Hur man laddar ner gratis applikationer, spel, musik, filmer från Android Play Store

0 Shares

Smartphones har haft en enorm inverkan på vårt dagliga liv, så vi försöker ha så mycket innehåll som möjligt i deras minne, som vi senare kan leka med.

Även användningen av mobiltelefoner är inte begränsad till underhållning, det finns ett brett utbud av alternativ tillgängliga för oss på mobiltelefoner, till exempel kan vi använda lärverktyg, videoredigeringsapplikationer, sociala medier som tillåter oss att kommunicera med våra vänner och bland många andra alternativ.

Det är därför många företag har ägnat sin forskning och framsteg åt smartphones, ta hand om mjukvara och hårdvaraBland dem finns Google som har utvecklat systemet som de flesta mobiltelefoner (Android) använder.

Vad är Android?

Android är ett Android-mobilorienterat operativsystem med funktionen gratis systemkärna (Linux) som låter dig använda det gratis.

Dessutom är dess applikationer programmerade och utvecklade som en variation Java som heter Dalviksom har format gränssnittet och navigeringsstilen vi är vana vid.

Tack vare den frihet som koden ger används den av många mobiltelefontillverkare, eftersom den gör det lättare för dem att göra eventuella ändringar eller använda operativsystemet i lagliga syften.

Därifrån följer att lagen Samsung, blåAlcatel, Nokia, BlackBerry och bland andra företag; som är erkända som upplevelseproducenter när det kommer till mobiltelefoner använder det tidigare nämnda systemet.

Vilka andra operativsystem finns i smartphones?

Trots de allra flesta användare använder AndroidDet är inte det enda operativsystemet som finns för pekenheter, och andra system som används av olika märken är också uppskattade på marknaden.

iOS är ett av de andra operativsystemen som finns på pekenheter och det ansvarar för att ge funktionalitet till alla produkter av det amerikanska märket Apple.

Jämfört med Android kan vi säga att båda är bra, båda har mycket effektiv drifthastighet, med bra navigeringsgränssnitt. Även om den stora skillnaden eliminerar det iOS har mindre frihet när det kommer till applikationermen dess användningsområden är riktigt bra.

Vad är Play Store?

Play Store är en butik med mobilapplikationer som visas som standard på enheter med operativsystemet Android, som är en av de mest besökta i världen och därför en av de viktigaste.

Dessutom visas det i sällskap med andra företagsapplikationer som kallas Play games, Spela böcker, spela musik och bland annat. Vilket vi kan kalla små tillägg av Play Butik som fokuserar på en specifik klassificering av produkter.

Om du vill, vill säga ladda ner eller hyr filmer gå till spela filmer eller om du vill ladda ner ett spel måste du välja Spela spel, och det är i princip hur tillägg fungerar.

Hur laddar man ner applikationer, spel, musik från Android Play Store?

Om du redan har laddat ner och installerat Google Play Butik på din mobil, bearbeta ladda ner via butiken Det är väldigt enkelt, det första och viktigaste du behöver tänka på är om produkten du vill ladda ner är gratis eller inte, om den inte är gratis måste du sätta in pengar på ditt konto.

Efter det, om vi börjar ge tryck på applikationennedladdningsbart spel eller bok; då letar vi efter en grön knapp med inskriptionen Ladda nerkommer nedladdningen att starta och du behöver bara vänta tills den är klar för att kunna njuta av innehållet.

Fil Play Store är en riktigt bra virtuell butik, nedladdningen är snabb och är vanligtvis effektiv i de flesta fall, det kan inte förnekas att det är ett av de bästa verktygen från Google för Android. Tveka därför inte att gå in och titta på den varje gång du har ledig tid.

Det är dock också viktigt att uppdatera Google Play Store och på så sätt undvika fel som kan orsakas av tidigare versioner, men det bästa är att det är en helt gratis process.

0 Shares