Hur man laddar ner Free Fire för PC

0 Shares

Free Fire är utan tvekan det mest populära mobilspelet under decenniet, och 2019 rankades det som det mest nedladdade spelet på Google Store.

Med tiden har spelet klassats som ett av de mest spelade mobilspelen och med det kom ett stort antal spelare som letade efter tävlingsmatcher.

Med denna stora popularitet var det att förvänta sig att en version för datorer skulle komma ut också, betraktad som huvudhuset för konkurrenskraftiga plattformar. Tyvärr har vi ingen officiell version av Free Fire för PC, men du kan spela det lagligt på Garenas officiella servrar. I den här guiden kommer vi att lära dig hur du laddar ner och njuter av det här spelet på din dator!

Hur man laddar ner och spelar Free Brand på PC

För att ladda ner Free brand på din Windows- eller Mac-dator måste du ladda ner en emulator som kan leverera prestanda och kvalitet, detsamma gäller för alla typer av program du vill använda. En mycket populär emulator som kan hjälpa dig att utnyttja din dators fulla kraft Bluestacks.

Denna emulator är bättre för att spela Android-spel och stjäl inte så mycket av din dators prestanda, eftersom den är möjlig att spela på äldre datorer och bärbara datorer. För att ladda ner Android-emulatorn och kunna spela Free Brand följ stegen nedan:

 1. Öppna din webbläsare och gå till BlueStacks webbplats;Klicka på nedladdningsknappen - Hur man spelar Free eld på datorn
 2. Ladda ner emulatorprogrammet till din PC från webbplatsen och spara det på skrivbordet;
 3. Installera emulatorn på din dator och öppna den;
 4. När du har öppnat applikationen, gå till Google Play via plattformen och logga in med ett Google-konto;
 5. Sök nu i Garena Free Avfyra den på Google Play och ladda ner och installera den på din dator;
 6. Öppna spelet och ange din inloggning om du har en;
 7. Använd den vanliga BlueStacks kontrollmappningsfunktion från antennmenyn, ställ in tangentbordskontrollerna efter dina önskemål;
 8. Okej, nu kan du spela.

Krav för att spela Free Fire för PC

Att spela Free Brand utan att bli stressad av tappade ramar, chokes eller fördröjningar, du måste ha följande specifikationer på din PC:

Minimikrav:

 • Operativt system: Microsoft Windows 7 och senare.
 • Processor: Intel eller AMD-processor.
 • Bagge: Din dator måste ha minst 4 GB RAM. (Observera att att ha 4 GB eller mer diskutrymme är inte en ersättning för RAM)
 • Lagring: 5 GB ledigt diskutrymme.
  Du måste vara administratör på din PC.
 • grafik drivrutiner uppdateringar från Microsoft eller chipsetleverantören.

Rekommenderade krav:

 • Operativt system: Microsoft Windows 10 eller senare.
 • Processor: Intel eller AMD Multi-Core-processor.
 • Grafik: Intel / Nvidia / ATI, eller integrerat kort.
 • BAGGE: 8GB eller högre.
 • Lagring: SSD (eller Fusion/Hybrid-enheter).
 • Internet: Bredbandsanslutning för åtkomst till spel, konton och relaterat innehåll.
 • Grafikdrivrutiner: Uppdaterade drivrutiner från Microsoft eller chipsetleverantör.

Du kan dra fördel av virtuella maskiner för att installera BlueStacks och spela Free Fire, som Microsoft Virtual PC, VMWare Workstation eller Oracle Virtualbox, installerad på samma PC. Du kan dock uppleva vissa prestandaproblem på grund av krav på virtuella maskiner.

0 Shares