Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man kontrollerar AirTalk Wireless Application Status

Vill du kontrollera din AirTalk Wireless-applikationsstatus? Har du nyligen ansökt om en AirTalk Wireless-telefon och är nyfiken på din ansökningsstatus?

AirVoice, moderföretaget till AirTalk Wireless, är en FCC-godkänd Eligible Telecommunications Carrier (ETC) som erbjuder Lifeline, Affordable Connectivity och Emergency Broadband Services till ekonomiskt missgynnade amerikaner utan försäkring.

Airtalk Wireless tillhandahåller free mobiltelefoner till kunder som uppfyller vissa kriterier. Innan du får tjänsten kan du eller en hushållsmedlem behöva delta i ett statligt stödprogram; detta kommer dock att variera beroende på din inkomstnivå.

AirTalks trådlösa tjänster har vunnit enorm popularitet på senare tid med sina free mobiltelefonschema. Människor i stort antal har dykt upp för att ansöka om AirTalk Wireless.

Har du nyligen ansökt om AirTalk Wireless och väntar på att det ska bli godkänt?

Den här artikeln hjälper dig att förstå hur du kontrollerar din AirTalk Wireless-applikationsstatus.

Vilka är fördelarna med AirTalk?

AirTalk-mobilplanerna är oerhört genomförbara och överkomliga för familjer med låg till medelinkomst. Prisintervallet för deras planer är ekonomiskt och blygsamt. De erbjuder 3 typer av planer som sträcker sig med flera fördelar som t.ex free samtalstid eller data.

Dessutom får du också en free mobiltelefon eller mobiltelefon om du är berättigad till Federal Lifeline and Affordable Connectivity (ACP)-programmen.

Berättigade konsumenter kan välja en telefon från ett brett utbud av kvalitetsprodukter från AirVoice, AirTalks moderbolag. Vissa konsumenter är också berättigade till höga rabatter när de köper en surfplatta.

Hur kontrollerar jag AirTalk Wireless Application Status?

AirTalk Wireless applikationsstatus kan spåras på ett enkelt sätt. Följ dessa steg för att kontrollera din AirTalk Wireless-applikationsstatus:

  • På fliken högst upp på skärmen håller du muspekaren över Min tjänst alternativ.
  • Klicka sedan på Kolla statusen från rullgardinsmenyn.
  • Ange nödvändiga uppgifter som din e-postadress, postnummer och de fyra sista siffrorna i ditt SSN (personnummer) och klicka sedan på Kolla statusen knappen nedan.
  • Du kommer nu att omdirigeras till statusen för din AirTalk Wireless-applikation.

När du kontrollerar din ansökningsstatus på AirTalk Wireless-webbplatsen kommer du att stöta på något av de två resultaten: Komplettering eller avslag.

Om du kan se slutförandet av din status betyder det att din ansökan har godkänts och skickas till högre myndigheter för ytterligare behörighetskontroll.

Om du ser en avslagsstatus på din ansökan kan det hända att din ansökan inte har godkänts på grund av ofullständig information, saknade dokument och foton, eller inte uppfyller behörighetskriterierna.