Hur man konfigurerar VLC-spelaren så att den blir ljusare i spelaren (exempel)

VLC är som ni vet en förkortning för engelska ord VideoLAN-klientvilket gjorde den till den mest använda mediaspelaren i världen. Detta beror på oändligheten av verktyg som är tillgängliga för redigering av multimediainnehåll, inom vilka vi kan särskilja musik och audiovisuella produktioner.

VLC grundades som en streamingtjänst utvecklad av studenter vid det prestigefyllda universitetsinstitutet Ecole Centrale Paris. Som använde detta medium för att utföra ingenjörsarbeten på grund av sin mjukvara eller operativsystem där det var möjligt att ha en tjänst som t.ex. klient och server. senare fick GNU det och registrerade det under en offentlig licens, vilket gjorde det tillgängligt för alla användare.

Från det ögonblicket började programmet revolutionera konsten att redigera audiovisuella produktioner, tack vare vilket det fick styrka bland det digitala samhället tills det nådde registrera cirka 4 miljoner användare på sajten och vars antal har ökat med positioneringen av dagens teknologiska tidsålder.

Hur ställer jag in VLC Player för att vara ljusare på spelaren?

VideoLAN-klienten kännetecknas av att den representerar en samling resurser som är gratis tillgängliga för användare som är intresserade av att integrera med den. konstnärligt medium. Det beror på att det är så användbart eftersom det täcker alla aspekter som är nödvändiga för högkvalitativ produktion.

Tack vare VLC-plattformen kan människor skapa biovärdigt innehåll. Där du kan redigera grundläggande aspekter som t.ex inriktning Audio och användningen av vissa ljudeffekter. Och när det gäller bilder låter det dig lägga till filtreringsmasker för att anpassa den presenterade tiden eller miljön och till och med justera vissa parametrar. Du kan också spela in ljud om du vill

En annan fördel med designen är den mycket praktiska layouten på plattformen. Tack vare detta kan varje användare utföra aktiviteter från programmet utan att behöva ha någon yrkeserfarenhet, och genom att integrera kommer han att kunna introducera nya effekter. enligt din kunskap.

Konfigurera VLC Player för mer ljusstyrka i spelaren

Ljusstyrka är en av de viktigaste aspekterna när du korrigerar vissa bilder som har skapats i svagt ljus, så VideoLAN Client låter dig utföra inspelningens tydlighetskorrigering. Om du vill öka synligheten för detaljer kan du använda det här verktyget enligt följande:

  • Ange VCL och välj från Inspelningsgalleri eller videon du vill förbättra genom att lägga till ljusstyrka.
  • Klicka på menyn med tillgängliga verktyg i facket och klicka på alternativet «Effektverktyg»Och filter.
  • Rulla ner i listan med verktyg och klicka på fliken som heter Videoeffekter. Sedan måste du aktivera eller välja bildinställningar.
  • I det här avsnittet får du tillgång till en dialogruta som låter dig justera kvaliteten på inspelningen när det gäller visning. Dra fingret över stången för mer klarhet och belysning.
  • Du kan göra ändringar i andra relaterade effekter, såsom skärpa och mättnad, och du kommer att kunna se resultatet direkt. Tack vare den glidande kalibreringen av stängerna.
  • När du har fått den bild du vill ha klickar du på fliken acceptera längst ned i popup-fönstret för att spara dina ändringar.

Några av de ytterligare alternativen som du kan använda för bättre resultat är färger i VLCFörsök att leka med dem tills du får en mycket mer attraktiv inspelningspalett. Du kan också använda anti-flimmeralternativ i de delar av videon som utvecklas långsammare eller mjukare i de som är mycket snabbare.

Slutligen är det värt att påpeka att VLC är en av de mest använda plattformarna i olika delar av världen. Detta beror på kvaliteten på tjänsten eftersom den ofta integrerar nya funktioner. På samma sätt låter programmet dig göra mindre ändringar och justeringar när det gäller att konvertera video- och ljudfiler till andra format

Vi hoppas att denna information har hjälpt dig med stegen för att ställa in VLC Player för större glans på spelaren.

Relaterade Artiklar

Back to top button