Hur man kontrollerar cellbalans i Peru Movistar – gratis (exempel)

0 Shares

Jag ska berätta idag hur man kontrollerar hälsan på min mobiltelefon i Peru Movistar olika metoder.

Två av dem är helt gratis och de andra två har en liten kostnad, så du måste ha en minsta kredit på radnumret för att kontrollera saldot.

Den tillgängliga saldoförfrågan innehåller information om:

Låt oss nu se hur man känner till all denna information.

Hur du kontrollerar din förbrukning och balans hittills Peru Movistar gratis

För kontrollera skicket på din mobiltelefon helt kostnadsfritt, Du måste ange dina uppgifter i My Movistar. Du kan komma åt Mi Movistar Peru-appen från den officiella Play Store och Apple Store, eller från Movistars webbplats.

om du vill nås av Movistarmåste du klicka på blått i det övre högra hörnet på skärmen. Därifrån kan du gå in för att se ditt saldo med ett radnummer eller lösenord.

Isåfall ange ditt linjenummer Välj Där måste du ange ditt mobilnummer med eventuellt riktnummern 0 och utan 15. Klicka sedan

Vänta på textmeddelandet med koden och använd den för att verifiera ditt konto och få åtkomst.

Om du tvärtom vill logga in med ditt lösenord, måste du skapa ett e-post-, e-post- eller telefonkonto hos Movistar. Om du inte är användare än, klicka. Fyll i alla fält där du blir ombedd att ange din e-postadress, för- och efternamn samt radnummer.

Vänta på bekräftelsemeddelandet i din brevlåda. Detta gör att de kan verifiera och bekräfta ditt konto. Då kan du komma åt My Movistar med din e-postadress och ditt lösenord.

Som vi nämnde i början är en annan helt gratis metod för att kontrollera ditt saldo och förbrukning från My movistar-appen. Med den kan du hantera dina linjer från en Android- eller iOS-mobiltelefon.

För att få tillgång till all information om ditt saldo, anslutningar, meddelanden och tillgängliga megabyte, förbrukning, faktureringscykel med mera måste du logga in med dina data.

På samma sätt som du nådde från nätverket med ett linjenummer eller lösenord kommer du in i applikationen.

Isåfall ange ditt nummerkom ihåg att du måste skriva det utan 0 (noll) och utan 15 (femton) och vänta på koden via SMS.

Och om du föredrar istället logga in med ett lösenord, vänta på bekräftelsemeddelandet i din e-post.

Hur jag snabbt och enkelt kontrollerar mitt mobilsaldo i Peru Movistar

Det finns andra sätt att kontrollera ditt saldo snabbare och enklare. De har dock en låg kostnad, så du måste ha lite kredit på din linje för att använda dessa metoder.

En av dem är klar röstsamtal med * 444. Vänta på att operatören berättar vilka alternativen är och välj Balansförfrågan. Varje samtal, oavsett varaktighet, kostar $0,35.

Du kan skicka ordet SALDO till * 444 via SMS. De skickar vanligtvis ett textmeddelande nästan automatiskt och svarar sällan inom några minuter. Du kan skicka upp till 10 (tio) meddelanden helt gratis per månad.

Efter att detta månatliga tillgängliga belopp har överskridits, varje leverans det kostar 0,35 $.

Vi hoppas att du har funnit all denna information användbar och att du kan kontrollera mobilsaldo i Peru med Movistar. Om du har frågor lämna gärna det i kommentarerna.

Men innan du går, kom ihåg att Movistar är väldigt kraftfullt, så det finns mycket information på webben om det, så det är inte illa att du letar efter saker som: Hur man ställer in en 3G / 4g mobil data-APN på Android ?

Eller om du har läst allt och ditt slutliga beslut var att säga upp ditt kontrakt med Movistar Line, rekommenderar vi att du omedelbart söker efter en handledning om hur du gör detta.

0 Shares