Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man kontrollerar mina barns WhatsApp-samtal från min mobiltelefon

Många föräldrar vill veta Hur man kontrollerar mina barns WhatsApp-konversationer på en mobiltelefonOm du också vill veta har du kommit till rätt ställe. Vi kommer sedan att utveckla detta ämne åt dig så att du är välinformerad och kan uppnå det med full framgång.

Varför ska du kolla dina barns samtal?

På Internet, och närmare bestämt på sociala nätverk, finns det faror som drabbar många användare, särskilt ungdomar och barn, vars känslighet är större. Ungdom i dessa sociala nätverk kan stöta på olämpligt innehållfalska nyheter, retande eller retande på webben, stöta på falska profiler och andra olägenheter.

Allt detta gör föräldrar obekväma med sina barn från en tidig ålder i teknikvärlden, men det skulle inte vara logiskt eller realistiskt att tro att de helt skulle kunna skilja dem från tekniken, men tänk om föräldrarna kan göra det övervaka dina barns internetaktivitet.

Poängen är att det ibland är meningslöst att barn och tonåringar blir så involverade i teknik att de inte bryr sig lägg till främlingar till dina personliga sociala nätverk. Det beror på att de tror att de är barn i deras ålder eller harmlösa människor, utan att veta att en person med dåliga avsikter kan gömma sig bakom dem.

Föräldrar har ett ansvar att ta hand om och ta hand om sina barn säkerhet och välbefinnandeså ibland måste de vidta åtgärder som verkar lite förhastade, som att kontrollera deras WhatsApp-konversationer, men som bidrar till att förbättra säkerheten för tonåringar och barn på sociala nätverk.

Kan jag kontrollera mina barns WhatsApp-konversationer från min mobil?

Om du vill lära dig hur du kontrollerar ditt barns WhatsApp-samtal helt gratis på iPhone, Android eller PC, fortsätt att läsa vad vi kommer att berätta härnäst.

Kontrollera datorkonversationer

Så att de inte behöver ladda ner något externt program för meddelandekontroll kan du söka på web.whatsapp.com på din dator och komma åt ditt barns telefon a WhatsApp> Meny (tre punkter)> WhatsApp Web och därifrån skannar du filen QR-kod som kommer att visas på skärmen.

På så sätt öppnas ditt barns WhatsApp på din dator och du kommer att kunna se konversationerna som äger rum i i realtid utan problem och gratis.

Även om det finns en liten nackdel med den här metoden, det vill säga sådan övervakning av ditt barns samtal, består i att både telefonen och datorn måste ha en anslutning, annars skulle anslutningen falla och ingenting kunde kontrolleras.

Kontrollera iPhone-konversationer

  1. Ladda ner eller hitta iCloud för webbläsare på din dator
  2. Väl på den interaktiva onlineplattformen måste du logga in på ditt barns iCloud iPhone-konto
  3. Efter det får du vänta skapa en säkerhetskopia iPhone vid det här laget
  4. När det är klart på din dator måste du hitta din filutforskare och beroende på hårddisken där du installerade iCloud måste du ange sökvägen Användare (användarnamn) AppData Roaming Apple Computer MobileSync Backup
  5. Därifrån, med hjälp av iCloud, kan du noggrant granska dina barns konversationer som har säkerhetskopierats

Kontrollera Android-konversationer

  1. MED USB-kabel anslut ditt barns Android-mobiltelefon till datorn
  2. Sedan, från Internet, installera Dr.fone-applikationen på din dator eftersom den här applikationen låter dig se chattar bekvämt
  3. När installationen av Dr.fone är klar, öppna den och i fönstret som visas måste du välja Återställ social app för att välja senare Säkerhetskopiera WhatsApp-meddelanden så Dr Fone kopierar allt.
  4. Slutligen, när kopieringsprocessen är klar, måste du välja alternativet Exportera till PC, varefter du kan noggrant läsa alla ditt barns konversationer

Nu när du vet hur du kontrollerar vad ditt barn skriver på WhatsApp kan du börja göra det för att se till att allt är okej.