Hur man korrekt fÀster ett stötsÀkert skal pÄ en mobiltelefon (exempel)

0 Shares

Med teknikens framsteg fortsÀtter mobiltelefoniindustrin att utvecklas, varje gÄng mycket mer tekniskt avancerade enheter erbjuds. MED mycket större och kÀnsligare skÀrmarinklusive mer avancerade processorer.

Detta, Àven om det Àr en stor fördel för oss, dÄ de Àr smartphones med mycket större kapacitet Àn tidigare mobiltelefoner och gör vÄrt arbete mycket enklare. Eftersom det Àr ett extremt viktigt verktyg har det en baksida.

Att vara sÄ avancerade enheter har mycket kÀnsliga elementom vi jÀmför med gamla mobiltelefoner. Vi kan se att de till exempel för 10 Är sedan var gjorda av mer hÄllbara material.

Å andra sidan har den nuvarande smarttelefonen, som Ă€r en sĂ„ avancerad enhet, kĂ€nsliga komponenter som med ett enkelt fall kan förstöra driften av vĂ„r mobiltelefon, det Ă€r nödvĂ€ndigt att sĂ€tta ett bubbelfritt hĂ€rdat glas pĂ„ min telefon, – stötskydd.

Hur sÀtter man fast ett stötsÀkert skal pÄ en mobiltelefon?

Att ta bort repor frÄn pekskÀrmen pÄ min mobiltelefon Àr inte lÀtt alls, och pÄ grund av detta besvÀr har tillbehör designats som kan göra vÄra smartphones mycket mer motstÄndskraftiga. Bland dem kan vi hitta foder för att skydda mobiltelefonen stötar eller repor i skÀrmskydd anti-chock, nödvÀndigt att sÀtta pÄ skyddet utan att lÀmna bubblor.

Dessa skÀrmskydd skapades för att endast skydda skÀrmen pÄ vÄr mobiltelefon, som praktiskt taget Àr den kÀnsligaste av dem. De Àr gjorda av olika material och beroende pÄ vilket material de Àr gjorda av motsvarar de deras motstÄndskraft.

De Àr limmade pÄ toppen av vÄra skÀrmar pÄ ett vÀldigt exakt sÀtt eftersom de ska skydda hela skÀrmen pÄ vÄr mobiltelefon. De Àr designade efter varje smartphonemodell som vi behöver var mycket försiktig nÀr du vÀljer.

Även om det kan tyckas lite komplicerat att sĂ€tta Shock Protector pĂ„ vĂ„r mobiltelefon, kommer vi i den hĂ€r artikeln att lĂ€ra dig alla steg du behöver följa för att fĂ„ det rĂ€tt.

Steg för att korrekt placera anti-chock-skÀrmskyddet pÄ mobiltelefonen

NÀr vi köper vÄrt anti-chock skÀrmskydd ska det medfölja tvÄ trasor i ett kuvert mÀrkt med siffror 1 och 2. I vissa fall kan den Àven utrustas med en plattÄng, se till att vÄrt skÀrmskydd Àr intakt.

Rengör skÀrmen vÀl för att byta ut skölden

Det första vi behöver göra Àr rengör skÀrmen pÄ vÄr mobiltelefon noggrantför detta mÄste vi ta bort alla foder vi har pÄ vÄr telefon om sÄ Àr fallet. Vi tar ett kuvert med nÀsdukar och tar först fram det som Àr identifierat med nummer ett.

Det rekommenderas att göra detta pÄ en stÀngd plats dÀr inte mycket luft eller damm kommer in för att inte förstöra processen. NÀsduken tog vi fram vi rengör hela skÀrmenlÀmnar vi över det försiktigt sÄ att ingen plats lÀmnas orenad.

Ta sedan ut tyget som identifieras med nummer 2 och pÄ samma sÀtt lÄter vi den passera över hela skÀrmen pÄ vÄr mobiltelefon. Vi ser till att inga spÄr av damm eller ludd finns kvar pÄ skÀrmen.

Om det finns ett extra klistermÀrke fÀst pÄ skÀrmskyddet, fÀst klistermÀrket pÄ skÀrmen och ta bort alla spÄr av damm. Vi tar av den och flyttar den försiktigt över hela skÀrmen.

Ta bort klistermÀrkena i ordning och placera skyddet försiktigt

NÀsta steg Àr att ta skÀrmskyddet och vi kommer att se att det ger tvÄ klistermÀrken identifierade med nummer 1 och 2, i vissa fall ger det dig bara en. Vi tar bort klistermÀrket med nummer 1 frÄn skÀrmskyddet.

Försiktigt och vi placerar skyddet vÀldigt exakt pÄ skÀrmen vÀldigt lÄngsamt frÄn vÄr mobiltelefon pÄ sidan med klistermÀrke nummer 1. Vi mÄste vara vÀldigt försiktiga dÄ vi bara har ett försök.

Efter justering, sÀtt fingret i mitten av skÀrmen sÄ börjar det fastna, det finns förmodligen bubblor dÀr. Det hÀr Àr varför vi kommer att anvÀnda en plattÄng eller sÄ anvÀnder vi bara nageln för att flytta varje bubbla mot kanten av skÀrmen.

Efter att ha tagit bort alla bubblor tar vi bort klistermÀrke nummer 2 om det finns. SÄ hÀr placerade vi framgÄngsrikt anti-shake skÀrmskyddet.

Om du vill hÄlla mobilskÀrmen ren rekommenderar vi att du rengör Android-mobilskÀrmen med etylalkohol för att skydda den frÄn bakterier.

0 Shares