Hur man laddar eller infogar ett redigerbart Excel-kalkylblad i WordPress

0 Shares

FrÄn chefernas avgÄng till skapandet av bloggen i webbplatser, det finns en plattform som har tagit sig till toppen av listan, och det Àr ingen mindre Àn WordPress. Kanske beror detta pÄ enkelheten i dess grÀnssnitt och alla konfigurerbara alternativ som det erbjuder oss för att publicera vÄra artiklar. Och dÄ ska vi lÀra dig Hur man laddar upp eller infogar ett redigerbart Excel-kalkylblad i WordPress.

MÄnga anvÀndare har stött pÄ nÄgra motgÄngar nÀr det kommer till ladda upp eller infoga dokument pÄ WordPress-plattformen.

Men vi kan berÀtta att det Àr enklare Àn det lÄter och du kommer inte ha nÄgra problem om du noggrant följer stegen som vi förklarar i den hÀr handledningen nedan.

Det finns mÄnga funktioner och alternativ som vi kan anvÀnda pÄ den hÀr plattformen och det Àr logiskt att detta kan orsaka lite förvirring nÀr vi vill ladda upp en fil Word eller Excel.

Att lÀgga dessa typer av filer pÄ plattformen kan verka lite knepigt, och det kan inte vara mer komplicerat Àn att infoga en YouTube-video.

Hur man laddar eller infogar ett redigerbart Excel-kalkylblad i WordPress

Först kommer du att inse att denna procedur Àr enklare Àn den som anvÀnds för att infoga omröstningar i WordPress

Utan sÄ mÄnga omvÀgar Àr det första vi behöver göra att flytta till WordPress-plattformen. Sedan mÄste du ange dina uppgifter för att komma Ät sidan, för att göra detta anger du ditt anvÀndarnamn och lösenord.

NÀr vi Àr pÄ startsidan kommer vi direkt till panelen till vÀnster pÄ sidan.

I menyn vÀljer du alternativet Medium genom att klicka pÄ det. Sedan ska du vÀlja alternativet LÀgg till ny och detta kommer att visa en namnruta till höger Skicka in ett nytt medium.

Du kommer att se att det finns en ruta i mitten av detta fönster med följande meddelande Dra filer hit. Eller ocksĂ„ alternativet VĂ€lj filer och det visar fönstret Öppna.

Nu mÄste du hitta filen du vill ladda upp till plattformen, kom ihÄg att du fick höra att filen mÄste vara en maximal storlek pÄ 8 MB.

NĂ€r du har hittat och valt kalkylarket klickar du pĂ„ Öppna och den hĂ€r Ă„tgĂ€rden infogar filen i galleriet. Och voila, vi har laddat eller infogat ett redigerbart Excel-kalkylblad i WordPress. Nu kommer vi att lĂ€ra oss stegen för att infoga denna Excel-fil i posten.

Steg för att ladda upp eller infoga ett redigerbart Excel-kalkylblad i WordPress

För att göra detta kommer vi inte tillbaka till menyn till vÀnster pÄ huvudsidan WordPress. HÀr klickar vi pÄ filen Tillvalsbiljetter, vÀlj sedan alternativet LÀgg till ny. Denna ÄtgÀrd kommer att visa oss pÄ höger sida ett fönster med namnet LÀgg till ny post.

HÀr kan du lÀgga till en titel och skriva in den titel du vill, nu behöver du sÀtta dig sjÀlv dÀr du ska infoga lÀnken till excelfilen. Sedan mÄste du klicka pÄ alternativet eller knappen LÀgg till objekt, den hÀr ÄtgÀrden visar dig Infoga mediagalleriet. I det hÀr fönstret hittar du filen Excel-fil miniatyrbild och du mÄste klicka pÄ den för att vÀlja den.

NÀsta steg blir att gÄ till detaljpanelen som finns pÄ höger sida av fönstret och du kommer att gÄ till Titel / Skriv och lÀgga en rubrik som beskriver lÀnken.

NÀsta sak du bör göra Àr att klicka pÄ alternativen LÀgg in din input. Sedan gÄr du till publiceringspanelen och klickar pÄ knappen Förhandsgranska för att kontrollera resultatet pÄ webben.

Muspekaren omdirigerar dig till titeln pÄ Excel-filen sÄ att du kan vara sÀker pÄ att lÀnken fungerar perfekt. Klicka slutligen och den hÀr ÄtgÀrden genererar en dialogruta dÀr du kan öppna eller spara filen. SÄ hÀr lÀrde du dig Hur man laddar upp eller infogar ett redigerbart Excel-kalkylblad i WordPress.

0 Shares