Hur man komprimerar och packar upp ZIP-filer pĂ„ iOS – enkelt och snabbt (exempel)

0 Shares

Om du vill veta hur man extraherar RAR- eller ZIP-fil frÄn spel eller andra program för iOS du har kommit till rÀtt plats enkelt och snabbt. Vi kommer att förklara vad ZIP-filen kommer ifrÄn och vilka program som kan vara anvÀndbara för att anvÀnda den. LÄt oss börja med dess definition och anvÀndbarhet.

ZIP-filer Vad Àr de och vad Àr de till för?

Enkelt uttryckt inom datavetenskap En fil med filtillÀgget .ZIP Àr en komprimeringsfil. Det kan appliceras pÄ data, dokument, bilder eller program. Att reducera eller komprimera filer gör det enkelt att skicka och öppna en ZIP-fil Àven via WhatsApp. Anledningen Àr att det minskar sÀndningstiden och Àr en sÀker och bekvÀm process. För att anvÀnda detta fantastiska verktyg mÄste du se till att det Àr nedladdat till din enhet.

Du kanske redan har förstÄtt dessa detaljer, men hur kan du komprimera och dekomprimera ZIP-filer pÄ iOS utan sÄ mÄnga komplikationer? Detta kan göras pÄ flera sÀtt. Idag delar vi tvÄ med dig.

Även om varje enhet har sina egna sĂ€rdrag, apparna vi kommer att hĂ€nvisa till hanteras mycket enkelt I de flesta fallen. Vi kommer att presentera nĂ„gra idĂ©er som mĂ„nga anvĂ€ndare har funnit anvĂ€ndbara och som definitivt kommer att vara för dig ocksĂ„. LĂ€s vidare och ta reda pĂ„ vad de Ă€r.

Komprimera och packa upp ZIP-filer pÄ iOS med appen Dokument

Dokumentapplikationen Àr gratis. Det Àr ett verktyg som fungerar som en filutforskarstil. Vad mer det Àr vÀldigt intuitivt och praktiskt. NÀr du laddar ner filer med filtillÀgget .ZIP via det hÀr programmet, leta upp och vÀlj det. Du kommer att se den nya mappen som har skapats. NÀr du befinner dig dÀr kommer du att kunna se allt som zip-filen har komprimerat.

Anta att du nu vill vara den som vill komprimera filen för att skicka den. Tja, det Àr ocksÄ superenkelt med appen Dokument. Du mÄste göra följande:

  1. Tryck pĂ„ knappen “att vĂ€lja”Ă€r vanligtvis placerad i det övre vĂ€nstra hörnet.
  2. VĂ€lj de mappar eller filer du vill komprimera.
  3. Klicka pĂ„ “ZIP” i menyn till höger.
  4. Dela eller skicka till mottagaren.

Om de till exempel skickar dig en komprimerad fil frĂ„n ett e-postmeddelande kan du öppna den, vĂ€lja delningsalternativet och klicka pĂ„ applikationen «Dokument “. Du kommer att kunna ladda ner den omedelbart.

Om du vill ladda ner en fil frĂ„n internet klickar du pĂ„ “Ladda ner” sĂ„ kommer du att kunna vĂ€lja i vilken applikation du vill göra det.

AnvÀnd WinZIP för att zippa och extrahera filer

WinZIP Ă€r ett program som kan laddas ner gratis frĂ„n dess officiella hemsida eller laddas ner frĂ„n App Store. För att komprimera en eller flera filer med WinZIP mĂ„ste du öppna programmet, vĂ€lj “Dokumentation”och vĂ€lj de du vill komprimera. NĂ€r du har valt dem klickar du pĂ„ “LĂ€gg till i ZIP” sĂ„ kommer du att komprimera filen. Efter det kommer du att ha alternativ för att köra ZIP-filen. Du kan till exempel dela den eller spara den om du vill.

NĂ€r det gĂ€ller att extrahera filer i den hĂ€r applikationen bör du vĂ€lja den komprimerade filen och knappen visas automatiskt. “Öppna med WinZIP”. VĂ€lj det. Du kommer att se programmet öppet och filen packas upp och Ă€r klar att anvĂ€ndas.

MED dessa tvÄ praktiska och enkla tillÀmpningar du kommer att kunna komprimera och dekomprimera ZIP-filer pÄ alla iOS som krÀver det. AnvÀndare av bÄda applikationerna har anvÀnt det ofta, med positiva resultat. Njut av alla fördelar som filer med tillÀgget .ZIP erbjuder frÄn din enhet utan nÄgra komplikationer.

Ta emot och skicka den information du behöver, oavsett storlek, pÄ nolltid med Docs eller WinZIP. Ta reda pÄ fler knep för dina enheter pÄ bloggen som kommer att göra ditt liv enklare, miracomosehace.com.

0 Shares