Hur man laddar ner Facebook-video: 5 bästa alternativen

Du vet det där ögonblicket när du såg en ganska cool video på Facebook och bestämde dig för att dela den på WhatsApp? Här kommer frågan som inte vill tystas: Hur man laddar ner video från Facebook, oavsett om det är på mobiltelefon eller dator? Oroa dig inte, vi kommer att visa dig 5 mycket enkla sätt du kan göra detta utan stress. Följ bara steg för steg.

I den här artikeln hittar du:

Hur laddar man ner video från facebook?

Alla webbplatser för att ladda ner videon kommer att be dig att länka till publikationen. Så det första steget för att göra processen är att få publiceringslänken, vi kommer att se hur du gör detta nedan.

På mobilen

  1. Gå till det Facebook-inlägg du vill ha.
  2. klicka in Dela med sig.
  3. Strax efter kommer flera alternativ att visas, välj alternativet kopiera länk.

Efter att ha följt dessa enkla steg har du redan länken som kommer att vara prioritet för nedladdning. Låt oss nu se hur du kan göra samma steg på din dator.

på datorn

På datorn är det inte mycket skillnad, låt oss se de två metoderna för att göra detta nedan.

  1. Gå till inlägget du vill ha.
  2. Klicka nu på Dela med sig.
  3. Kopiera länken som kommer att visas från inlägget.

Förutom detta sätt att få länken finns det ett annat sätt som är mycket enklare. Den andra innebär att öppna Facebook-inlägget du vill ha i din webbläsare och sedan gå till adressfältet. Kopiera nu länken från adressfältet och du har det du behöver.

Du lärde dig hur du samlar in länken från inlägg både på mobil och dator. Låt oss nu se förslagen på webbplatser som kan hjälpa dig att ladda ner Facebook-video.

De bästa webbplatserna för att ladda ner Facebook-videor

1. Ladda ner filmer från facebook

En sida utformad för detta och kan hjälpa dig är att ladda ner facebook-video

Med länken kopierad kan webbplatsen Ladda ner Facebook Videos hjälpa dig. Den låter dig ladda ner vilken video som helst från det sociala nätverket, och det bästa är att det fungerar direkt från din webbläsare. Det är enkelt och okomplicerat, gå bara till webbplatsen och klistra in webbadressen till Facebook-inlägget du fick i de tidigare stegen.

Sedan är det bara att välja om du vill ladda ner i standard MP4-format eller i HD MP4. Utöver dessa två metoder kan du också ladda ner videon i MP3.

2. Downvids

downvids är ett bra alternativ för att ladda ner video

Definitivt den enklaste platsen av alla alternativ, Downvids ber dig bara att infoga videolänken i det begärda fältet. Klicka sedan på ladda ner och bekräfta att den igenkända videon är vad du vill ha. Innan du startar nedladdningen, kontrollera videokvaliteten, oavsett om det är standardkvalitet, HD eller Full HD.

Webbplatsen laddar inte bara ner videor från Facebook utan också från andra webbplatser.

3. GetFBStuff

Med ett rent gränssnitt kan Facebook-videonedladdare hjälpa dig

GetFBStuff låter dig ladda ner Facebook-video utan några svårigheter, allt i 3 steg. Den första handlar om att kopiera länken som vi har sett den tidigare. Klistra sedan in webbplatsen där det efterfrågas och klicka slutligen på Ladda ner.

Se bara till att innan du trycker på ladda ner, välj om du vill ladda ner i SD eller HD. Bäst av allt, om du har några problem, kommer webbplatsen att hjälpa dig steg för steg hur du använder den.

4. DownFacebook

Downfacebook gör hela processen snabbt

Webbplatsen DownFacebook utför praktiskt taget samma steg som de tidigare för att ladda ner Facebook-video. Du behöver bara kopiera länken och sedan klistra in den på webbplatsen.

Men den har en mycket intressant skillnad jämfört med andra. Du kan gå till det Facebook-inlägg du vill ha och infoga ordet ner före facebook, så kommer du att omdirigeras till nedladdningssidan.

5. Genom att klicka på Downloader

Byclick downloader är en bra sida för att ladda ner Facebook-video

ByClick Downloader är mycket välkänt, det har många funktioner och innovativa saker. Förutom Facebook låter det dig ladda ner videor från olika webbplatser med endast URL:en.

Du kan välja önskad kvalitet och format. Allt på ett enkelt och okomplicerat sätt, det är verkligen ett bra alternativ för att ladda ner Facebook-video.

avslutande

Vi hoppas att du med den här guiden har lärt dig hur du laddar ner Facebook-video från mobil och dator. Det är viktigt att påpeka att alla steg och hemsidor som vi såg här fungerar både på datorer och mobiltelefoner.

Men vad händer om det var ett fel på vägen? Tänk om saker och ting inte fungerade som de skulle? Berätta vad som hände i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button