Hur man konfigurerar PayPal för att visa ett annat företagsnamn pÄ mitt konto (exempel)

0 Shares

En av de största leverantörerna av online-pengartransaktionstjÀnster Àr PayPal, som erbjuder hundratals onlineanvÀndare möjligheten att ha olika typer av konton, och Àven utan behov av ett kreditkort, att anvÀnda runt om i vÀrlden. .

Med det i Ätanke Àr en annan fördel med dessa konton det faktum att de har möjligheten att skicka och ta emot pengar frÄn andra anvÀndare runt om i vÀrlden.

Förutom hur man kan ha ett personligt konto, ger plattformen anvÀndarna möjligheten att anvÀnda genom ett företagskonto som Àr avsett specifikt för den grupp mÀnniskor som vill ta emot pengar pÄ detta sÀtt och har ett business case heller virtuell eller fysiskt.

Med det i Ätanke Àr det viktigt att veta att nÀr du börjar ta emot betalningar frÄn dina kunder, oavsett om det Àr med kreditkort eller, i annat fall, via personliga konton. PayPalkommer att kunna se ditt namn som en del av transaktionen de gör.

PÄ samma sÀtt kommer det att finnas kvar i din dokumentationoch mÄnatliga rÀkningar, sÄ det Àr viktigt att ha ett professionellt namn i din profil. Av denna anledning kommer vi i den hÀr handledningen att lÀra dig det korrekta sÀttet att konfigurera ditt PayPal-konto sÄ att det kan visa ditt företagsnamn.

Konfigurera ditt PayPal-konto

  1. För att komma igÄng mÄste du komma Ät ditt PayPal Business Account och gÄ till introduktionen «Profil»Som du hittar i fliken«Mitt konto«.
  2. Efter att ha gĂ„tt in pĂ„ den hĂ€r fliken mĂ„ste du gĂ„ till fliken “Fler alternativ” som kommer att visas i rullgardinsmenyn som visas nedan.
  3. Du kommer att se att en rad alternativ visas, bland vilka du mĂ„ste rulla höger till avsnittet “Företagsinformation” och sedan trycka pĂ„ lĂ€nken “Uppdatering” som du kommer att se i den sista delen till höger om denna rad.
  4. Efter att ha angett det hĂ€r alternativet mĂ„ste du gĂ„ till alternativet “Byt namn” som visas bredvid namnet “Företagskontakt«.
  5. Klicka pĂ„ knappen «Ändra företagsnamnet (namnet pĂ„ företaget du vill lĂ€gga till) “Klicka sedan pĂ„” FortsĂ€tt “
  6. HĂ€r mĂ„ste du gĂ„ vidare för att ange det nya handelsnamnet du vill ha för din profil direkt i det tomma fĂ€ltet och sedan trycka pĂ„ knappen “FortsĂ€tt”.

PÄ sÄ sÀtt kommer ditt nya namn och efternamn omedelbart att visas i din PayPal-profil och kommer Àven att uppdateras i din kontaktlista.

Mitt PayPal-konto och bankkonto har olika namn, Àr det ett problem?

Det Àr viktigt för varje anvÀndare att veta att registrering pÄ denna plattform Àr seriös, sÄ det Àr viktigt att bÄde namnet som Àr registrerat och det pÄ hans bankkonto Àr detsamma.

Detta beror pÄ att varje gÄng du gör en överföring eller transaktion pÄ plattformen inkluderar PayPal-plattformen i faktureringen namnet som ditt konto Àr registrerat under. Bankinformation.

För de PayPal-kunder som har ett företagskonto, vad som behöver göras Àr ett automatisk verifiering dÀr företagets namn finns, vilket Àven ska innehÄlla företagets namn som motsvarar de uppgifter som har lagts till kontot.

0 Shares