Hur man kopierar, klistrar in och flyttar filer frÄn Mac OS till en extern hÄrddisk (exempel)

0 Shares

En av de mest rutinmÀssiga uppgifterna bland arbete eller skola, Àr en aktivitet som bestÄr i att kopiera, klistra in och till och med flytta nÄgra filer som finns i vÄr st. Detta för att placera dem pÄ olika platser. Detta kan bero pÄ ett antal anledningar, administration eller bestÀllning Àr ett av de bÀsta sÀtten att enkelt visa alla vÄra filer.

Vi ska alltid ansvara för lagringen av vÄr information och för det behöver vi mycket redskap för att hjÀlpa oss att organisera, distribuera och anpassa alla vÄra filer pÄ ett bekvÀmt sÀtt.

Om vi ​​som en del av vĂ„rt arbete hela tiden behöver flytta vĂ„r information frĂ„n en enhet till en annan, till exempel nĂ€r vi flyttar filer frĂ„n C till D-enhet i Windows, Ă€r det viktigt att vi kĂ€nner till stegen och sĂ€tten att flytta nĂ€r vi kopierar, klistrar in eller flyttar vĂ„ra filer att placera.

Även om det finns mĂ„nga fillagringsplattformar, vĂ€ljer mĂ„nga mĂ€nniskor en extern hĂ„rddisk dĂ€r de kan koncentrera all sin information och dĂ€rmed ta den överallt.

Enheter Mac operativsystem De har mÄnga alternativ dÀr vi kan kopiera, flytta och klistra in flera filer samtidigt som vi gör en kopia av dokumentet sÄ att vi kan skicka det till en annan vÀg och hÄlla all information sÀker.

Kopiera filer genom att dra.

Detta Àr en av de viktigaste metoderna som mÄnga anvÀndare Àr vana vid. Det Àr enkelt, lÀtt och ganska snabbt, sÄ det finns ingen risk för oförutsedda hÀndelser. För kopiera och flytta filer För denna metod behöver du bara följa dessa instruktioner:

  1. Börja med att hÄlla muspekaren över mappen eller filerna du vill flytta. Om du redan har angett enheten dÀr dessa filer kommer att finnas, mÄste du ocksÄ öppna ett extra fönster dÀr enheten finns. Om du inte hittar den, gÄ till katalogen och tryck Ctrl + N du kan vÀlja en extern enhet.
  2. Efter att alla mappar har öppnats mÄste vi gÄ vidare till att dra filerna vi vill ha till den valda mappen. Allt du behöver göra Àr att trycka pÄ filen och dra den. Om du vÀljer en stor batch kommer du att se att det kommer att indikera antalet filer som kommer att kopieras.
  3. För att lÀmna dem i en mapp, bara slÀpp den, och nÀr vi slÀpper dem kan vi se att dessa dokument kommer att finnas tillgÀngliga hÀr, men ocksÄ i deras kÀllmapp.

Kopiera filerna med Mac-menyn

Detta Àr ett annat praktiskt sÀtt att sömlöst flytta filer frÄn en plats till en annan som vi skulle göra det frÄn insidan systemmenyn.

  1. För att börja det hĂ€r steget mĂ„ste vi börja med att vĂ€lja de filer vi vill kopiera. DĂ„ mĂ„ste vi gĂ„ in i menyn, tryck pĂ„ alternativet: redigera, kopiera sedan. Om processen verkar vara lĂ„ng kan du ocksĂ„ anvĂ€nda nycklarna: ⌘ + C
  2. Efter att ha följt de föregÄende stegen mÄste vi helt enkelt gÄ till den externa hÄrddisken vi har valt, eller i hÀndelse av fel pÄ USB-enheten vi har tillgÀnglig.
  3. Efter att ha gĂ„tt in i menyn i den nĂ€mnda mappen behöver vi bara hitta redigeringsalternativet i menyraden och dĂ€r vĂ€ljer vi alternativet klistra in den hĂ€r gĂ„ngen eller sĂ„ kan vi anvĂ€nda följande tangenter för att göra det mycket mer intuitivt: ⌘ + V

Och voila, efter dessa steg kommer du att se att alla filer du valt tidigare kommer att finnas dÀr.

TÀnk pÄ detta eftersom det kan anvÀndas pÄ flera enheter, med vissa varianter förstÄs. Vi rekommenderar det dock i förvÀg flytta filer av valfri typ till en extern enhetdessa dokument analyseras av ett antivirusprogram. Allt detta för att alltid skydda dina dokuments integritet.

0 Shares