Hur man konverterar PNG-bilder till JPG online [7 melhores opções]

0 Shares

När du skapar grafik, eller använder digitala bilder, kan du behöva vissa format i vissa situationer. För närvarande är det bra att konvertera PNG till JPG, eller vice versa, för att lösa detta problem, det finns många lösningar online. Låt oss lära känna de bästa onlineverktygen som du kan använda.

I den här artikeln hittar du:

Konvertera PNG till JPG online

1. Onlinekonvertering

konvertera png till jpg med onlinekonvertering

Vårt första alternativ är för dem som gillar att konvertera ljud, video och bild, Online-Convert är väldigt populärt och välanvänt. Webbplatsen erbjuder enkel konvertering som alla kan förstå och använda. Webbplatsen erbjuder konvertering i upp till 120 bildformat, som inkluderar JPG, PNG, TIF och mer.

Förutom konvertering låter den dig ändra bildstorlek, färg och många fler redigeringsuppgifter. Webbplatsen tillåter också att spara till Dropbox, Google Drive och till och med infoga webbadresser. För att komma åt sidan, klicka här och lär känna detta verktyg.

2. Enkel bildkonverterare

träffa denna enkla omvandlare

Simple Image Converter skapades i december 2012 och är ett bra gratis onlineprogram för bildredigering och konvertering. Det är enkelt och har ett väldigt minimalistiskt gränssnitt. Det finns flera format för konvertering, inklusive PNG, JPG, PDF, GIF, BMP och TIFF.

Med flera format låter webbplatsen dig göra ännu mer, som att ändra storlek, optimera och till och med komprimera dina bilder. Den enda nackdelen med det är den överdrivna mängden annonser, och bilduppladdning har en gräns på 1 MB. Upptäck webbplatsen genom att klicka här och njut av mångfalden av redigeringar den erbjuder.

3. Convert-my-image.com

konvertera min bild är enkelt och prisvärt

Ett annat mycket populärt och avancerat alternativ är Convert-my-image.com, det erbjuder avancerade och inte välkända konverteringsalternativ. Konverteringsformaten är BMP, TIFF, WBMP, MNG, J2K och mer. Sajten låter dig också rotera bildvinkeln, ändra bildstorlek, beskära och mer.

Det är en mycket bra sida, och har en skillnad från andra alternativ, eftersom det inte finns någon minnesbegränsning på bildinlämningar. Nackdelen är dess annonser, som finns mycket. Läs mer om den här webbplatsen genom att klicka här och konvertera PNG till JPG.

4. AKonvertera

detta alternativ är rent och enkelt

En sida med stor skillnad är AConvert, som har en lagring på 1 TB på servern, vilket gör det omöjligt att fylla det. Dessutom stöder den många bildformat inklusive PNG till DDS, HEIC till JPG, PNG till JPG och mer.

Förutom att konvertera tillåter AConvert redigering som att beskära, tillämpa effekter, ändra storlek, slå samman bilder och mycket mer. Webbplatsen har också ljud, e-bok, video, filkonverteringsverktyg och mycket mer. För uppladdning är gränsen 200 MB, lär känna sidan och dess verktyg genom att klicka här.

5. Fixbild

fixbilden är ren och ser väldigt fin ut

Fixpicture är ett av de bästa alternativen rent visuellt, med sitt vackra och minimalistiska gränssnitt erbjuder den vad den lovar och har väldigt få annonser, vilket hindrar användaren.På hemsidan hittar du 400 bildformat som JPEG, PNG , PDF, BMP, GIF eller TIFF. Utöver dessa format erbjuder Fixpicture en större mångfald av format som RAW,CRW, DNG, RAF och mer.

Efter att ha importerat dina videor och bilder kan du fortfarande ändra storlek, rotera och använda effekter. Nackdelen med sajten är uppladdningsgränsen, som bara är 3 MB. Bortsett från det är det en fantastisk omvandlare som du kan använda när du vill. Läs mer om webbplatsen genom att klicka här och ta del av dess verktyg.

6. Konvertera bild

convertimage är enkelt och okomplicerat

ConvertImage är ett mycket populärt alternativ som låter dig konvertera bilder i mer än 10 olika format. I den kan du också importera med några få klick och byta till JPG, PDF, ICO, PSD, PCX och mycket mer. Webbplatsen låter dig anpassa bilder, lägga till och ta bort vattenstämplar, tillämpa effekter, ändra storlek och mycket mer. Plattformen är 100 % gratis och stöder till och med handritade skisser.

Den enda begränsningen för att använda dessa lösningar online är att de uppenbarligen inte fungerar offline. Läs mer om webbplatsen genom att klicka här och fördjupa dig i dess verktyg.

7.iloveimg.com

träffa iloveimg

Det sista alternativet är inte minst viktigt, iLoveimg är komplett och enkel att använda. Den stöder enkel konvertering av flera format på bara några få steg. Du kan använda allt med hjälpen som sajten ger. Webbplatsen låter dig redigera, ändra storlek, konvertera och göra mycket mer med dina bilder. Lär dig mer om webbplatsen genom att klicka här och ta dig in i utgåvorna.

avslutande

Med alla dessa alternativ online och gratis är det möjligt att lära sig om mångfalden av verktyg och de oändliga möjligheterna. Nu kan du koppla av med dina konverteringar och göra allt med några få klick, snabbt och enkelt.

Berätta nu för oss, använder du ofta dessa online- och praktiska verktyg i ditt dagliga liv? Av alternativen vi såg här, var det några som du redan kände till? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares