Hur man köper biljetter och ett hotell för att se Lejonkungen i Madrid via El Corte Inglés

0 Shares

Delta i ett evenemang i denna kategori som Àger rum i Staden Madrid, Spaniendet Àr en underbar och fantastisk lyx att inte missa. DÀrför mÄste du köpa rÀtt biljett för att njuta av det och ha en mycket bekvÀm vistelse nÀra platsen.

I avsnittet nedan kan du ocksĂ„ lĂ€sa proceduren för att köpa biljetter till evenemang i “El Corte InglĂ©s”, pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du bevittna tillstĂ€llningar bland familj eller vĂ€nner, och detta Ă€r en oförglömlig upplevelse som fĂ„r dig att vilja komma tillbaka. FortsĂ€tt lĂ€sa och ta reda pĂ„ mer.

Ta reda pÄ hur man köper biljetter till en förestÀllning?

Nedan finns alla steg du behöver följa för att kunna köpa biljetter för att se Lejonkungen i Madrid och hotellet som ligger nÀrmast denna presentation.

 1. Ange webbadress:VÀl inne kommer du att mÀrka att det finns flera kategorier för att köpa biljetter.
 2. I det hĂ€r fallet, om du vill köpa biljetter för att se Lejonkungen, byt till kategorin “teater”; eller sök efter det enligt artistnamn eller allmĂ€nt sökmotortema.
 3. NÀr du vÀl har fÄtt Lejonkungen-filmen, vÀlj den för att se de viktigaste detaljerna inklusive: deadline, sÀkerhet och kostnad.
 4. DĂ€refter incheckningsinformationgĂ„ till “köp” för att starta biljettköpsprocessen; som Ă€r uppdelade i ytterligare 3 faser: data, betalning och resultat.
 5. Det bör nÀmnas att i urvalet för att köpa biljetter till Lejonkungen i Madrid, visas ett viktigt utbud av biljetter; som varierar beroende pÄ pris, samt en karta över deras plats.
 6. Du mĂ„ste senare bestĂ€mma vilken biljett du ska ta med dig och sedan vĂ€lja alternativet för platsen dit du kommer med den; En ikon visas som lĂ„ter dig hitta filen antalet biljetter du vill ta tillbaka och tryck sedan pĂ„ “fortsĂ€tt”.
 7. Som en konsekvens kommer du att omdirigeras till skĂ€rmen för den plats som valts enligt kartan, kolla baksidan; du kommer att inse det totala priset pĂ„ de biljetter du behöverNĂ€r du Ă€r övertygad trycker du pĂ„ “FortsĂ€tt”.
 8. DÄ behöver du registrera dig eller gÄ in (om du redan Àr registrerad) pÄ El Corte Inglés och sedan göra ett köp; bÄde skriva ut det hemma eller gÄ till större butiker eller avdelningar.

Glöm inte att följa de allmÀnna villkoren för köp- och sÀljprocessen!

 • Varje inlĂ€gg kommer att göras korrekt skannat pĂ„ huvudplatsen dĂ€r du kommer att njuta av funktionen.
 • En ansökan mĂ„ste följas, vilket innebĂ€r att du bara kan gĂ„ in i evenemanget en gĂ„ng.
 • Faktumet att köpa biljetter för att se Lejonkungen illegalt, d.v.s. pĂ„ inofficiella platser, kommer snabbt att upptĂ€ckas. I samband med, El Corte InglĂ©s Ă€r inte ansvarig.
 • Returer, förfalskningar, skador, Ă€ndrade poster etc. Ă€r inte tillĂ„tna.

Hitta köpcentret “El Corte InglĂ©s” nĂ„gra minuter frĂ„n dig!

Å andra sidan Ă€r det viktigt att informera dig sjĂ€lv om att du kan hitta nĂ€rmaste El Corte InglĂ©s-kontor; köp biljetter för att se Lejonkungen i Madrid.

 • GĂ„ till huvudsidan för El Corte InglĂ©s.
 • Att vĂ€lja “VĂ„ra butiker”.
 • Du kan gĂ„ till alternativet “Visa butiker”
 • Men Ă€ven med hjĂ€lp av kartan kommer du att lĂ€gga mĂ€rke till alternativet “Se alla butiker”, sĂ„ du mĂ„ste gĂ„ in och vĂ€lja den nĂ€rmast dig.

Var kan jag hitta de olika hotellen att bo pÄ under detta evenemang?

Ett alternativ till detta evenemang Àr att boka flyg, hotell och kryssningar i El Corte Inglés; PÄ det sÀttet kommer du att fÄ reda pÄ vilka hotell som Àr tillgÀngliga?, PÄ vissa dagar och datum, med möjligheten att vÀlja antalet personer som ska resa efter att ha köpt hotellbiljetter och sett Lejonkungen i Madrid.

Slutligen kan du inte missa Lejonkungens besök i Madrid, sÄ du kan köpa dina biljetter pÄ den officiella El Corte Inglés hemsida.

0 Shares