Hur man konverterar DVD / ISO-videoformat till MKV HD utan att förlora kvalitet (exempel)

0 Shares

Vi behöver mÄnga gÄnger konvertera videor frÄn DVD/ISO-format till MKV-format bevara kvaliteten detsamma, och vi har inte uppnÄtt det pÄ ett tillfredsstÀllande sÀtt.

HÀr kan du lÀra dig hur du konverterar DVD-filmer till MKV-format, men vet du vilka andra typer av format som finns och hur du anvÀnder dem? Varje film har sina egna speciella reproduktionsspecifikationer, sÄ om du vill fÄ ut det mesta av den bild- och ljudkvalitet som varje erbjuder, upptÀck vilken som Àr bÀst för dig.

Saken Àr den att det ibland kan vara lite svÄrt att hitta rÀtt sÀtt, och till och med att fÄ ett program för att göra detta kan vara ett problem.

DÀrför förberedde vi en steg-för-steg-guide för de bÀsta sÀtten att konvertera frÄn DVD till MKV och mÄnga andra format.

Konvertera DVD / ISO-filmer till MKV-format med HandBrake

HandBrake Àr för nÀrvarande ett av de bÀsta videokonverteringsverktygen som bearbeta oÀndliga föremÄl olika.

I denna mening har den fördelen att den kan transformera filer utan att pÄverka deras kvalitet, om inte anvÀndaren sÄ önskar.

Att anvÀnda det Àr vÀldigt enkelt, för att komma igÄng, ladda ner programmet, vilket kan göras direkt frÄn den officiella HandBrake-webbplatsen.

Det bÀsta Àr att det Àr det tillgÀnglig för Windows, Linux och MacsÄ vem som helst i vilket lag som helst kan fÄ det.

Efter att ha laddat ner och installerat “KĂ€lla“DĂ€r DVD/ISO-filen kommer att lĂ€ggas till frĂ„n datorn.

Och senare “Konfiguration av utgĂ„ngen“Och precis under det önskade slutliga formatet vĂ€ljs i det hĂ€r fallet”MKV“.

Slutligen Àndras parametrarna som du vill att den nya filmen ska ha. Du kan vÀlja standardinstÀllning eller Àndra varje objekt.

Nu kan du trycka pĂ„ knappen “Början“Konvertera frĂ„n DVD / ISO-format till MKV-format utan att förlora videokvalitet om det anpassas.

AnvÀnder Wondershare Free Video Converter

Detta Àr ett annat verktyg för att konvertera videor frÄn ett format till ett annat. Den tÀcker ocksÄ ett visst arbetsomrÄde, Àr vÀldigt lÀtt att anvÀnda och Àr tillgÀnglig för Mac och Windows.

Du kan ladda ner den direkt frÄn dess officiella webbplats genom att klicka pÄ knappen med namnet pÄ ditt operativsystem.

Efter installationen fortsĂ€tter vi att köra programmet. HĂ€r kan du se avsnittet “Förvandla dig sjĂ€lv“.

Som en konsekvens Ă€r alternativet “+ LĂ€gg till filer”Som kommer att finnas i det övre vĂ€nstra hörnet, detta öppnar filhanteraren och du kommer att kunna vĂ€lja rĂ€tt.

PÄ sÄ sÀtt kommer de att placeras (ja, det kan vara fler Àn en) som miniatyrer pÄ höger sida av skÀrmen. Mer Àn ett videokonverteringslÀge kommer att visas pÄ den.

Bredvid detta alternativ visas en rullgardinsmeny dÀr du kan ange i vilket format du vill ha dina videor och i vilken upplösning.

Eftersom du vill konvertera DVD / ISO till MKV-format, kommer det senare att vara den som ska placeras medan kvaliteten förblir hos varje anvÀndare.

Du kan klicka pĂ„ “Konvertera alla videor“.

Detta kommer att göras i omgÄngar om det finns mer Àn en artikel. Och det bÀsta Àr att det ocksÄ kan konverteras frÄn andra format som MKV till MP4, AVI, MI och mÄnga fler.

Varför konvertera DVD / ISO-videor till MKV?

MKV Àr en av de mest mÄngsidiga videotillÀggen med öppen kÀllkod i vÀrlden av fri programvara idag.

Vars mest slÄende fördel Àr hans förmÄgan att lagra en stor mÀngd olika information, mellan ljud, bild, video samt olika undertextformat. PÄ grund av dess stora mÄngsidighet möjliggör .MKV-formatet samarbete med mÄnga videospelare.

DÄ finns möjligheten reproduceras inga ytterligare komplikationer vilket Àr en betydande skillnad mot andra videoformat. SÄ om du vill omvandla vissa audiovisuella produkter frÄn DVD / ISO-fil, MKV Àr ett av de bÀsta alternativen.

Om du framgÄngsrikt har konverterat videon till MKV-format, kanske du nu behöver eller vill försöka konvertera den till AVI-format. Konvertera inte bara dina videor till MKV-format, du kan ocksÄ prova att konvertera dem till AVI, MOV OCH H.264-format. Du kommer att uppnÄ detta med Adobe Media Encoder

0 Shares