Hur man laddar ner, installerar och aktiverar Noise Blocker för att spela in ljud utan bakgrundsljud

0 Shares

För människor som alltid gillar att känna till de bästa programmen för inspelning och redigering Vi kommer att berätta att Audacity, Wondershare Filmora och Camtasia ljud- och videoinspelningsredigerare är de mest rekommenderade.

Utöver det finns Noise Blocker, programvaran som har visat sig vara den perfekta följeslagaren för att spela in de ljudfiler du vill spela in. utan att oroa dig för bakgrundsljudvilket i många fall kommer att förstöra även det mest perfekta soundtracket.

Detta program kan endast konfigureras till låter specifiktoch de som inte behövs kommer att blockeras. Ett verktyg som är lätt att använda och som sparar dig mycket problem när du spelar in ljud- eller videosamtal. Windows och Mac-kompatibla och lätta att använda.

Hur laddar man ner och installerar Noice Blocker?

Noice Blocker är ett enkelt program vars funktion är blockera ljud oönskade från ljudspåret, gör bara en inspelning och eventuellt ytterligare ljud som du vill ta bort från spåret kommer att göras av programmet.

Automatiskt Programmet kommer att analysera alla ljud som kan hittas och tillsammans med deras databas kan låsas så att de inte hörs vid inspelningstillfället. Det finns ingen anledning att ha en lång handledning för att kunna använda den.

Det enda som begränsar människor från att använda det är detta kan endast användas en timme om dagenmen detta händer bara om du vill använda gratisversionen.

Du kan ladda ner den gratis från deras hemsida där du kan hitta en nedladdningsbar version för Windows, eller så kan du mycket väl köpa den, ett alternativ som många som använder det här programmet använder.

Efter att ha laddat ner filen bör den visas i mappen “Nedladdat” från din dator och följ bara dessa steg:

  • Högerklicka på filen och välj ett alternativ “Kör som administratör”
  • Omedelbart efter att du har gjort detta visas ett meddelande för att säkerställa att filen kommer att köras. Du måste ge ett alternativ “Acceptera”
  • Nu ska programmets installationsflik visas, så dina nästa val blir “Fortsätt och acceptera” som de ser ut i enlighet därmed.
  • Så snart du är klar med att välja alternativen som din dator visar kommer programmet att installera sig själv, så du måste vänta tills all körning är klar, när den är klar behöver du bara klicka på “Avsluta” för att programmet ska starta.

När hela processen är klar bör programikonen visas på din dators skrivbord, a direkt tillgång så att du kan komma åt programmet snabbare.

Sanningen är att inte särskilt svårt att installeraoch tiden är kort, så du kommer att kunna komma åt dess funktioner inom några minuter.

Hur aktiverar man Noice Blocker?

Att dra full nytta av det här programmets funktioner kräver mycket arbete, men det är inte omöjligt, och om du inte vill begränsa dig till bara en timme om dagen är det bäst att betala för aktiveringen. Men det är inte gratis.

Dess nedladdning av butiker har tillägget kostar $20,00 Men för livstidslicensen är ett annat aktiveringsalternativ att betala månadsavgiften på $9,99. Om du vill aktivera det, följ dessa steg:

  • Samma Noise Blocker-funktion ger dig tillägget möjlighet till aktivering
  • Sedan kommer det att visa dig vad deras betalningsavgifter är
  • Du måste välja en av dina preferenser och den som bäst passar din budget.
  • Efter val av betalning kommer betalningsmetoderna att visas. Dessa betalningar kan i allmänhet göras genom kreditkort (Du måste ange nödvändiga uppgifter) eller PayPal (de behöver bara en registrerad e-postadress och verifiering för att kunna använda denna betalningsmetod).
  • Så fort du gör den nödvändiga betalningen och det är allt.

Noise Blocker kommer att meddela dig att din licens redan har betalats för och programmet kommer att aktiveras automatiskt och redo för dig att få ut det mesta av alla dess funktioner utan några begränsningar.

0 Shares