Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man konverterar Excel-diagram till TIFF-fil gratis online

Att använda en TIFF-fil kan utöka bildredigeringsmöjligheterna. Av denna anledning kanske du vill lagra dina Excel-diagram i en fil i detta format. Vi rekommenderar att du läser den här artikeln, som hjälper dig att lära dig Hur man konverterar Excel-diagram till TIFF-fil gratis online

Vad är en TIFF-fil?

TIFF står för “Tagged Image File Format” eller ett taggat bildfilformat. TIFF skapades av Aldus 1987 och används flitigt inom professionell fotografering. TIFF-fil innehåller taggar som identifierar en bild eller uppsättning bilder.

Formatera TIFF-grafik gör det enkelt att komprimera filer med eller utan kvalitetsförlust med hjälp av LZW (Lempel-Ziv-Welch)-algoritmen och har stor mångsidighet. På samma sätt tillåter det att spara komprimerade bitmappsbilder med en storlek större än 4 Gb och det är möjligt att lagra mer än en bild i samma fil.

Vad är en TIFF-fil för?

En TIFF-fil används för att spara vektorgrafik såväl som bitmappar. Dessutom kan du lagra foton och streckteckningar. TIFF-formatet är allmänt accepterat av användare eftersom det tillåter användning av olika färgrymder och stöder djupintervall från 1 till 24 bitar.

TIFF-filen definierar taggarna som används för att ställa in bildattribut, såsom antalet färger som ska användas, dess dimensioner, gammakorrigering och komprimeringstyp.

Hur man konverterar Excel-diagram till TIFF-fil gratis online

Även om det är sant att vi kan infoga en grafik i en cell i Excel, är det också viktigt att veta att det finns flera alternativ för att kunna konvertera dessa bilder till en TIFF-fil gratis från internet. Här är några av de mest representativa alternativen du kan använda när du behöver göra den här proceduren.

PDFMall

PDFMall är en webbplats som låter dig konvertera Excel-diagram till TIFF-filer helt gratis och utan några begränsningar. Fil omvandlare Den har ett textigenkänningsläge och det erhållna resultatet är optimalt. Inget behov av föranmälan eller leverans personlig information.

Använd “PDFMall”

Att använda en omvandlare “PDFMall” du måste komma åt deras hemsida från pfmall. Klicka på knappen “Välj fil” för att hitta platsen för Excel .xls-filen. Du kan också lägga till en URL om grafiken finns på webbplatsen.

Välj sedan textigenkänningsläget (OCR eller Excel-text) och tryck slutligen på knappen “Konvertera nu”.

Ett annat alternativ: “Konvertera online”

Precis som det är möjligt att konvertera Excel till JPG online gratis, erbjuder webbplatsen “Online Convert” även en filkonverterare från extension .xls till .tiff. Den har en gratis och betalversion eller “Bonus”. Observera att gratisversionen av omvandlaren visar annonser, endast stöder fem filer per konvertering och fungerar för en filstorlek på upp till 100 Mb.

Använd en onlinekonverterare

Att använda en omvandlare “Online-omvandlare” Gå till webbplatsen Online Converter. Tryck på “Välj fil” för att ladda Excel-diagrammet, som måste finnas i en fil med filändelsen .xls eller .xlsx. Webbplatsen erbjuder också möjligheten att ladda upp en Excel-fil från en fil URL eller välj en fil från molnet (Google Drive).

Gör några inställningar

Du kan göra vissa inställningar som t.ex Ställ in storleken, färglägg, applicera förstärkningar och skärningar. Detta steg är valfritt men kan vara mycket användbart om du vill göra några ändringar i filen.

Konvertera Excel-diagram

Efter att ha utfört ovanstående steg, tryck på knappen “Börja konvertera”. Webbplatsen kommer att gå igenom denna process omedelbart och visa dig framstegen, uppladdningsfrekvensen, total filstorlek och återstående tid. Å andra sidan, om du bara vill få diagramreturvärdena, kan du konvertera Excel xls till txt från Microsoft Excel-applikationen för att få det nya textformatet du vill ha.