Hur man kontrollerar om mina AirPod-hörlurar Àr Àkta, repliker eller falska

0 Shares

I vÄrt dagliga liv har hörapparater blivit ett unikt och oersÀttligt tillbehör som kan lÀggas till pÄ vilken terminal eller mobil enhet som helst. Dess enkla design Àr absolut anvÀndbar i alla situationer, men som allt annat genom Ären har den genomgÄtt flera gynnsamma förÀndringar under sin utveckling.

NÀr vi hör samtalet genom hörlurarna det kommer att tÀnkas pÄ konstruktion av stora hjÀlmar, anslutna med en tunn kabel till nÄgon specifik enhet. Àven enkla, smÄ hörlurar kopplade pÄ samma sÀtt med en tunn anslutning till valfri terminal.

Men idag har den elektroniska evolutionen satt en ny kurs. AnvÀnder Bluetooth-teknik Nya hörlurar och hörlurar har implementerats som inte har nÄgon form av kabel, du behöver bara ett trÄdlöst bluetooth-nÀtverk av lÀmplig terminal för att ansluta och njuta av musiken.

Populariteten för trÄdlösa hörlurar har vuxit sÄ mycket sedan de kom fram stora företag fokuserade pÄ teknik de presenterar redan sina egna modeller av bluetooth-hörlurar. Med det i Ätanke Àr konkurrensen sjÀlvklart hÄrd, men vi ska berÀtta om de bÀsta.

Vad Àr AirPods?

Som vi nÀmnde tidigare, med denna populÀra produkt, gick flera företag till jobbet och presenterade sina egna hörapparater. Men med sÄ mÄnga alternativ pÄ marknaden skiljer sig en frÄn de andra, och det Àr precis vad de Àr AirPods tillverkade av Apple eller Àven kÀnd som Apple EarPods.

Trots att de Àr helt begrÀnsade till Apple-produkter (inklusive datorer, mobiltelefoner, bÀrbara datorer) anses de vara en av de trÄdlösa hörlurarna i sin bransch. med bÀttre prestanda och högre kvalitet marknaden före kÀnda varumÀrken som Samsung eller Huawei.

Bland dess egenheter och egenskaper kan man ta hÀnsyn till att dessa trÄdlösa hörlurar Àr smÄ men starka inbyggd mikrofonnÀr du behöver ringa eller svara pÄ vilken typ av samtal som helst, eller Ä andra sidan om du vill skicka ett röstmeddelande var som helst.

Andra intressanta funktioner Àr speciella sensorer, en lÀmplig accelerometer och enkelheten att styra hörlurarna med beröring. Alla dessa funktioner tillÄter korrekt funktion av produkten sÄ att vi inte har nÄgra besvÀr nÀr vi anvÀnder dem.

En annan styrka med Apple AirPods Ă€r batteriet. Denna innovativa produkt har kapacitet upp till 5 timmars anvĂ€ndning kontinuerlig utan uppladdning. Å andra sidan kommer var och en av dessa hörlurar med ett laddningsbart fodral som kan förlĂ€nga livslĂ€ngden pĂ„ vĂ„ra hörlurar med upp till cirka 24 timmar lĂ€ngre.

Hur kan vi veta om vÄra AirPods Àr Àkta?

PÄ grund av den stora boomen av denna produkt, som vi sa tidigare, har stora företag tagit fram en version av den, men Ä andra sidan har mycket gynnats av denna fantastiska start och distribuerade falska kopior av mÀrkeshörlurar till lÄga priser. Dessutom Àr Airpods en av de mest kopierade.

En punkt att tÀnka pÄ för att veta om dina trÄdlösa hörlurar Àr Àkta Àr serienummer. Alla Apple-terminaler har sitt eget serienummer, för att kontrollera om din Àr en kopia anger du bara serienumret pÄ dina hörapparater pÄ Apples supportwebbplats.

En annan viktig del av information som sÀkerstÀller originaliteten hos trÄdlösa hörapparater Àr kontrollera ditt Àrende. Original Apple-fodral inkluderar en LED-indikator eller en liten lampa i mitten för att indikera hörlurarnas laddningsnivÄ. Om de inte har den hÀr funktionen Àr de följare.

Slutligen kan vi ocksÄ notera om det finns en fras pÄ fallet, vilket betyder att de Àr designade av Apple i Kalifornien och monterad i Kina eller Vietnam. Om du har denna lilla indikation kan du se till att dina hörapparater Àr helt Àkta.

0 Shares