Hur man laddar ner eller laddar ner Zoom Video Call-applikationen (exempel)

0 Shares

Zoom Àr ett program utformat för att göra kommunikationen mycket enklare och smidigare. Det Àr ett utmÀrkt verktyg dÄ det ger en fantastisk möjlighet att fÄ plats med anvÀndaren i samma rum (session) och möjliggör videokonferenser flexibelt och privat genom att anvÀnda Internet.

Det lÄter dig kommunicera med 50 till 100 personer samtidigt. Denna applikation stöder videokonferenser frÄn en mobil enhet och en dator. LÀs vidare sÄ kommer du att upptÀcka Hur man laddar ner eller laddar ner Zoom-appen för videosamtal.

Hur man lyckas ladda ner Zoom-appen

För att ladda ner Zoom pÄ en PC, gÄ bara till dess hemsida. NÀr du har slutfört föregÄende steg kommer du att se följande alternativ:

 • VĂ€xa kunder för möten. Det hĂ€r alternativet ger dig Ă„tkomst automatiskt första gĂ„ngen Zoom startar eller kommer Ă„t mötet.
 • Zooma för Microsoft Outlook. Det kommer att installeras i verktygsfĂ€ltet i samma, sĂ„ att du kan starta eller schemalĂ€gga ett möte med ett klick.
 • ZoomförlĂ€ngning. Tack vare tillĂ€gget kan du starta eller schemalĂ€gga ett möte genom att klicka i webblĂ€saren eller pĂ„ Google-kalendern. Det hĂ€r alternativet Ă€r tillgĂ€ngligt för bĂ„de Google Chrome och Firefox.

Ladda ner och installera Zoom för att hÄlla möten sjÀlv och gÄ med i möten med vÀnner och familj. Med andra ord, Med den hÀr appen blir du vÀrd eller gÀst under dessa omstÀndigheter.

NĂ€r du har laddat ner installationsprogrammet klickar du pĂ„ knappen “Kör” och vĂ€ntar pĂ„ att programmet ska installeras och köras. Sedan visas ett zoomfönster med följande tvĂ„ poster: GĂ„ med i mötet och anmĂ€l dig. Eftersom detta kommer att vara din första anvĂ€ndning, vĂ€lj “Registrera”.

Steg för att registrera dig för Zoom för första gÄngen

 1. Skapa ett konto. Du kan vÀlja om du vill anvÀnda en e-postadress eller anvÀnd ditt Google- eller Facebook-konto.
 2. Logga in pÄ Google med ditt Gmail-konto. Befintliga e-postdetaljer visas automatiskt vilket kommer att pÄskynda processen.
 3. Klicka hÀrFortsÀttaš.

Du kan anvÀnda stegen för att skapa en Zoom-profil. Nu, varje gÄng du öppnar appen och ber den att logga in pÄ Google, öppnas kontots huvudpanel.

Nu vill du förmodligen skapa ett Zoom-rum eller möte. För att göra detta, gĂ„ till det övre vĂ€nstra hörnet, precis dĂ€r det stĂ„r “Reuniones”. GĂ„ till “Configuraciones” och Ă€ndra den enligt dina preferenser. Du kan komma Ă„t att stĂ€nga av kameran.

Om du har laddat ner programmet pÄ din dator och telefon rekommenderar vi att du klickar pÄ bÄda som finns i šAudioš sÄ att du kan lyssna pÄ bÄda enheterna. NÀr du anvÀnder eller anvÀnder Zoom har mötet följande andra alternativ:

 • Aktivera framför vĂ€rden.
 • Tysta deltagare vid entrĂ©n.
 • SlĂ„ pĂ„ vĂ€ntomrĂ„det.
 • Spela in mötet pĂ„ den lokala datorn.

Efter att ha granskat alla ovanstĂ„ende instĂ€llningar, klicka pĂ„ “FortsĂ€tt”. VĂ€nligen ange applikationen igen för att Ă€ndringarna ska trĂ€da i kraft.

NÀr det öppnats kommer ett fönster upp med följande meddelande: Anslut till datorns ljud och testa datorns ljud. Vi rekommenderar att du klickar pÄ anslutningen till datorns ljud. Om du vill gÄ med i ett Zoom-möte frÄn din dator kommer detta att vara vÀldigt praktiskt.

Redan pÄ huvudmötesskÀrmen hittar du följande verktyg lÀngst ner:

 • šMikrofonš. Genom att trycka dĂ€r slĂ„r du pĂ„ eller av den.
 • Kamera för att öppna bilden eller inte.
 • Bjud in fler mĂ€nniskor.
 • Deltagare. Du kommer att kunna observera alla som deltar i mötet.
 • Dela skĂ€rm. Deltagarna kommer att kunna dela allt frĂ„n bilder till filer.
 • Chatt. Skriv till alla som Ă€r kopplade till dig.

Det Àr viktigt att veta att Zoom Àr gratis. Dessutom tillÄter den bara 40 minuters samtalstid. NÀr denna tid har förflutit kommer du automatiskt att lÀmna mötet. Detta hÀnder nÀr 3 eller fler deltagare Àr anslutna.

Om det bara Àr tvÄ eller en Àr det obegrÀnsat. Deltagare kan enkelt koppla frÄn och Äteransluta. Med en bra internetuppkoppling Àr kommunikationsmöjligheterna som detta populÀra verktyg erbjuder oÀndliga. VÀnta inte lÀngre, ladda ner och njut av den populÀra Zoom app.

0 Shares