Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man konverterar och exporterar utgivarfiler till högupplöst grafik (exempel)

Datorn har blivit en del av listan över grundläggande behov hos varje individ och familj. Sedan kontorsautomationsprogrammen har skapats som en ett viktigt inslag i utarbetandet av dokument. Ett bra exempel på detta är möjligheten att konvertera och exportera Publisher-filer till högupplöst grafik.

Med tanke på detta scenario är det viktigt att lära sig hur man hanterar var och en av filerna program som är installerade på din dator och du kommer snabbt att bli bekant med de verktyg och funktioner de tillhandahåller.

Låt fantasin flöda

Ett av de områden som utan tvekan dragit nytta av alla de program och enheter som utvecklats i den sk Den digitala tidsåldern fanns projektets omfattning.

Inbjudningar, broschyrer, broschyrer, brev, sammanfattningar av läroplanen och till och med tidningsmallar. Det finns fler och fler program som är specialiserade på att strukturera den här typen av dokument. Vissa, oavsett hur grundläggande de är, har tillräckligt med verktyg tillgodose dina behov.

Men när du lär dig att bemästra ett program inser du att du kan många saker, därför är dina krav olika och du bör prova andra typer av program.

En chans för Microsoft Publisher

Oavsett om du vill ge kärnprogrammen en andra chans eller håller på att lära dig mer om dessa typer av program, om du har bestämt dig för att använda Microsoft Publisher har du rätt.

Denna programvara, som var mycket populär i många år, förblir obemärkt idag på grund av dess grundläggande funktioner. Ändå är det alltid värt en titt.

Vad gör Publisher?

När det kommer till desktop publishing eller dokumentdesign som behöver skrivas ut är Publisher ett av de första alternativen någon kommer att tänka på. Det här programmet har ett brett utbud av mallar för att skapa dina dröminbjudningar.

Det är allt? Självklart inte! Nyhetsbrev, kalendrar, meddelanden, kataloger, menyer och mycket mer. Förlaget har ett intressant antal verktyg för dig som låter din fantasi flöda och visar dig vad du kan göra.

Kompatibilitet med andra program

Nu när du inte behöver skriva ut kan Publisher också vara väldigt praktisk med tanke på dess kompatibilitet med andra kontorsautomationsprogram, särskilt de som faller på samma linje av Microsoft, som Word, PowerPoint och Excel.

Du visste inte? Upptäck! Det är möjligt att inkludera dina projekt i din presentation, Word-dokument eller kalkylblad, sparar den som högupplöst grafik.

Högupplöst grafik i Publisher

Det kan vara till stor hjälp att ge en distinkt touch till alla andra projekt du driver, ett element som utan tvekan kommer att vara väldigt attraktivt för många människor.

Att lära sig att spara Publisher-projekt som högupplöst grafik är därför en av de operationer du behöver lära dig. överraska fler än en av dina kollegor från ditt kontor eller klassrum.

Instruktioner som måste följas

Att utföra denna procedur är mycket lättare än du kanske tror. Pratar om högupplöst grafikdet kan finnas en viss svårighetsgrad men du har inget att oroa dig för.

I så fall behöver du bara följa en rad mycket enkla instruktioner för att få jobbet gjort och lägga till Publisher-projektet till andra filer. Beredd?

  • När du har slutfört projektet klickar du på fliken “Arkiv”.
  • Välj “Spara som …”.
  • Välj en destination.
  • Ge filen ett namn.
  • I avsnittet “Typ” rekommenderas att du väljer alternativen relaterade till grafikutbytesformaten eller GIF-, JPG- eller PNG-filer.
  • Spara dokumentet.

Uppdrag slutfört!

Ser du hur lätt det var? Du måste ha läst det mer än en gång för att tro det. Men ja, det är allt du behöver göra för att spara din layout till Publisher som högupplöst grafik, allt redo att inkluderas i andra dokument. Vad väntar du på att prova detta och andra utgivarverktyg? Du kanske också vill lära dig hur du placerar den och skapar en personlig vattenstämpel.