Hur man kör Windows-appar på Android

0 Shares

Så här kör du Windows-appar på Android så att du har det bästa av två världar till hands: en Android-enhet som är kraftfull och mobil nog för att vara användbar var som helst och flexibiliteten för att få jobbet gjort med de kraftfulla apparna som endast Windows kan erbjuda.

Först måste du ha din Android-enhet påslagen. Du behöver också åtkomst till Google Play Butik. Google Play Butik är marknaden där Android -enheter laddar ner appar från.

Plocka upp din Android-enhet och låsa upp genom att ange ditt lösenord eller ange ditt låsmönster.

Så här kör du Windows-appar på Android (11)

Väl inne hittar du applådan och navigerar till Play Butik. På HTC One M7 görs detta genom att trycka på knappen i mitten av det nedre genvägsfältet. Detta kommer att vara särskilt för vilken version av Android din enhet som helst och tillverkaren av den enheten. Hur som helst bör du kunna nå Play Store från enhetens lista över installerade applikationer. Tillgång till Google Play Store är nästan universell.

Så här kör du Windows -appar på Android (13)

Inuti Google Play Store möts du av ett utställningsapp med appar. Du vill trycka på sökikon i det övre högra hörnet på skärmen. Det ser ut som ett förstoringsglas. Söka efter Parallels Access.

Så här kör du Windows-appar på Android (15)

Välj Parallels Access från listan över appar.

Så här kör du Windows -appar på Android (16)

Knacka Installera.

Så här kör du Windows -appar på Android (17)

Knacka Acceptera för att ge Parallels Access behörighet att göra saker på din enhet. Vänta sedan tills nedladdningen och installationen är klar på din enhet. Det kan ta lång tid om du har en långsammare internetanslutning.

Så här kör du Windows -appar på Android (18)

Knacka Öppen.

Så här kör du Windows-appar på Android (19)

Knacka nu Registrera.

Så här kör du Windows -appar på Android (20)

Ange nu ett användarnamn, e -postadress och lösenord som du är bekväm med. Du kan också logga in med ditt Facebook -konto, men om ditt Facebook -konto någonsin äventyras kan du ge någon åtkomst till din data.

Parallels Access kommer att ha skickat en registrering e-post till den adress du angav så att du kan ställa in Parallels på din Windows-enhet. Gå till din dator och öppna e-postmeddelandet. E-postmeddelandet kommer att ha ämnet Välkommen till Parallels Access.

Klicka på knappen i e -postmeddelandet Ladda ner Parallels Access Agent.

Skriv in användarnamn och lösenord som du just använde för att ställa in din Android-enhet.

Så här kör du Windows -appar på Android (2)

När du väl är inne klickar eller trycker du på Nedladdningar länk i navigeringsfältet.

Så här kör du Windows-appar på Android (3)

Klicka eller tryck på Windows -ikonen för att ladda ner åtkomstklienten till din Windows -enhet. Tryck på eller Klicka på Kör för att börja installera appen. Din enhet måste ladda ner appen innan den börjar installeras. Igen, beroende på din internetanslutning kan det ta lite.

Så här kör du Windows-appar på Android (4)

Tryck eller klicka på Ok.

Så här kör du Windows-appar på Android (6)

Tryck eller klicka på Nästa.

Så här kör du Windows-appar på Android (7)

Klicka på Hålla med Klicka sedan Installera.

Så här kör du Windows-appar på Android (8)

Tryck eller klicka på Avsluta.

Parallels Access kan skriva över datorns sömninställningar så att den är tillgänglig när du behöver komma åt den från din Android -enhet. Klicka på Tillåta åtkomst att ge Parallels tillstånd att göra det. Parallels Access fungerar fortfarande utan att aktivera den här inställningen, du behöver bara se till att din enhet alltid vaknar när du behöver åtkomst till den.

Så här kör du Windows-appar på Android (9)

Klicka eller tryck på Ja för att aktivera bakgrundsuppdatering för Parallels Access.

Nu tillbaka till din Android-enhet. När du väl har loggat in kommer du att märka att namnet på din dator nu visas på din enhet.

Klicka på namnet på din dator för att ansluta till din enhet. Innan den låter dig ansluta visar Parallels Access en mycket lång video som guidar dig genom installationsprocessen. Försök inte att hoppa över det. Ta dig tid att lära dig mer om de funktioner som Parallels Access har.

Så här kör du Windows -appar på Android (22)

Zooma är enkelt att klämma och zooma som på en bild. Att dubbelklicka på något är så enkelt som att trycka på det objektet två gånger. Om du trycker på fönstren med de två överlagrade rutorna kan du öppna appar som du redan har öppnat. Du kan starta fler appar genom att knacka på raketfartyget App Launcher.

Så här kör du Windows-appar på Android (24)

Tryck på bakåtknappen och öppna menyn för att lägga till fler appar till snabbmenyn.

Så här kör du Windows-appar på Android (25)

För att vara tydlig kräver att åtkomst till din Windows -enhet direkt via din Android -enhet att båda enheterna har en internetanslutning eller är anslutna till ett trådbundet eller trådlöst nätverk. För bästa prestanda vill du vara i samma nätverk som din Windows-dator, men det krävs egentligen inte. Genom att konfigurera detta har du godkänt en 14 dagars gratis provperiod på alla dina enheter. När den kostnadsfria provperioden är slut måste du köpa antingen ett års prenumeration på 19,99 dollar eller två års prenumeration på 29,99 dollar.

0 Shares