Hur man kopplar bort eller tar bort mitt 8 Ball poll-konto frÄn Facebook utan att förlora framsteg

0 Shares

8-Ball biljard Àr ett internationellt spel som har blivit vÀldigt kÀnt och Àr dÀrför tillgÀnglig för alla mobila enheter. Dessutom kan spelet kopplas till det sociala nÀtverket Facebook, sÄ att du kan interagera med alla dina vÀnner och pÄ sÄ sÀtt hÄlla tÀvlingar.

Men om du vill koppla bort ditt konto för att det irriterar dig och du vill sluta ta emot meddelanden om Facebook-spel, hÀr Àr alla nödvÀndiga steg. Faktum Àr att du mÄste veta att det Àr en snabb och enkel process som bara tar dig nÄgra minuter 8 Ball Pool konto.

Det första steget Àr att ange filen 8 Ball Pool-konto med Facebook, det tar nÄgra minuter beroende pÄ ditt internet eller Wi-Fi-hastigheten pÄ din enhet. NÀr du gÄr in kommer spelet att dyka upp pÄ skÀrmen med olika alternativ.

I det andra steget visas ett konfigurationsalternativ lÀngst ned pÄ skÀrmen, till vÀnster om rutan. Det bör noteras att för mer detaljer Àr fÀrgen pÄ konfigurationsalternativet i det hÀr spelet grÄ med den karakteristiska formen pÄ muttern och var vi Àn klickar.

Det tredje steget Ă€r att nĂ€r du klickar pĂ„ det kommer du till instĂ€llningsmenyn och sedan gĂ„ till kontot dĂ€r du kommer att se “Urkoppling” med Facebook-logotypen och klicka. Och voila, dessa steg hjĂ€lper dig att uppnĂ„ det kontot inte ansluten till FacebooksĂ„ du mĂ„ste ocksĂ„ veta att du inte lĂ€ngre kommer att fĂ„ information frĂ„n dina vĂ€nner.

Hur du Àndrar ditt konto med 8-bollars pool frÄn Facebook till Miniclip

Miniclip har förmÄgan att Àndra poolen av 8 Ball z Facebook för MiniclipDÀrför kommer jag att presentera dig enkla steg hÀr för att du ska uppnÄ det. Observera att processen Àr densamma som för att ta bort lÀnken, men du kommer att ha ett annat alternativ senare.

Först gÄr du in i spelet 8 Ball Pool som redan Àr ansluten till Facebook, sedan gÄr du till konfiguration, instÀllningar och dÀr ser du alternativet koppla frÄn Facebook.

DĂ€refter visas en menyrad dĂ€r du kan logga in med ID MiniclipdĂ€r du lĂ€gger till din Facebook-relaterade e-postadress. I lösenordsdelen kommer du till fliken “Glömt lösenord”, dĂ€r kommer den att frĂ„ga dig om din e-postadress och ange den e-postadress som Facebook Ă€r lĂ€nkad till och klicka pĂ„ “Ă„terstĂ€ll”.

Efter det, Miniklippet skickar dig ett e-postmeddelande till den e-postadress som du kopplat Facebook med, anger du din e-postadress som du lagt in lösenordsÄterstÀllningen i.

Detta omdirigerar dig till en flik dĂ€r du kommer att fĂ„ tvĂ„ fĂ€lt, det första för att ange ett nytt lösenord och det andra för bekrĂ€ftelse. Klicka sedan för att spara instĂ€llningarna och voila, du fĂ„r ett meddelande om “Uppdaterat lösenord”kan du logga in igen för att se till att ditt konto redan Ă€r lĂ€nkat till Miniclip och inte till Facebook.

Poolspel utan internetuppkoppling

MÄnga föredrar att spela utan internet dÄ det Àr lÀttare för dem att ansluta, speciellt de som bor pÄ olika platser dÀr signalen finns pÄ enheten. SÄ jag ska visa dig olika poolspel som du kan njuta av offline.

Den första Àr en bollbassÀng vÀldigt roligt biljardspel, det Àr fullt av mÄnga alternativ och lÀgen, hade miljontals nedladdningar och framför allt Àr det offline. Du kan anvÀnda den frÄn din dator eller mobiltelefon, bÄde iOS och Android.

Den andra Àr En riktig 3D-pooli turneringar med fler Àn 4 spelare har du flera alternativ, varav ett Àr möjligheten att chatta med dina vÀnner. Det Àr ett mycket snabbt spel och rekommenderas starkt i poolspellistan.

Den tredje Àr 3D biljarddu kan fÄ mÄnga troféer, ett fantastiskt spel dÀr du kan klÀttra i kategorier, en spektakulÀr 3D-vy frÄn din enhet, du kan till och med anpassa den, fÄ belöningar och mer.

Allt du kan njuta av dessa spel gratis och du kommer till och med att kunna kommunicera med personer som Àr med i spelet, vilket gör dem till dina vÀnner, Àven om du behöver en internetanslutning för det senare.

0 Shares