Hur man kommer online från WhatsApp och webbversionen

Idag vill många människor integritet, särskilt på sociala medier. Så för att hjälpa dig låt oss se hur du får WhatsApp online. Genom att göra detta kommer du att kunna gå in i applikationen, utan att oroa dig för att någon får reda på att du är online.

I den här artikeln hittar du:

Är det möjligt att få WhatsApp online?

Ja, det är möjligt att ladda ner WhatsApp online, men det finns många alternativa sätt. Appen i sig erbjuder inte detta alternativ. På grund av detta är det nödvändigt att använda mobilinställningar eller tredjepartsapplikationer.

WhatsApp erbjuder sekretessalternativ som att ange lösenord och ta bort läsbekräftelse. Det går dock inte att ta bort onlinemeddelandet. Men som vi sa ovan är det möjligt att göra detta med några alternativa metoder, låt oss ta reda på vad de är.

Tips för att ta bort WhatsApp online

Följ logiken, för att online inte ska dyka upp behöver du bara inte vara online. Den här tanken är lite märklig, men det finns den här möjligheten på mobiltelefoner. Alternativa metoder innefattar att svara via aviseringar och använda mobiltelefonens flygplansläge. Låt oss se nedan hur man använder var och en av dem nedan.

Ändra aviseringar

Om du har en Android-telefon följer du steg-för-steg-instruktionerna nedan för att ändra dina aviseringar så att du kan svara utan att synas online.

 1. Gå till de tre prickarna i det övre högra hörnet.
  första steget för hur man skaffar whatsapp online
 2. Gå sedan till Inställningar.
  gå in i inställningarna
 3. Leta efter fliken för Aviseringar.gå sedan till aviseringar
 4. Aktivera alternativet Högprioriterade meddelanden.aktivera det visade alternativet

Med den här inställningen aktiverad kommer du att kunna svara på aviseringar utan att andra vet att du är online. Om du använder en iPhone följ steg för steg nedan.

 1. Gå in inställningar.
 2. senare Aviseringar och strax efter Ansökningsmeddelanden.
 3. Välj mellan banderoller och varningar och du kan se och svara på meddelanden utan att synas online.

Genom att följa alla stegen ovan har du inga problem med att svara på meddelanden utan att oroa dig för online. Men som vi redan har pratat om är detta bara en av metoderna, låt oss lära känna en annan.

Använd flygplansläge

aktivera flygplansläge

Mobilt flygplansläge inaktiverar Wi-Fi-nätverket och anslutningen till det mobila nätverket, vilket innebär att du går offline. Utan något nätverk kommer WhatsApp verkligen inte att visas online. För att svara på ditt meddelande på planet måste du dock ha fått det tidigare. Och det är viktigt att betona att meddelandet skickas först efter att du aktiverat ditt internet.

Detta andra läge är mer komplicerat men är fullt funktionellt. Dessa två tips som vi har sett kan du göra på din mobila enhet. Låt oss nu se ett tips som du kan göra på WhatsApp Web.

Hur kan jag inte synas online på WhatsApp Web?

En av de enda metoderna för att göra detta på din dator är att använda Google Chrome-tillägg. Låt oss lära oss mer nedan.

 1. På Google Chrome gå till Chrome webbutik och sök efter WA Web Plus WhatsApp. Eller om du vill, gå direkt genom att klicka här.
 2. klicka in Använd i Chrome och gå sedan till Lägg till tillägg.förlängningsbild
 3. När du har infogat den öppnar du WhatsApp Web.
 4. Med den redan öppen klickar du på webbläsartilläggsikon, som är till höger på skärmen.
 5. En skärm med flera alternativ kommer att visas, välj alternativen Dölj genom att skriva… och gömma sig online.förlängningsalternativ
 6. Där, när du använder WhatsApp Web kommer ingen att se om du är online eller skriver.

Slutsats

Med dessa alternativa metoder kommer du att kunna hålla dig dold i både mobil- och webbversionen. Det finns många andra sätt att göra detta med andra appar, men i den här guiden såg vi hur konfigurationen av telefonen och appen kan hjälpa till .

Av alla metoder vi har sett här, kände du redan till någon? Är någon av metoderna du gillade mycket? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Frågor besvarade i den här artikeln

Hur visar man inte att man är online?

Det finns metoder och knep för att göra detta, i den här artikeln lär vi dig hur du gör detta med dina telefoninställningar.

Hur vet man om personen tog Instagram online?

Om online-alternativet inte visas har personen förmodligen inaktiverat funktionen med tricks eller tredjepartsappar.

Relaterade Artiklar

Back to top button