Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man kopierar och delar en länk till mitt Instagram-konto (exempel)

Utan tvekan är Instagram en mycket komplett applikation som blir mer och mer populär varje dag, vilket gör att den lyfter fram de bästa fotona och videorna. På samma sätt ansluter sig fler användare till detta sociala nätverk varje dag. Förutom offentliga personer som väljer Instagram för att det är mer attraktivt och dynamiskt, kan du ladda upp ett oändligt antal bilder och videor.

Likaså bör det betonas att denna applikation erbjuder oss ett antal fördelar och funktioner, inklusive att ladda upp längre videor till Instagram – Instagram Stories, dessutom låter dig kopiera och dela en länk till ditt konto. Processen att få det gjort är väldigt enkel. Så, utan vidare, låt oss se hur det går till.

Kopiera och dela länken till Instagramkontot

Som nämnts ovan är detta en väldigt enkel process. Y Det spelar ingen roll om du använder det här sociala nätverket på din smartphone eller datoreftersom stegen är likartade och utan komplikationer.

Det är nödvändigt att förtydliga att om du ska kopiera länken till ditt Instagram-konto med en smartphone, är proceduren mer komplicerad. Eftersom det bara kan kopieras via ett annat konto. Detta innebär att du måste ange den andra personens konto och därifrån sök i din profil. Sedan om du kan fortsätta kopiera webbadressen.

Av denna anledning är det viktigt att veta att stegen kan variera beroende på vilken hårdvara du använder. Och även om det är likt, har det också en annan egenhet.

En gång i tiden, kom ihåg dessa detaljer, vi måste göra följande:

Kopiera Instagram-url från smartphone

Vanligtvis används den här appen mer från en mobiltelefon, i så fall följ stegen nedan för att kopiera länken:

  • Öppna appen från Instagram (Observera att om du vill få webbadressen till ditt personliga Instagramkonto måste du nås via en annan användare)
  • Där anger du kontot du vill kopiera (i det här fallet ditt konto)
  • Ett måste göra klicka längst upp på skärmen. Var visas det tre poäng(meny)
  • Så fort du markerar det här alternativet kommer olika alternativ att dyka upp.
  • Du måste välja «Kopiera profilens webbadress»var du än vill dela måste du hålla ned och trycka “klistra”
  • På så sätt kommer din länk att vara redo att delas eller kopieras var som helst.

Kopiera Instagram-url från datorn

Även om detta sociala nätverk sällan används från datorn, använder vissa användare fortfarande denna metod ibland. Så om det är fallet för dig blir det ännu lättare. Därifrån och vidare processen är mycket snabbare och mindre komplicerad. Så låt oss se hur det går till:

  • Det första man ska göra är komma åt sidan officiella Instagram.
  • Nästa komma åt din profil
  • Senare välj url som visas i fältet överst.
  • Do fäst en kopia och du kan nu klistra in den eller dela den på något av dina sociala nätverk som WhatsApp, Facebook, bland andra.

Som du kan se är det väldigt enkelt och snabbt att kopiera och dela länken till ditt Instagramkonto på båda datorerna. Observera dock att du vill kopiera exakt. Detta kommer att undvika att dela webbadressen till en annan publikation eller profil.

Däremot är det viktigt att notera att vi på denna sida även kommer att lära dig hur du enkelt tar bort bilder från bland annat Instagram. Så om du vill veta liknande innehåll, inbjuder vi dig att fortsätta surfa på vår webbplats.

Till sist hoppas vi att du gillade det här inlägget. Vi vill dock gärna höra från dig. Känner du till någon annan metod för att kopiera och dela länken till ditt Instagram-konto? Vet du hur enkelt det är att lägga till länkar till Instagram – Instagram Stories? Lämna oss ditt svar i kommentarerna.