Hur man konverterar foto till PDF i iPhone

Hur man konverterar foto till PDF i iPhone

Konverteringen av fotot till pdf är en av de flesta sökningar på Google, och vi har också provat onlinekonverteringsverktygen minst en gång. Det kan vara ett bättre alternativ när du använder PC/Bärbar dator. Du kan möta vissa svårigheter med att konvertera bilderna i smartphones, särskilt iPhones. Bilderna måste konverteras som PDF för uppladdning till webbplatser, dokumentation, delning i e-postmeddelanden och mycket mer. iPhone har många sätt att spara foton som PDF-filer utan att behöva använda appar från tredje part. Vi kommer att kolla in metoden för att konvertera bilden till PDF i iPhone i guiden nedan.

Hur man konverterar foto till PDF i iPhone

Det bästa och enkla sättet för konvertering är att använda fotoappens utskriftsalternativ. Utskriftsalternativet erbjuder ett sparalternativ för att spara fotot som en PDF-fil.

(1). Lås upp din iPhone och gå till Foton app.

(2). Bläddra efter fotot och välj Foto. (du kan också välja flera foton)

(3). Klicka på Dela med sig knappen i det nedre vänstra hörnet.

(4). Rulla ned alternativen och välj Skriva ut.

(5). Titta efter förhandsgranskningen och tryck på Skriva ut på toppen.

(6). Klick Spara till filer och välj filplats på enheten.

(7). Välj Spara för att spara bilden som en pdf-fil på iPhone.

Alternativ metod

Du kan också konvertera fotot på ett alternativt sätt med appen Böcker. Bilderna kan överföras till Böcker-appen från Foton som en PDF-fil och du kan dela PDF-filen med vem som helst från Böcker-appen.

(1). Öppna Foton app på iPhone och gå till bibliotek.

(2). Välj den Foto eller foton för urval.

(3). Välj Dela med sig knappen längst ned och leta efter appen Böcker.

(4). Klicka på Mer alternativet för att hitta bokappen i applistan.

(5). Välj Böcker app, och bilden sparas automatiskt som PDF i bokappen.

Du har också en annan metod för att konvertera bilderna till PDF-filer. Filer-appen kan också spara fotot som PDF, och det kommer att gälla för de nedladdade bilderna, skärmdumparna i iPhone. Du måste bara välja fotot eller fotona och trycka länge på fotot för att få menyn. Klick Skapa PDF för att göra en ny PDF från fotot, så kommer den att sparas på enheten.

Notera – Du kan också använda iPhone-fotoredigeringsappar från tredje part för att redigera och spara bilder som PDF-filer.

Bilderna kan också konverteras på iPhone med hjälp av ovannämnda steg. Du måste vara angelägen när du konverterar bilderna eftersom du kunde ha missat lagringsplatsen. I händelse av tvivel med stegen ovan, vänligen specificera i kommentarsektionen nedan. Besök Techowns Facebook och Twitter sidor för att se andra tekniska artiklar.

Relaterade Artiklar

Back to top button