Hur man laddar ner Facebook Messenger-ljudfiler / röstmemon frÄn en mobiltelefon

0 Shares

Vi kan inte förneka att ljud gör vÄra liv sÄ mycket enklare nÀr det gÀller att kommunicera med andra mÀnniskor genom olika applikationer. Kanske vill du spara en viktig röstanteckning som skickades av Messenger. ¿Du vill veta hur du laddar ner Facebook Messenger-ljudfiler eller röstmemon frÄn din mobil? LÀs vidare.

Röstmemon i meddelanden Àr viktiga eftersom de gör det mycket lÀttare för oss att kommunicera i vissa situationer. Oavsett om du Àr upptagen och vill skicka ett snabbt meddelande eller om du bara behöver förklara nÄgot i detalj, vet vi alla att sms:a kan vara en skrÀmmande uppgift.

Det Àr dÀrför som inspelningarna ger oss en riktigt otrolig kommunikationskomfort. Det Àr som att ringa i telefon, men du kan lyssna pÄ den nÀr du vill. Och pÄ tal om att lyssna pÄ dem nÀr du vill, det finns inget bÀttre Àn att kunna spara de inspelningar som verkligen Àr viktiga för oss.

DÀrför kommer vi att se en enkel handledning som du kan göra frÄn samma telefon ladda ner röstmemon frÄn Facebook Messenger. Du behöver inte anvÀnda en dator eller konstiga applikationer. Vi kommer att anvÀnda en app frÄn tredje part, ja, men det hÀr Àr en app som Àr pÄlitlig och allmÀnt kÀnd: Opera Mini.

Den hÀr webblÀsaren Àr ganska bra och kommer att vara anvÀndbar för att hÀmta röstmemon frÄn Messenger till vÄr mobiltelefon. Dessutom rekommenderas det helt för de enheter som inte har mycket hÄrdvarukraft.

Hur man laddar ner Messenger-ljudfiler frÄn en mobiltelefon

För att ladda ner röstmemon frĂ„n Messenger mĂ„ste vi anvĂ€nda en annan app. Applikationen vi kommer att anvĂ€nda kommer att vara “Opera MiniVilket Ă€r en android viewer som har fantastiska funktioner för att spara mobildata.

Opera Mini fokuserar pÄ att minimera anvÀndningen av bÄde systemresurser och mobildata. Den vÀger vÀldigt lite, sÄ vilken mobil enhet som helst kan ladda ner och installera den hÀr tittaren.

Du mÄste ladda ner och installera Opera Mini Och nÀr det Àr gjort behöver du bara följa stegen vi kommer att tÀcka nedan för att ladda ner alla ljudfiler som har skickats till dig via Facebook Messenger pÄ detta sÀtt.

Handledningen Àr ganska enkel, och nÀr du vÀl har installerat Opera-webblÀsaren kan du snabbt ladda ner alla ljudfiler du vill ha frÄn Messenger utan nÄgra begrÀnsningar.

Ladda ned Messenger röstmemon frÄn din mobiltelefon

  • NĂ€r du har installerat Opera Mini öppnar du appen pĂ„ din telefon.
  • Du mĂ„ste dĂ„ gĂ„ till Facebooksidan och logga in.
  • GĂ„ nu till avsnittet “InlĂ€gg“.
  • Hitta chatten som har ljudet du vill ladda ner.
  • NĂ€r du har hittat ljudet mĂ„ste du trycka pĂ„ det och du kommer att se ett popup-meddelande som sĂ€ger “Ladda ner“Eller”Ladda ner“.
  • Ljudet börjar laddas ner, vanligtvis tar det inte lĂ„ng tid. NĂ€r den har laddats ner kommer den att göra det i standardmappen.

Om du lÀmnar meddelandefÀltet har du omedelbar tillgÄng till det. Om du vill leta efter dem kan du anvÀnda filutforskaren du installerade eller installera den frÄn Play Butik.

Efter nedladdningen finns ljudfilen kvar MP4-format. SÄ du kan ge den den effekt du vill ha. Dela det pÄ sociala nÀtverk, WhatsApp, ladda upp till moln, etc.

Men som du kan se Àr det ganska lÀtt att lÀra sig hur man laddar ner ljudfiler frÄn facebook messenger frÄn mobiltelefon. Om nÄgra minuter kommer du att kunna ladda ner alla röstmemon som skickats till dig av Messenger.

0 Shares