Hur man laddar ner Instagram-innehåll & Ge det ett andra liv

Hur man laddar ner Instagram-innehåll & Ge det ett andra liv

Instagram är ett enormt socialt nätverk som innehåller kolossala volymer av engagerande innehåll. Du måste förstå att detta innehåll inte bara kan ses, utan också laddas ner för att senare delas med andra målgrupper på andra nätverk. Ibland skyndar Instagram-användare att ta skärmdumpar av innehåll för att spara det i deras galleri och sedan dela dessa bilder i andra sociala nätverk eller på deras sida. Men när du gör detta försämras bild- och videokvaliteten märkbart.

Så om du driver ett företags Instagram-konto kommer bildkvaliteten i din profil att direkt påverka uppfattningen av kvaliteten på din produkt eller tjänst bland den potentiella publiken. Av denna anledning rekommenderar vi att du använder moderna metoder för att ladda ner innehåll, till exempel onlinetjänster som låter dig ladda ner valfri mediefil från en offentlig profil på ett socialt nätverk genom att helt enkelt använda en länk. Det kan vara en nedladdning av en Instagram-video, att behålla IGTV, berättelser eller en profilbild för Instagram.

När du lär dig hur man gör det (du bör dock förstå att det är extremt enkelt och även ett barn kan ladda ner Instagram-innehåll i originalkvalitet) kommer du att kunna uppnå en fantastisk innehållsplan utan större ansträngning. Poängen är att när du kan skapa engagerande innehåll utan film, ger du innehållet ett andra liv, vilket ökar dess värde i din publiks ögon.

Faktum är att du nu på Instagram kan se många profiler som inte producerar och inte fotograferar bilder på egen hand. De bygger på konceptet att återanvända innehåll som de samlar på den här sociala plattformen eller i andra öppna källor på Internet. Och tack vare det tydligt strukturerade innehållet om ett specifikt ämne, tillför deras konton värde till en viss nischpublik. Som regel blir följare lojala och följer sådana konton av deras intresse.

Samtidigt behöver en person som hanterar ett sådant konto inte bry sig om att fotografera, söka efter personer och rekvisita. Att bli populär på Instagram är mycket lättare än du tror. Låt oss nu titta på hur du kan spara bilderna i perfekt kvalitet.

Ett beprövat sätt att ladda ner Instagram-innehåll i bästa kvalitet

Låt oss börja genast med de goda nyheterna. Du kan hitta tjänster för att ladda ner innehåll absolut free, speciellt om du inte behöver ladda ner ett stort antal filer samtidigt. Om du använder samma tjänst hela tiden och du behöver regelbundet ladda ner innehåll från Instagram, så måste du med största sannolikhet köpa ett abonnemang på en viss tjänst som du själv väljer. Det faktum att du ska förstå att alla verktyg verkar fungera enligt samma princip.

För att ladda ner kommer varje verktyg att kräva en länk till ett specifikt Instagram-inlägg som du vill ladda ner. Det kan också vara en URL som leder till ett konto för en specifik person vars innehåll du behöver i enhetens minne.

Därefter måste du klistra in den här länken i sökfältet för tjänsten. Och efter flera sekunder (hastigheten beror på kvaliteten på tjänsten du väljer) kommer du att se det önskade inlägget, berättelsen eller videon som du laddar ner bara genom att klicka på en knapp. Fördelen med att ladda ner Instagram-filer på detta sätt är att de sparas i hög upplösning.

Slutligen, hur återanvänder man innehåll på kreativa sätt?

När du har fått det nödvändiga innehållet kan du göra dig av med det som du vill. Du bör dock komma ihåg att du måste tagga kontot eller personen som ursprungligen skapade det, eller författaren till detta innehåll. Låtsas aldrig att du själv har filmat det här materialet. Om du inte känner till namnet på författaren eller källan bör du ange i bildtexten “källan är okänd”, sådana publikationer kan ofta hittas på Instagram. Om någon känner till källan kan han ge dig en ledtråd i kommentarerna eller i Direct.

Hur kan du använda filerna du laddar ner från Instagram?

  • Du kan lägga upp dem på din profil, till exempel i berättelser eller i ett flöde.
  • Du kan dela engagerande videor eller klipp på TikTok. När du sparar dem i originalkvalitet kan de enkelt redigeras och kombineras med andra klipp för att göra ett roligt urval.
  • Du kan lägga upp dem på din Facebook-community/YouTube-kanal.

Med ett ord, allt som verkar fascinerande och värt att dela med prenumeranter på andra plattformar kan laddas ner, tänkas om och med mervärde bli praktiskt för mycket fler än publiken på bara ett Instagram-konto.

Tack för att du besöker techowns.com.

Relaterade Artiklar

Back to top button