamachi för Minecraft?

Ett av de bÀsta verktygen du kan hitta för att kunna spela Minecraft, anvÀnder Hamachi; PÄ samma sÀtt kan detta verktyg laddas ner direkt frÄn Hamachis officiella webbplats, dÀr du hittar alla nödvÀndiga verktyg, tutorials och instruktioner sÄ att du kan utföra denna process utan problem. Med Hamachi kan du spela Minecraft med eller utan en vÀn, det vill sÀga du kan skapa en multiplattform i detta spel om du vill.

Installationen av Hamachi för Minecraft börjar

Om nedladdningsprocessen görs via downloadhamachi.com Àr det viktigt att ladda ner den speciella Hamachi-filen som finns tillgÀnglig för de flesta versioner Minecraft, som totalt Àr 3 helt olika

Efter nedladdning mĂ„ste vi börja med att öppna avsnittet som sĂ€ger “Eula” dĂ€r det kan ses automatiskt, en annan anteckningsbok öppnas dĂ€r du kommer att se lite information som du behöver radera exakt dĂ€r det stĂ„r “Falsk“Och sedan kan du börja skriva ordet “Verklig.”

NĂ€r du Ă€r klar kan du spara alla Ă€ndringar du har gjort och sedan avsluta dokumentet. NĂ€r du har slutfört den hĂ€r delen mĂ„ste du börja med att köra nĂ„gra filer, inklusive den som heter “Minecraft_server.1.9”Eftersom det kommer att börja skapa fler filer som du kommer att ha möjlighet att öppna i ett Java-fönster.

I det hĂ€r fönstret kommer du att kunna se vilka procentsatser som motsvarar den totala tiden som krĂ€vs för att slutföra processen. NĂ€r du ser ordet “Klart”, kommer du att veta att servern redan har skapat allt.

Klart, den sista filen att namnge Ă€r “Server” dĂ€r du behöver redigera de olika parametrarna du kommer att se Ă„terspeglas dĂ€r, till exempel pĂ„ platsen som kommer att visas “online-lĂ€ge:“Du mĂ„ste ta bort det ordet “Verklig” och plats “Falsk”.

Å andra sidan, nĂ€r det kommer till kommandot “SpellĂ€ge:” Om vi ​​ser att siffran noll kommer upp hĂ€nvisar det till överlevnadslĂ€ge, och om vi sĂ€tter det till 1 pratar vi om kreativt lĂ€ge.

PÄ samma sÀtt, tack vare detta, kommer du att kunna Àndra det maximala antalet personer som fÄr komma in pÄ din server, eftersom standardlÀget bestÄr av 20, men tack vare detta kommer du att kunna redigera efter eget tycke.

PĂ„ samma sĂ€tt, i avsnittet dĂ€r det stĂ„r “view distance” hĂ€nvisar det till avstĂ„ndet i termer av syn varje karaktĂ€r har, du kan vanligtvis lĂ€mna det pĂ„ 10, vilket Ă€r standardvyn för varje tecken, och den mest rekommenderade konfigurationen , speciellt om du st den har bara de mest normala resurserna.

Å andra sidan finns det ocksĂ„ ett hardcore-lĂ€ge dĂ€r du kan redigera och aktivera olika funktioner genom att helt enkelt ta bort ett ord “Falsk” och Ă€ndra detsamma för “Verklig”.

0 Shares