Hur man laddar ner, installerar och aktiverar Blim pÄ min mobiltelefon, surfplatta, PC eller Smart TV

0 Shares

Nuförtiden Àr det viktigt för mÀnniskor att ha det bÀsta sÀttet att ha kul, leka och njuta av de olika filmdagarna. För detta finns det olika applikationer med vilka du kommer att kunna se dem pÄ ett effektivt, bekvÀmt och sÀkert sÀttbetonar att du ocksÄ kan lÀra dig att texta dina videor; frÀmst nÀr de innehÄller ett okÀnt sprÄk.

Men den hÀr gÄngen kommer vi att lÀra dig hur du laddar ner och installerar Blim pÄ din smartphone med tanke pÄ att om du inte har en sÄ kan du göra det frÄn en annan enhet; surfplatta eller dator, perfekt Àr det missa inte denna stora fördel med att se de filmer du gillar i bekvÀmligheten av ditt eget hem; var du vill, hur du vill och nÀr du vill.

Vad Àr Blim?

Blim TV-plattformen Àr en betaltjÀnst som erbjuder ett brett utbud av kanaler som du kan njuta av filmer, serier, sport och nyheter.

För nÀrvarande Àr plattformen tillgÀnglig för mÄnga latinamerikanska lÀnder. Och vi fÄr inte glömma att för att kunna njuta av kvaliteten pÄ programvaran den erbjuder mÄste du ha en stabil internetuppkoppling sÄ att du inte missar en sekund av ditt favoritprogram.

Å andra sidan Ă€r den hĂ€r appen tillgĂ€nglig för mĂ„nga olika plattformarDĂ€rför, efter att ha laddat ner och installerat Blim pĂ„ din smartphone, kommer du att kunna titta pĂ„ dina filmer online frĂ„n din iPhone, iPod eller iPod Touch och Android-enheter.

PÄ dessa enheter kommer du att kunna fortsÀtta ditt konto och njuta av utmÀrkt bildkvalitet, plus att du kommer att mÀrka det en lÄng lista med funktioner visas. Bland dem de nyaste, mest framstÄende, mest eftertraktade och till och med de Àldsta filmerna.

Du hittar ocksÄ olika kategorier som du kan fördjupa dig i, till exempel: skrÀck, vetenskap, komedi, spÀnning, dramabland andra attraktioner som du definitivt inte bör missa.

UpptÀck sÀttet att fÄ Blim pÄ din mobil, surfplatta, dator eller TV!

För att ladda ner och installera Blim pÄ din smartphone, du mÄste gÄ till appbutiken finns i menyn för din föredragna enhet. NÀr du har gÄtt in i butiken, gÄ till söksektionen och ange namnet pÄ applikationen. Detta kommer att dyka upp i de första alternativen dÀr du bara behöver klicka pÄ installationsalternativet och nedladdningen startar automatiskt.

Å andra sidan, du kan inte glömma att prenumerera dĂ€reftereftersom du efter 30 dagars anvĂ€ndning av ovan nĂ€mnda tjĂ€nst mĂ„ste sĂ€ga upp dig under de nĂ€rmaste mĂ„naderna. För det garanterar bara den första mĂ„naden gratis, till exempel en 30-dagars provperiod, för att bedöma om appen har uppfyllt alla dina förvĂ€ntningar.

DÀrför mÄste du i slutÀndan ocksÄ betala för prenumerationen, vilket bör nÀmnas priserna kommer alltid att vara tillgÀngliga för anvÀndaren. Detta gör det till ett idealiskt alternativ för att se dina favoritserier och filmer. NÀr du vÀl kan ladda ner och installera Blim pÄ din smartphone kommer du att kunna ladda ner eller se online de filmer, serier och romaner du gillar bÀst.

Ett annat alternativ till att se dina favoritserier eller filmer Àr utan tvekan den berömda plattformen Netflix, DÀrför inbjuder vi dig att kolla hur du laddar ner och installerar Netflix, för att snabbt och i bra upplösning kunna förhandsgranska nya leveranser som kommer ut pÄ marknaden.

Slutligen, om du vill veta mer om silvertemat ovan: hur du laddar ner och installerar Blim pÄ din smartphone; du kan gÄ till den officiella webbplatsen för att ladda ner Blim TV.

0 Shares