Hur man kontrollerar volymen för varje Android-applikation (exempel) | Programvolymkontroll

0 Shares

Absolut ingen gillar att jonglera med volymen pÄ ljudet. Idag Àr det möjligt styr volymen för varje Android-app med appens volymkontroll.

Skulle det inte vara bra att kunna styra detta sjÀlvstÀndigt, app för app? Om du vill veta hur du gör detta, fortsÀtt att lÀsa den hÀr artikeln.

Eftersom du vet hur du justerar appvolymen direkt frĂ„n din enhet Ă€r det Ă€nnu inte möjligt. Även om det kan göras pĂ„ ett segmenterat sĂ€tt oavsett vilka appar som Ă€r tillgĂ€ngliga, dela upp det i stora sektioner: aviseringar, samtal, multimedia och larm.

Om du vill ha det justera volymnivÄn för vissa applikationer behöver du hjÀlp av tredjepartsapplikationer för att göra detta.

Precis som du kan arbeta med volymen pÄ dina appar, finns det ocksÄ ett sÀtt att göra din musikvolym högre och maximerad pÄ din Android-telefon

Även om det finns nĂ„gra appar frĂ„n den officiella butiken, Ă€r ingen riktigt lika komplett som appens volymkontroll.

Vad Àr appvolymkontroll?

Som du kanske har mÀrkt, frÄn enheten kan du stÀll in volymen frÄn ett annat program, men om du stÀnger det kommer Àndringarna inte att sparas.

Programvolymkontroll Àr ett extremt anvÀndbart program. Den anvÀnds frÀmst för att konfigurera din Android-enhet sÄ att varje app har en önskad volym.

Du kan till exempel stÀnga av ljudet i ett spel utan att störa ljudet i videon eller lÄten du lyssnar pÄ.

Du kan ladda ner den frÄn officiella Play Butik. Det Àr vÀldigt enkelt att anvÀnda, men till en början kan det verka trÄkigt att vÀxla mellan applikationer för att justera volymnivÄn för var och en.

Men det rÄder ingen tvekan om att nÀr du vÀl gör detta kommer du att njuta fullt ut av att anvÀnda enheten eftersom det i slutÀndan Àr vÀldigt anvÀndbart eftersom vi slutar med att glömma att höja och sÀnka volymen med sidoknapparna hela tiden. .

Det finns andra applikationsalternativ som utför samma funktioner och Àr tillgÀngliga gratis pÄ den officiella Play Store, men har nÄgra nackdelar. Bland dem kan vi nÀmna:

  • HögtalarförstĂ€rkare. Även om nackdelen Ă€r att det kan skada din enhets högtalare. Det tar 47 KB. TillgĂ€nglig pĂ„ Android 2.3 eller senare.
  • Musikvolymequalizer. Nackdelen med detta Ă€r att det ibland förvrĂ€nger ljudet. Den tar upp 3,2 MB.
  • Att ens. Ändra förinstĂ€llningen för varje lĂ„t. Storleken det tar varierar frĂ„n enhet till enhet.
  • LjudförstĂ€rkare. FörstĂ€rker inte individuella volymer. Det tar 6,7 MB. TillgĂ€nglig för Android 2.3 eller senare.
  • Musik equalizer. Fungerar inte med Rhapsody. Den tar upp 1,7 MB. Den Ă€r tillgĂ€nglig för Android 2.3 eller senare.

Dessa appar kommer att vara mycket anvÀndbara om du vill förbÀttra ljudkvaliteten medan du anvÀnder Spotify-appen pÄ din Android-telefon

Hur man anvÀnder appens volymkontroll pÄ min Android

NÀr du öppnar den hÀr applikationen för första gÄngen pÄ din enhet kommer du att se att den erbjuder en lista över alla installerade applikationer pÄ din mobiltelefon.

För att kunna hantera ljudinstÀllningarna trycker du bara pÄ ochden gröna knappen har du till höger om varje objekt. Sedan kommer en linje att visas med volymprocenten frÄn 1 till 100. Svep Ät vÀnster till lÀgre och höger för att öka volymen för varje.

Som vi nÀmnde tidigare kan det vara ganska trÄkigt att gÄ till appen genom appen för att justera volymen pÄ var och en. Du kan göra detta eftersom det verkar nödvÀndigt för att göra Àndringen.

NÀr du har gjort alla önskade Àndringar, stÀng applikationen, Àndringarna sparas automatiskt.

Det Àr vÀldigt enkelt att anvÀnda och ganska komplett, inte att förglömma att det Àr en Gratis applikationmen med mÄnga annonser precis som alla andra. Om du vill bli av med annonserna kan du uppgradera till betalversionen. BÄda versionerna fungerar dock perfekt.

Idag kan du förvandla din telefon till en mÀngd anvÀndbara vardagsverktyg, som volymmÀtning med din mobiltelefon.

Den enda nackdelen med appens volymkontroller Àr att du inte kan synkronisera Àndringar för att överföra dem frÄn en enhet till en annan, Àven om du anvÀnder samma Google-konto.

0 Shares