Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man konverterar PDF till DWG för onlineredigering

I dagens artikel kommer vi att förklara hur man konverterar en PDF till DWG redigerbar online. Låt oss börja med att lära känna funktionerna i båda filerna. Sedan visar vi dig de webbplatser du kan besöka för att konvertera dem.

Vad är PDF- och DWG-filer och vad är de till för?

PDF är ett format som består av vektorbilder, bitmappar och texter. Innebörden av dess akronym på engelska är “portable document format” som när det översätts betyder “portable document format”.

Den används ofta i företag, institutioner och av allmänheten eftersom dess digitala display behålls efter tryckning. Bland dess huvudfunktioner har vi:

 • Det finns plattformsoberoende. Det betyder att originaldokumentet behåller sitt utseende och sin struktur, oavsett vilket stationärt eller mobilt operativsystem det används på.
 • Den kan krypteras för ökad säkerhet.
 • Det är gratis och vi kan även skicka PDF-dokument till våra kontakter via e-post, WhatsApp eller Telegram.
 • Det används som ett juridiskt dokument vid behov eftersom det kan signeras digitalt och göras oredigerbart.
 • Ett dokument kan innehålla en kombination av text, videor, ljud, länkar etc.
 • Du kan skapa olika typer av PDF-filer: endast bildfiler, otaggade dokument, taggade och elektroniska formulär.

Enbart bildfiler är bara foton. Är användbart när dokumentet ska vara troget originalversionen till exempel en faktura.

För omärkta dokument är det de som inte behöver koder för framtida internetsökningar. Tvärtom, taggade dokument är sådana som lätt kan hittas på webben.

Elektroniska formulär är PDF-dokument redigerbar, där data som matas in direkt från tangentbordet eller kopieras från andra filer kan spelas in. De kan vara lösenordsskyddade och kan även publiceras på Internet.

Låt oss prata nu dwg-filerrepresenterar databasfiler data från AutoCAD-ritningar. De används flitigt av arkitekter, designers och ingenjörer på grund av deras förmåga att lagra 2D- och 3D-bilder skapade i ovan nämnda program eller annat liknande program.

Ett ganska vanligt problem är att DWG-filer inte alltid kan öppnas på grund av problem med filprogramskompatibilitet, men det finns olika verktyg som hjälper dig att nå ditt mål. Program som kan användas för att öppna DWG-filer inkluderar:

 • AutoCAD
 • Autodesk webbläsare
 • DWG trueView
 • Adobe Illustrator
 • DrafstSight
 • Design recension
 • Ashampoo Photo Comander

Alla dessa program är gratis och ger den nödvändiga visualiseringen av DWG-filer. Då visar vi dig hur kan du konvertera den första filen vi pratade om, PDF, till en online redigerbar DWG-fil.

Hur man konverterar en PDF till en redigerbar DWG online

Du hittar olika webbplatser eller sidor på Internet konvertera filer PDF till redigerbara DWG-filer. Vi kommer att ge dig några steg-för-steg-förslag för att underlätta denna process.

 • ABViewer Enterprise PDF till DWG Converter för PC. För att använda den här webbplatsen och konvertera PDF-filer online behöver du bara gå in på portalen och använda den kostnadsfria onlinetjänsten. Du kommer att se en popup med följande meddelande: ¨ Dra-och-släpp PDF (upp till 3 MB) ¨. Detta är ett sätt att ladda upp ett dokument, men du kommer också att se knappen “Lägg till fil” om du vill ladda upp det på det här sättet.
 • Onlineconvertfree.com. Du behöver inte registrera dig, kan du konvertera din PDF till en redigerbar DWG eller ett av över 250 tillgängliga format. Det är en säker resurs med en avancerad nivå av SSL-kryptering radera PDF-filen omedelbart och omvandlas till DWG efter 24 timmar.
 • Anyconv.com. Med denna webbplats kommer det att vara möjligt att konvertera ditt dokument i bara tre steg. Första dube-filen: Tryck på “Välj fil” för att ladda den från din dator. Det andra steget är att gå från PDF till DWG dokument: Klicka omvandla . Det tredje steget är att ladda ner det. Du kan också konvertera andra filer till DWG-format på den här sidan, såsom DWF, DXF, JPG och SVG.

Slutligen rekommenderar vi att du läser den här andra relaterade artikeln där vi kommer att visa dig hur du konverterar EDRW-fil till DWG gratis inom några minuter.